Szkoda, czasami taki błąd i nie można być w pełni usatysfakcjonowanym.
Akcja fajna i sporo masz tych zabawek.
Życzę następnym razem udanej akcji bez pomyłki.
![]()
Szkoda, czasami taki błąd i nie można być w pełni usatysfakcjonowanym.
Akcja fajna i sporo masz tych zabawek.
Życzę następnym razem udanej akcji bez pomyłki.
![]()
Widzę odradzasz się błyskawicznie.
Sporo pancków już masz.
Lataj i się dobudowuj.
Brawo za lot i tankowania życzę.
![]()
Kolejne rw, brawo i następnych udanych życzę.
Dobre tankowanie teraz by się przydało.
![]()
.
Gratulacje za całą akcję.
Wielkie floty ruszyły. ![]()
Procent wymiata.
Wspaniałe starcie, takich chce się oglądać więcej. ![]()
Szkoda, że błędy w grze powodują mniejszą radość z ataku.
Brawo za udaną robotę. ![]()
Życzę więcej takich akcji i bez błędów.
![]()
Mam propozycję, aby dodać jeszcze jedno pytanie do ankiety, jeśli jest taka możliwość.
Mianowicie, aby zrekompensować straty zużycia paliwa, ewentualnie po wprowadzeniu prędkości flot pokojowych x2, można dodać pytanie odnośnie do zwiększenia eko do wartości x10, jak to jest na innych unii.
To będzie tam jakiś rodzaj rekompensaty do robienia fs, dla tych graczy co nie chcą zwiększania prędkości, ale i też dla wszystkich graczy.
Tylko pytanie czy może to być przedmiotem tej ankiety na naszym uni? Ruda.
O rany ile tych pancków masz.
Brawo za całą akcję.
Kolejnych większych życzę.
![]()
Gratulacje, bo fajny procent wyszedł i surki też sporo
Fajne tankowanie do tego wyszło.
Oby więcej takich perełek.
![]()
Owce, gęsi, co za zwierzyniec tu mamy ładny.
Brawo wybicia zwierzyny.
Smacznej kawy życzę.
![]()
Z twoją zdolnością logicznego myślenia naprawdę jest coś mocno nie tak... zamiast bawić się w jakiś gierki słowne po prostu napisz do mnie w grze, to dostaniesz bezpośredni "dowód" na to, że jestem właścicielem wymienianego przeze mnie konta.
Ale to ty potrzebujesz tylko dowodu a ja nie potrzebuje.
Nie znam nazwy twojego konta w grze.
Ty tylko prowokujesz nic więcej.
Jako, że użytkownik forum SPIN DOKTOR ewidentnie tylko podszywa się pod gracza uniwersum Kalyke, myślę, że nie powinno się na poważnie traktować jego wypowiedzi w tym temacie.
Ty masz ewidentnie coś z głową. Ja kończę z tobą dyskusję, bo gada się z tobą jak z wariatem jakimś. Ja gram na Kalykę i ani ja, ani inny forumowicz nie musi tego udowadniać. Właśnie ty udowodniłeś swoją niepoczytalność.
Poważnie to ciebie i twoich wypowiedzi nie można traktować.
![]()
To są zwykłe bezpodstawne oskarżenia. Żebyś się w sądzie nie znalazł czasem zemną.
To ty nie grasz na tym uni bo masz wieczny urlop. Jeśli to w ogóle twoje konto.
Ruda proszę o usunięcie jego postów bo szuka ewidentnie zaczepki. Po raz kolejny zresztą.
Patrząc jak się doktorek produkuje to nie zaskoczy mnie masa multikont mających manipulować ankietami.
Każdy może tak zrobić a zwłaszcza nowi gracze. Bo im najbardziej zależy.
Takiemu to dobrze, małe straty i upolowane sporo surki.
Brawo i życzę czegoś większego.
![]()
Trochę zatankowane i surki wpadło też niemało.
Każde rw ważne, więc brawo i do boju.
![]()
To ładne przywitanie po przerwie.
Bez strat własnych, super.
Brawo.
![]()
To ciekawa historia z tym atakiem związana.
To gratulacje pomimo takich przygód.
Oby mniej takich stresujących było.
![]()
Widzę pancerny niszczyciel. eheh
Brawo ataku, sporo zabawek.
Życzę budowania kolejnych.
![]()
To ci kawusia wyszła super.
Częściej takich przyjemnych ataków przy kawie życzę.
![]()
kiedy demokracja zaczyna się od 75 %
zeniem tylko głosów graczy, którzy wezmą głos w ankiecie
którzy tylko trzymają na Kalyke nieaktywne konta.
To można sobie takim sposobem oszukać system. Więc trochę niesprawiedliwe to będzie.
W sejmie są takie większości w niektórych sprawach. . ![]()
np. 2/3 czy 3/5 itp.
mówię, ale mam na uni zarówno konto jak i znajomych. Ty tylko mówisz, ale nikt nie może tego potwierdzić
Ja też mam konto i znajomych, którzy mogą to potwierdzić tylko tego nie robię. A to jest różnica. Jakoś nikt nie potwierdził do tej pory twoich kont, więc skończ tą głupią gadkę, bo to nawet nie na temat jak zwykle co piszesz.
Z tobą gadać widzę to jak z głupim. Także nie odpisuj, bo szkoda czasu. Jeden temat wałkujesz w koło do znudzenia, jakby to miało jakieś znacznie.
Najzabawniejsze jest to, że nawet nie wiadomo, czy "Doktorek" ma na tym uni kont
Zabawny to jesteś ty. Ja gram na tym unii, dlatego mnie to obchodzi, a ty tu nie grasz, bo sam napisałeś, że grasz na innym unii, a jesteś za ankietą. Dobre.
Skończ już tą bezsensowną polemikę, czy ktoś gra, czy nie gra, bo sam dobrze wiesz, że o prawie każdym można tak powiedzieć, czy ten gość tu gra, czy nie.
Większość chce zmian i udowodnimy Ci to w ankiecie.
Jeśli większość nie chce zmian to
Co do ankiety, to mało osób na forum się wypowiada, że chce ankiety w stosunku do liczby graczy na tym uni. ![]()
Ale jeśli ankieta dojdzie nawet do skutku to jej wynik powinien być wiążący jeśli ponad 75 % graczy weźmie w niej udział i większość zagłosuje za zmianami. ![]()
Ruda jeśli możesz uwzględnić moje warunki to będzie super. ![]()
Spin doktor w strachu i chce odwołać ankietę?
Zobaczymy jak będzie. ![]()
Ja się dostosuje, bo nie będzie wyjścia hehe.
Ruda nie ma sensu chyba robić ankiety, skoro większość tego unii jej nie chce. Wcześniej też tak było. Żeby zrobić ankietę, musiała być znaczna ilość graczy za, a takiej większości raczej nie ma.
![]()
Na grubo widzę tej sury.
Gratulacje ustrzelenia takiego kąska i lecimy dalej.
![]()
Miły początek tygodnia.
Brawo i życzę czegoś sporego.
![]()