Posts by izoproopanol

Prace techniczne (20.04.2026)
Blokada ataków będzie aktywna w godzinach od 04:30 do 10:00.

Ja o tym wiem, tym bardziej cieszy fakt, że konto kupione pod akcje padło, Ktoś dostał pstryczka w nos.

Na pewno nie Legion my tutaj nie kupujemy kont innych graczy mamy swoje wystarczą nam po jednym na głowę

Może rozwiń temat, jak już zacząłeś pisać, Niech wszyscy się dowiedzą o niektórych graczach, jak zrobić dobre ST.

Wracając do twojej wypowiedzi jak się robi dobre ST na dobrym graczu to na pazerność się bierze takiego grajka stylem tresowanej małpy , daje się takiej małpie banana regularnie ale nie za dużo żeby się nie zapchała i cały czas była głodna , hodujesz cały czas banany takie ładne żółciutkie banany i je jej dajesz małpa je wcina ze smakiem cały czas ale również zaczyna drzeć japę i chcieć więcej bo banan dobry ,skacze po klatce zagląda do torby czy tam co jeszcze nie ma no i w tedy ostatni banan z torby to taki brązowy zgnitek a najlepsze jest to że ona sama go z tej torby wyciąga obiera i je bo myśli że bedzie dobry ale okazuje się że ten banan był o smaku zimnego potu i wymiocin.
    Co by nie mówić banany są drogie i długo się je hoduje ale ale są warte widoku małpy która obrzyguje się z pazerności bananami .
    Morał z tej bajki jest taki żeby jeść banany z umiarem .
    Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje udanego starcia .

Nie przyjmujemy wszystkich jak leci ale czasami wpuszczamy kilku żeby reszta uni doświadczyła szczypty Legionu i nie mamy pretensji do nikogo , jedynie chce uświadomić niektórym również i Tobie że trafiłeś ewidentne kupione push konto a czyje ono było tego to ja nie wiem z kurtuazji spóźniony złożyłem gratulacje tak jak etyka nakazuje

Jaki temat mam rozwijać ? Obserwacji kto przychodzi do Legionu kiedy i jakie ruchy wykonuje i kto zbiera złom ? Czy co mam tutaj wytłumaczyć ?
    Wielu było takich w Legionie co później okazywali się puszówkami albo postaciami nie z tego świata :trollface:
    Czasami zastanawiamy się czy to nie jakieś przedstawienie czy aby to nie jest według planu zagrane

Wszystko wedle planu

Kolega Moti dostał konto od Samuela który zniknął bez wieści ( dobrze było posmarowane żeby nie puścić pary z gęby ) Samuel faktycznie był na doczepkę i nie ładnie się zachował nie był rodowitym Legionistą ...
    Nieznajomy gracz Moti został usunięty z Legionu za podejrzenia bycia dobrze opłaconą pushówką oraz potencjalnym kretem
    Tyle w temacie
    Dla biorcy graty
    Dla dawcy pakiecik

BTW. Gracz Moti o zapytaniu co się stało i kto go trafił odpisał tylko
    "Wszystko zgodnie z planem"
    Cyrk na kółkach xD
    Ten kto myśli że Legion to zlepek ślepych niedorozwojów to niech myśli tak dalej :trollface:
    Szczęśliwego nowego roku dla całej Rosalind

Chylę czoła przed MarJo i kłaniam się w pas. Choć me planety nie zostały splugawione chciwością, pychą ni wpływami poległego jegomościa, przeto mniemam, iż owo szlachetne starcie wartym jest nie lada pochwały.

A jeno rzec muszę, iż granie urlopem niegodziwym być się zdaje, jako fortel chytry, co honor wojenny plugawi.

Niechaj więc wieść idzie po międzygwiezdnych rubieżach, iż tam gdzie stal z ogniem w taniec wojenny idą, tam męstwo i rzetelność powinny górować nad zdradą i sztuką nieczystą.

Wszelako ku czci wojowników, co bez podstępu na przeciw siebie stanęli, wznośmy puchar — aby pamięć o tym starciu trwała niczym blask supernowej na nieboskłonie.

:szo: dla Legionisty
    LuQi to jeden z najbardziej ogarniętych grajków jakich znam , on przy mnie to jak profesor i ten przygłup z 5 ławki co znów coś odwalił :trollface:
    Złapać LuQiego to trzeba mieć wyczucie albo ogromnego farta łącznie z ułożeniem wszystkich planet w jednej linii aby cała moc wszechświata sprawiła że LuQi zapomni o flocie , czasami sprawy z dnia codziennego przygniatajo zbyt mocno <3
    Dla Głowy :graty: bo jest za co

Jeśli na Rosalind nadejdą czasy kiedy Kapsla zaczną wywozić w reckach to wiedzcie że coś się dzieje .

Rosalind po tych 3 fuzjach stała się hardcorowym uni widziałem tu wielu kozaków a na pewno jeszcze więcej zobaczę .

SZO Kaps życzę Ci szybkiej odbudowy i jeszcze więcej farta i analizowania:thumbup:

Atakierom graty za udaną podpuchę złapać Kapsla trza umieć i mieć jaja

Pamiętajcie moje drogie dzieci że karma zawsze wraca wstarczy bardzo tego chcieć .

Graty dla ekipy atakującej i serdecznie pozdrawiam tego lub tych którzy wymyślili plan jak capnąć HS , gratuluję pomysłowości i daru manipulacji .

Fisher i całe HS SZO i wszystkiego dobrego dla was wracajcie szybko ❤️