Gratulacje Panowie bo siadło srogo myślałem że to jakieś tąpnięcie w kopalni że mi się zyrandol zabujał ale j dnak to Kapsel i spółka w akcji
Benio
Gratulacje Panowie bo siadło srogo myślałem że to jakieś tąpnięcie w kopalni że mi się zyrandol zabujał ale j dnak to Kapsel i spółka w akcji
Benio
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Pieniążku i nigdy nie rozmieniaj się na drobne
Olszyn
Synek nie ma takiego bicia
Olszyn
Bot musisz się szybciutko zrespić
Fisher
dla gamonia
No cóż to chyba koniec gry nie udźwignę ciężaru porażki
A tak na prawdę to śpioszek mode się włączył pozdro
Pieniądz niezniszczalny , pieniądz odradza się jak grzyby po deszczu , jak komunizm w wielkiej rasyji , jak chemorojdy po nieudanym leczeniu ...
Szacun Pieniądz i
Olszyn
Bardzo ładnie Luqi wujek Izo jest z Ciebie dumny
Chariseczek
Ku Chwale Legionu !
Co tu się stao ?
Co to za sojusz LEL ?
Olszyn ococo tu chodzi ?
Chariseczek piękny zysk
klxxxrzur kup sobie ładowarkę indukcyjną, jak se położysz tak se naładujesz a tak na poważnie to dużo zdrówka dla Ciebie i córci trzymamy za Ciebie kciuki
No no no brawo Boski ! tera to dopiero bedo latać chopaki
Podobno żaden pieniądz nie śmierdzi ... ja tam nie wiem bo nie wącham pieniędzy
Pozdrawiam pieniądza i życzę dużo pieniędzy i
Olszynowi życzę również dużo pieniędzy i
Gratulacje Olszyn
tylko na starych sojuszników nie lataj z rozpędu
obrońcy pakiet i lepszego pilnowania
Będzie głębokie i ciemne średniowiecze , gang band na DT i szabrownictwo podstępne 5 min po wylogowaniu na yolo
Ja Ci mówię .
Olszyn
A tak się ostatnio Olszyn chwaliłeś że taki zdrowy jesteś że ciebie przeziębienie nie tyka że od tygodnia jarmuż wpie... że tylko ciemny chlebek bo ziarenka że ćwiczysz razem z Chodakowską z DVD i co ? i cały plan w pizdziet bo złapałeś Wilka
Wilk
Olszyn
Choroszcz czeka
Olszyn psychopata
Duck Maul
Jest dobrze ,dobrze robią ,dobrze wszystko jest w porządku .
Jest git pozdrawiam cały Legion , dobrych chłopaków i niech się to trzyma .Dobry przekaz leci
www1969
Brawo Boski ! złomik pod drzwi smakuje najlepiej
Atakierowi życzę dużo zdrówka
Gratulacje, choć szkoda sojusznika.Spodziewałem się, że Terminator prędzej GS-ami poleci, a tu ktoś inny wpadł z odwiedzinami
.
ehh sam wiesz ze lecialem juz kilka razy i przeoralem ten bunkier 2 lub 3 razy , ale flota zawsze kolega obronca uciekl
a tak wogole to graty , jak widac cosik szybszego bylo potrzebne
A w tej bajce były smoki ?
Wbiłeś się 1 raz mimo że byłem na koncie a próbowałeś wiele razy , KUPIE DEUTER wbił się 2 raz
Dobra odzyskałem hasło do forum czas coś napisać :p
Na początku to gratki wlotu dla atakiera
Ale, że nie dostałem pozdrosów za wystawienie celu ??? eh już więcej nie podeślę nic
Graty gruby i lataj częściej
Tutaj nie trzeba było nic wystawiać bo praktycznie wszyscy wiedzieli że nie robię FS a to co zostało skasowane stało na bunkrze X miesięcy
100k satek?
Ktoś mi wytłumaczy po co komu takie cuś ?
Graty, żaden bunkier nie jest wystarczająco mocny
np. do teraformera który na wyższych poziomach wymaga trochę energii z satek
Ten bunkier przed fuzja był silny i nie było na niego mocnego na starym Rosalind nawet amatorzy RM po kilku godzinach kontry dawali sobie siana
Dziś pierwsze miejsce na Rosalind piastuje Leader_of_the_Rats którego pozdrawiam i gratuluje tak wielkiego BUNCLOKA
Gratulacje, choć szkoda sojusznika.Spodziewałem się, że Terminator prędzej GS-ami poleci, a tu ktoś inny wpadł z odwiedzinami
.
Rucin wiesz kiedy szkoda ?
Kiedy krowa do studni na..a
Gratulację się należą ale ...... jeszcze proszę ze dwa wloty i innym bedzie lżej
bunkry
Ciebie to nawet nie będę komentował bo szkoda mi strzępić ryja
Pozdro dla wszystkich i szczęśliwego nowego roku
Display MoreTaaa, powiedzmy, ze to ST to przypadek. W tygodniu zszedlem aktywnoscia na koncie grubo przed polnoca, obronca odpial sie z urlopu i oblecial mnie skanami przed 3 w nocy ale nie znalazl nic i z powrotem zapial urlop. Dokladnie tak jak kaps ze swojego glownego konta kiedys probowal ale za kazdym razem mogl obejsc sie smakiem. I raptem dzis kaps strzela Uchiha
Myslalem, ze oszusci i pushery odeszly na Zenith ale chyba sie mylilem
"Dopóki nie było internetu, tylko rodzina wiedziała, żeś debil"
Bardzo mądry cytat pasujący do Ciebie. Wszędzie oszuści... polecam skierowanie do psychiatry, bo to już chyba zakrawa o manię prześladowczą
Graty strarcia, a obrońcy Szo
Kolega mnie nie zna kolega nie zrozumiał sarkazmu .
Pozdrawiam
Inferno miałeś rację jesteś jasnowidzem
Kaps i miłego urlopu
Uchiha itachi
Zoba od razu z ciebie robią oszusta i złodzieja... Ja nie wiem co to się porobiło ostatnio na tym Rosalind
koniec świata Pani Popiołkowa