Ważne, że przećwiczone. Kolejnych.
Posts by Kmicic
-
-
Gratulacje, kolejne śrubki do nowych statków.
Feniksowi SzO, szkoda że na Ciebie padło, są lepsi kandydaci do wycieczki w reckach.
-
mr-pl-68-50e5a2192d67b1efe498de54d83c51c8de38905f
-
mr-pl-68-06c67dd6c5dac3950d51c91773d0e227fa3f1f02
-
Gratulacje wlotu w pełni wypracowanego i zasłużonego.
Co do ucieczki na bana za bluzgi na PW to ja jestem zwolennikiem starego dobrego bana bez urlopu. Uni samo orało / karało takiego delikwenta i się ludzie od razu lepiej wypowiadali w komunikacji między sobą.
-
Dajcie nam w spokoju sobie kopać
Aż dam w cytat dla potomnych żeby nie przepadło. Ygrek, powinieneś z tego sobie sygnę ulepić.
-
2 STeki na PN i 100kkk zysku. Kolejnych. Pewnie gdybyśmy liczyli Ci starcia od początku to byłoby już grubo ponad 500.
Feniksowi SZO. Eko szybko odda.
-
Gratulacje. Mówią, że "bogatemu to i byk się ocieli". Widać coś w tym jest.
Przetapiaj, do top 1 flot dużo nie brakuje.
-
Gratulacje nowego PB. Rośnij dalej i oczywiście kolejnych, nowych rekordów.
Weber Szo albo zasłużonego odpoczynku.
-
Gratulacje pomysłu i przemiału ponad 50kk panc. Kosmiczny macie % i do tego dex na pz. Cyfry ciężko ogarnąć oczami.
UP4DLY, odbudowy.
-
Oba rozwiązania mają plusy i pewnie znajdą swoich zwolenników jak sprzedaż nieruchomości bezpośrednio i z udziałem pośrednika.
Handel na rynku (z pośrednikiem) - kosztem prowizji mamy handel który gra "sam". Wystawiamy ofertę, kupujący ma dowolność (24h) kiedy z niej skorzysta, nie pilnujemy transportów, a odbiór surowca klikamy kiedy chcemy.
Handel miedzy graczami (bezpośrednio) - bez prowizji, czyli więcej surowca finalnie trafia do sprzedającego, ale sam bierze na siebie ciężar niewygody i koszt logistyki.
Każdy by sobie wybrał, w której opcji czuje się lepiej a zawsze lepiej mieć wybór. Dodatkowo przez prowizję rynku dalej na swój sposób atrakcyjny pozostałby handlarz, u którego ostatecznie można wyklikać te 3:2:1 i mieć surowiec instant, z najwyższym przelicznikiem za to kosztem anty.
Jak już wspomniałem lepiej mieć wybór niż nie. Analogicznie więcej opcji = lepiej.
-
Ruda jest wg Ciebie szansa? Może zróbmy ankietę, niech kliknie kto by był za powrotem na stałym przeliczniku a kto nie. Zobaczymy jaka jest skala zainteresowania tematem.
-
Cześć. Możliwość jak najbardziej jest. Możesz otrzymać od kogoś konto przy pomocy kodu przekazania. Załóż sobie swoje konto lobby, na nim możesz zrealizować kod przekazania. Więcej na ten temat znajdziesz tutaj:
Szybkiego powrotu do zdrowia.
-
Spora część graczy w tym ja lubiła Rynek. Skoro teraz handel został ustawiony na sztywno po przeliczniku 3-2-1 to może warto rozważyć powrót Rynku??
Brak widełek na wymianie surowców eliminuje problem przez który Rynek został zdjęty. Sprzedaż statków analogicznie odbywałaby się po stałym przeliczniku.
Ja bym się ucieszył. Co o tym sądzicie?
Zapraszam do dyskusji.
-
-
Wielkie gratulacje. Przypomniało mi się jak by to było wczoraj kiedy z Mad maxem go spakowaliśmy. Nie wyobrażam sobie piękniejszego STeka i lepszego kandydata do wywiezienia w reckach. Cyferek nie ma co komentować bo w tym przypadku są drugorzędne.
Spawacz staje się powoli niedościgniony... 5 top ACS w roli pasażera recków.
Tradycyjny finał wszystkich szczekaczy. Dużo szumu na forum i wyprawa do recyklingu.
-
O kurcze, gratulacje, ale %. Mega zysk. ST na miarę Twojej floty.
-
Udało Ci się wyłącznie dlatego, że nie leciałeś z moimi pechowymi sondami 😅
Gratulacje, zysk petarda.
Lzk, odbudowy albo zasłużonej emerytury.
-
Chyba nie ma osoby, która lata i ani raz nie zrobiła jakiegoś głupiego błędu. Ten na szczęście niedrogi, a z pewnością wprowadzi trochę ostrożności w codzienną rutynę. Kolejnych... tym razem właściwym składem.
-
Skoro konkurencyjny symulator zniknął, i nie ma swobodnego wyboru, to nie zdziwiłoby mnie mocno jak by nowy był "przyczepiony" do jakiegoś nie przymierzając komandora, albo admirała floty.