buduje gsy żeby Ci to ukrócić Jarosławie Boberku! Drżyj!
gratuluje choć faktycznie mógłby być bardziej choiny
buduje gsy żeby Ci to ukrócić Jarosławie Boberku! Drżyj!
gratuluje choć faktycznie mógłby być bardziej choiny
Co się dzieje?
Bardzo często gdy chce kliknąć "wyślij flotę" pojawia się "chmurka" serwer nie odpowiada, spróbuj ponownie później. nic kliknąć niemogę i jedyne co pozostaje to zamknięcie zakładki i zrobienie tego od nowa (gram na zakładkach)
nic bym nie pisał, ale wysyłam kilkaset ataków a pojawiała się raz na 100 wysłanych idlerów, ale dzisiaj pojawia się co drugi, czasem na jedne koordy wyskakuje 4 razy,
nie zalicza tego zadania.
Dziękuję.
mam aktywny jeszcze przez jakieś 3 miesiące przedmiot "+4 do slotów floty" mam w ekwipunku przedmiot +6
pytanie brzmi: czy jak aktywuje +6 to +4 się ulepszy i wydłuży czy +6 zastąpi +4 i anuluje czas który mi pozostał?
ok, znalazłem źródło błędu, tak mi się wydaje.
szkopułem jest że powstał konflikt między grą a antigame czy ogame infinity których używam naprzemiennie. po wyłączeniu obu dodatków wiadomości poprzez "usuń wszystko w zakładce szpieguj" znikają jak należy. przy aktualce coś musieli grzebać w wiadomościach.
no nic, zapinam urlop do czasu naprawy. szybko mojej złotówki na anty nie zobaczycie
ok. więcej informacji, sprawa dotyczy skanów i RW. wywaliło serwer między 13 a 15 więc może to coś z tym związane?
czyściłem historię przeglądania i jedyne co uzyskałem to wyczyszczenie danych z farmienia idlerów
spróbuję
niestety.
około 90% wiadomości nie da się usuwać.
Sprawdzone na 2 różnych przeglądarkach.
oby tylko nie dostał wrzodów żołądka.
Graty a obrońcy smacznego i szo
jeśli eko i badania to tak, jeśli prędkość floty ma wzrosnąć to nie.
W sojuszu już jestem.
co do telepa. Jesteś genialna. faktycznie, błąd wyświetlania, wyświetla mi 15 minut do następnej teleportacji na liście planet, ale mogę ja przeprowadzić. nie mniej, naprawić by to mogli,
Cóż, zapewne masz rację, ale tak czy tak tego być nie powinno. Problem z teleporterem występuje ciągle, 60 minut zamiast 12 jakie jest na Quantum
Dostałem podpowiedź co do zostającego paliwa, otóż najpierw ładuje sure na statki, później idzie ustalanie prędkości fs. cóż, około rok przerwy i zerdzewiałem, zapomniałem o tym.
Odczekałem ponad dobę, i mogę dołączyć do sojuszu, nie wiem tylko czy jest to błąd czy zabieg celowy. teleporterom też się jeszcze dzisiaj przyjrze.
napisałem na jakim uni
dokładnie to zacytowałaś
co do ilości to będę to jeszcze obserwował.
1. Teleporter chłodzi się godzinę, zamiast 12 minut jak to jest na uni Quantum
2. Po złożeniu podania do sojuszu, na zakładce podania widnieje (1) czyli sojusz otrzymał moje podanie. Po kliknięciu w zakładkę przez szefa sojuszu do którego składam podanie, tego podania nie ma, jedyneczka świeci się nadal.
3. Po wysłaniu flot często zostaje deuter na moonie, mimo, że ładowności było aż nadto. ilości są śmieszne 20-30k