SPR, gdybym miał czas na grę to bym Cię za jojka ścisną za tą wtopę...
Agresorowi graty wyczucia.
SPR, gdybym miał czas na grę to bym Cię za jojka ścisną za tą wtopę...
Agresorowi graty wyczucia.
oo widzę, że jeszcze żyjecie
Gtaty wlotu
Wow. przyjemny zysk. Graty.
Geralt
wyniszczysz to uni. musze zacząć budować flotę, żeby obronić tych biednych ekonoobków przed Tobą
a nie czekaj, jak ktoś robi takie fsy jak ten pan to nie warto go bronić. graty
Widzisz jak inspirująco na Ciebie działam? gratuluję
Geralt
Na prawdę przyjemny zysk, gratuluje
porządnie idzie ta odbudowa
co Ty się nic nie chwalisz?
Gratuluje, ładnie zarobione minimalnym wysiłkiem
Geralt
dobra akcja, długo się z niej jeszcze będę śmiał
Geralt
ooo zostałem farmą. pierwszy Twój wylot w moją stronę a to ja mam część z tych gsów u siebie za cynk i jestem farmą. cóż, ja widać siedząc w pracy lepiej umiem przypilnować.
Gratuluje starcia i dzięki za pomoc
"Bombowiec będzie latał z większą prędkością i będzie wyposażony w napęd nadprzestrzenny, jeżeli tylko napęd nadprzestrzenny zostanie rozbudowany na poziom 8."
czyli w bombowcu zostanie zamontowany napęd nadprzestrzenny zamiast impulsowego, co powinno jednak technologicznie umożliwić produkcję tegoż bombowca.
Taki psikus, jeśli zbadamy napęd nadprzestrzenny do 8 poziomu przed 5 poziomem impulsowego (który to impulsowy jest wymagany do bombowca) to mimo wszystko bombowiec się nie odblokuje. Należy dodać, że pozostałe wymagania bombowca mam spełnione. Fajnie jednak by było, gdyby ten nadprzestrzenny odblokowywał bombowca Nie wiem jak ma się sytuacja z pozostałymi statkami, które zmieniają napęd.
Gratuluję ST. widzę odbudowa postępuje sprawnie
pozdrawiam
Geralt.
Czyżby Jarek znowu zapomniał opłacić bota?
"Jeżeli ktoś nie widzi w liście wyboru dwóch uniwersów docelowych, znaleziono tymczasowe rozwiązanie:
Przykładowo: jeżeli ktoś chce się przenieść na uniwersum 68, to zakłada konto na Kalyke. -> odświeża swoje przenoszone konto -> pasek powinien pokazać dwa uniwersa -> wybieramy u68."
Zgadza się. Pomogło. Dziękuję.
Szybkiej odbudowy SPR! z Twoim eko to drobne
fajnie wiedzieć, że macie takich dobrych graczy, będzie co robić, pozdrowienia z Taurusa.
No i ogolili mi Bobra!
Pomścimy.
Szo
kurde, to niebawem zacznie wyglądać jak by to była pushówka...
a na poważnie, Gratuluję, choć cel nie jest zbyt wymagający