ps zmienia mi ciagle inteligentny tlumacz teks ze jaja wychodza...ps2 gratulacjeatakujacemu a ichorowi szo skoro jeszcze mu sie chce;p
Posts by Boski Wiatr
-
-
Bober to nie kalyke bylo za trudne ale zniechecenie do fuzji. Jeśli z top 10 spadasz na top 400, gdzie goscie maja kolkuletnia przewage to szkoda sobie dupy zawracac. Ze sky chyba tylko tojek miał ambicje jeszcze zawalczyc. Wiekszosc po fuzji na tzw. wiecznym urlopie pewnie już nie wróć. Przypomne ci ze już jedną fuzje już przeszliśmy z zagary na taurus. Spieliśmy dupe bo spadki byly po 200-400 pozycji, ale odbiliśmy sie. Sam nie raz myślę, że może wroce pojde w eko. Ale co z tego... Zaloguje sie paredziesiat razy dziennie wysylajac na idlakow???. Podliczając kazda fuzja, do jakies 70 proc graczy odpada.Chcieli zniszczyc ta gre? Dali rade. Loguje się z sentymentu. Ostatnie podliczenie :gra zeszla na psy
-
Gratki dla agresora. To kolejne st z seri "gowno burza" wiec az sie wciągnąłem w czytanie. Fajnie sie patrzy na cyferki osiagane latami. Mi to nie dane bylo. O tyle co pierwsza fuzje jako najslabsze uni wzialem na klate i wrocilem do top o tyle kolejna fuzja juz z goscmi z przewaga kilkuletnia nie miala sensu. Brawa dla tworcow gry. Ze 100 starych aktywnych moze jeszcze gra 10. Piszecie o banach...tez dostalem. Lata temu...za recki wypozyczenie. Wygenerowalem a nie wyslalem zgloszenia;p
Dalej idac droga kosztow poniesionych na gre tez miałem. Ale nie kupilem antymaterii ale zagapilem sie na skrzyzowaniu patrzac na licytacje i wjechalem gosciowi w tyl auta. To byl ostatni raz jak mam nadzieje ze ta gra pochlonela jakies moje pieniadze.
Nikt przy zdrowych zmyslach nie da bana nikomu kto regularnie laduje kase.
Dlatego pozdrawiam tych ktorzy zalaczyli wieczny urlop. Oby zycie real bylo na tyle ciekawe zeby nie wracac do nalogu.
Zal dupe sciska ale jak wspominam moje pierwsze u19 a potem 48 to lezka sie kreci. Ile jak bym dal za u bez anty z mozliwoscia przeniesienia juz dzis
Ja tam do nikogo nic nie mam.
Szkoda ze zamiast na lekarza niektórzy wola kupic puste cyferki. Ja wole kupic cos corce i tyle w temacie
Mam nadzieje ze zjedziecie mnie jak szmate w komentarzach 😁
-
Brawo tojek. Dexu to ty przytuliles ladnie. Szkoda ze ja jak zwykle na wiecznym fsie bo zostawiles jeszcze sporo a nie bylo czym leciec:p
-
a mowilem tojek w eco laduj a nie ciagle nowe steki😜
Graty i do eco zapraszam;)
-
Kto ogladal film z minionkami to wie ze te bestie nieogarniete sa😜
Pewnie jeden sie zgubil w tym ich calym balaganie i dostal gonga. Ale jeden to nic bo ich cale miliony 😁
-
napisalbym ze lama z ciebie ale jiz sobie sam medal nadales wiec nie bede pisal.
Gratulacje atakującemu. Jak widac CE nie mialo latwego dnia
-
tojek przejdz na eco bo to ciekawsze;p
Gratki i czekam na wieksze top po poprawnej stronie;)
-
heh...Mrozu wspolczesny Robin Hood;p
-
a bylo spawi isc na kalyke a nie pchac sie na 68:p
Ale skoro juz jestes tam to walcz szabruj rozwalaj i oby po zielonej stronie;)
Gratki
-
Gratulacje upolowania czegos.Lepiej ktos inny niz ja hihi...czuje sie pozdrowiony w dziale "ostatnio wszystko ucieka"
Ale twojej koloni w moim us to ci nie wybacze:p
-
Mrozu ty bajek nie ogladasz?
Minionki nawet jak chca dobrze to zawsze cos spieprza i ktos cierpi przez nie;p
Ja przerobilem wszystkie części z córką wiec wiem ze minionkom nie wolno ufac😜
No ale pogratulowac trzeba😁
-
gratulacje wlotu. Obronca nic sie nie nauczyl z taurusa...a pomyslec co by to bylo jakby polecial pelny sklad acs a nie tylko dwoch...jak cos to lapie sie z wami chlopaki nastepnym razem tylko poczekajcie ze 3 lata zebym gaski wybudowal;)
-
a gdzie medal karny ja sie pytam?
Gratulacje atakujacemu
-
-
cisnij ess bo do top 1 floty jeszcze daleko 💪
-
gratulacje...szkoda ichora...ale odbudowa już jest z tego co wiem wiec lecimy dalej...pisal nam o awarii wiec jest usprawiedliwiony w soju
-
graty ess...stara gwardia nadejdzie...rozbilismy taurusa po wczesniejszej fuzji jako mieso to i na kalyke damy rady
-
-
Dzikusku bober ma racje...kazdy kto ma bunkier musi sie liczyć z gaskami badz rmp...kazdy kto ma flote musi sie liczyc ze siaganiem moonow i liczeniem...a budowanie bunkra to droga na skroty...ludzie nie loguja sie i wchadza sporadycznie dlatego boberek postawil duzy znak zapytania nad twoim kolega...gra jak wszyscy czy pojdzie w koncu na u. Moje skromne zdanie...bez obrazania kogokolwiek;)