Posts by Boski Wiatr
-
-
-
-
kapitan juz jest za stary na kamikaze jak widac bo z zyskiem lata;p
A carlos tyle razy powtarzam:boski biedny,boski wezmie co dadza;)
-
Gratki wlotu. Niestety logika powinna podpowiadziec: "jest jelen w ukladzie trzeba przeniesc flote w inny us"..zabraklo logiki jak widze.
Z obronca nie raz na prv rozmawialem bo zaciety licytator ale niestety gra nie wybacza bledow a zwlaszcza w ukladzie gdzie lot to zaledwie 20-30min.
-
taki temat mogliby dodac na kazdym u i mysle ze by sie przyjelo bo ludzie często lataja gaskami
-
a kto tam zaglada...lepiej w st bo to najczesciej ogladany dzial
-
bylo latte kolejne top1 zniszczonych ale.jiz nie mam rw:p
-
gratulacje choc z tego co skanowalem to gdzies jeszcze było stadko gasek tego gracza;)
Ale jak mowia kto szuka ten znajdzie
-
do moderatora neferet
mam propozycje dotyczaca st. Jak wiadomo obowiazuja nas progi solo jak i rowniez acs. Chcialbym jednak zaznaczyc ze na naszym forum utworzylismy dodatkowe starcie tzw kruszenie betonu i wypasanie gesi. Opiekunem tego jest nasz kolega latte. Jednakze aby mogl dodac zalacznik do top 10 kozysta z wklejonego st. Problem w tym ze nie kazdy bunkier kryje w sobie flote aby osiagnac wymagany procent. Dlatego proponuje dopuscic rw ponizej progu jesli mieszcza sie w top 10 niszczenia bunkrow
Pdrawiam
boski wiatr;)
-
-
kapitan glowa a nie glowka myslimy...nie chodzi mi w tym momencie o twoje st ale o moje ktore nie ma progu a polecial gruby bunkier;p
ja sietylko podpialem z pytaniem przy okazji skladania ci gratulacji st ;p
Moderator Neferet:
Połączyłam posty -
gratulacje obroncy i szo atakujacemu...mam nadzieje ze to nie wina Tuska;p
Ale moze chcial pokazac dzikiemu ze nie tylko na lata a bycie w spolnym soju zobowiazuje;)
-
tojek ty zostaw ciezka i szukaj na gaski czegos bo nie mam motywacji do budowy skoro noe zapraszasz;p
-
lecisz ladnie z nowym kontem. Rada nie pij i nie bluzgaj żeby bana nie dostac;)
Gratulacje ladnego zysku