Display MoreDla mnie to zabawa a strata stateczkow w niczym nie przeszkadza żeby się bawić, a nawet zaczyna zabawę od początku bo najlepszy jest początkowy etap gry.
Prawdziwa Polska mentalność ten lata po satkach, ten kupił konto, ten paczkomat, ten zarywa nocki. Ocenianie innych najlepiej zacząć od siebie, dystansu trochę Panie i Panowie.
A tu sie zgodze, kazdy gra jak chce na ile gra pozwala. Pytanie tylko czy bycie natretna mucha, ktora lata kolo nosa i wkurza a w koncu i tak zostanie potraktowana klapkiem od topki to szczyt Twojej ambicji w tej grze ?
No nie oszukujmy sie, zadnych strat nikomu nie zadajesz, tylko po prostu jestes natretny i upierdliwy.
Ja sobie gram spokojnie eko, puszczam ekspy stawiam kopalnie i nikomu nie przeszkadzam i oczekuje tego samego. Floty nie trzymam, zeby nikogo nie kusilo, a Ty ciulasz te satelity nie wiem po co i na co..
Jak juz chcesz flote robic i wojowac to lataj na topke, podbieraj paliwo buduj stateczki i sie z nimi ganiaj jak kazdy szanujacy sie flociarz w tej grze.
Juz Ci napisałem w grze jak nie chcesz być atakowany to farmerska i uprawa ziemniaków.
Specjalnie dla Ciebie zostanę łowca satelit.