#9 MLN [REAPERS] vs. Consul Ranger [S-C] ~ 3128.56%

• Bry. Poturbowany przez jeziola, Utrapienca, znowu just5😀, ale bawimy się dalej i numerujemy dalej. Do tego kilka mniejszych na 1-2k%.

Pozdrowienia dla soja, to tylko cyferki gra się dla uśmiechu.

Dnia 14-04-2022 14:38:27 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MLN [REAPERS]

Okręt wojenny 20.000

Mały transporter 40.000

Obrońca Consul Ranger [S-C]

Duży transporter 22.598

Lekki myśliwiec 5.858

Ciężki myśliwiec 2.632

Krążownik 204

Okręt wojenny 457

Recykler 2

Sonda szpiegowska 7.733

Bombowiec 180

Niszczyciel 90

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 250

Reaper 60

Pathfinder 208

Wyrzutnia rakiet 3.600

Po bitwie...

Agresor MLN [REAPERS]

Okręt wojenny 19.872 ( -128 )

Mały transporter 36.362 ( -3.638 )

Obrońca Consul Ranger [S-C]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

220.883.566 Metalu, 69.731.510 Kryształu i 22.010.996 Deuteru

Agresor stracił łącznie 22.232.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 443.981.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 168.223.300 metalu i 144.632.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 312.626.072 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 376.070.866

Kryształ: 205.168.110

Deuter: 22.010.996

agresor zyskał łącznie 603.249.972 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -455.366.566

Kryształ: -267.153.510

Deuter: -34.086.996

obrońca stracił łącznie 756.607.072 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Ale jakoś się nie chwalisz, że gęsi wczoraj straciłeś :)

No cale 11 budowane od tak xd Gratuluje zysku i latania po satelitach. Wyczyn godny najlepszych flociarzy w tej grze, mama bedzie dumna ;)

Pan MLN moze sobie ciulac do woli moje satelity, jak zul na dworcu grosz do grosza a potem zlom kolejny od kogos z topki ;) Powtorze i tu Panie MLN, jak brakuje Ci surowcow to napisz i popros podesle Ci polowe dziennej produkcji i palong stanie, tylko lustra nie zabrudz :brawo:

• Ale jakoś się nie chwalisz, że gęsi wczoraj straciłeś :)

No cale 11 budowane od tak xd Gratuluje zysku i latania po satelitach. Wyczyn godny najlepszych flociarzy w tej grze, mama bedzie dumna ;)

Pan MLN moze sobie ciulac do woli moje satelity, jak zul na dworcu grosz do grosza a potem zlom kolejny od kogos z topki ;) Powtorze i tu Panie MLN, jak brakuje Ci surowcow to napisz i popros podesle Ci polowe dziennej produkcji i palong stanie, tylko lustra nie zabrudz :brawo:

oj jaki Ty chłopak na poziomie😀 zawsze w tej grze lubiłem czytać wyzwiska, nawiązania do przyrodzeń, brakuje jeszcze wyzwisk na rodzine.

Kogo tu boli moje latanie widok gołym okiem.

A co do złomów oczywiście ze skończę w reckach to tylko gra i albo usne, albo odstawię lameriade, albo się nadzieje jak ostatnio.

Dla mnie to zabawa a strata stateczkow w niczym nie przeszkadza żeby się bawić, a nawet zaczyna zabawę od początku bo najlepszy jest początkowy etap gry.

Prawdziwa Polska mentalność ten lata po satkach, ten kupił konto, ten paczkomat, ten zarywa nocki. Ocenianie innych najlepiej zacząć od siebie, dystansu trochę Panie i Panowie.

• Dla mnie to zabawa a strata stateczkow w niczym nie przeszkadza żeby się bawić, a nawet zaczyna zabawę od początku bo najlepszy jest początkowy etap gry.

Prawdziwa Polska mentalność ten lata po satkach, ten kupił konto, ten paczkomat, ten zarywa nocki. Ocenianie innych najlepiej zacząć od siebie, dystansu trochę Panie i Panowie.

A tu sie zgodze, kazdy gra jak chce na ile gra pozwala. Pytanie tylko czy bycie natretna mucha, ktora lata kolo nosa i wkurza a w koncu i tak zostanie potraktowana klapkiem od topki to szczyt Twojej ambicji w tej grze ?

No nie oszukujmy sie, zadnych strat nikomu nie zadajesz, tylko po prostu jestes natretny i upierdliwy.

Ja sobie gram spokojnie eko, puszczam ekspy stawiam kopalnie i nikomu nie przeszkadzam i oczekuje tego samego. Floty nie trzymam, zeby nikogo nie kusilo, a Ty ciulasz te satelity nie wiem po co i na co..

Jak juz chcesz flote robic i wojowac to lataj na topke, podbieraj paliwo buduj stateczki i sie z nimi ganiaj jak kazdy szanujacy sie flociarz w tej grze.

• Lameriadę to chyba już odstawisz, zezłomować flotę i nie puścić przedrecków?? Puścić 3 fale na moona i nie sprawdzić czy tam nic nie stoi? Heh, Twój styl gry... "Lecę, uda się albo nie uda" :D Powodzenia :)

No to zejdź z urlopu, pokaz skila lot przez gale na atakuj z GSem w zestawie 😂😂😂

• Juz Ci napisałem w grze jak nie chcesz być atakowany to farmerska i uprawa ziemniaków.

Specjalnie dla Ciebie zostanę łowca satelit.