Posts by kapsmik

Sorki Jakubie, ale pisałem tobie już po starciu, lewej surki lepiej nie tykać, bo może to źle się skończyć. A co innego, jak nie ma się świadomości, że obronca coś mataczyl.

Druga strona medalu to wasze tickety, sytuacja patowa. Przez tą zwłokę team sam sobie winien, a winę przerzuca na was.

No jak widać to ty nadal nie rozumiesz co się działo. Definiujesz darowiznę, ok, lecz w regulaminie są jasne zasady co do ilości darowanego surowca. I to zostało omijane.

Tak, tu ktoś pomylił nazwę problemu. To nie był push, a omijanie zasad darowizn.

To są dwa różne tematy.

1. Handel, o którym pisze majs

2. Omijanie zasad darowizn przy pomocy handlu (tego dotyczy ten temat)

:/

No właśnie majsik, nie rozumiesz tej różnicy, to nie zawracaj sobie tym główki :)

To są dwa różne tematy.

1. Handel, o którym pisze majs

2. Omijanie zasad darowizn przy pomocy handlu (tego dotyczy ten temat)

Idąc tym tokiem rozumowania, jeżeli handluje z kimś kto się zgodził po minimalu to automatycznie wpadam do punktu 2 ?

Nie. Co innego nieświadome handlowanie po minimalu jak u majsa (taki ekowiec nasra na to co z tym majs robi), a co innego celowe mielenie surki u handlarza, aby ominąć darowizny.

Właściwie to nic do tego nie mam, ale sam z ciekawością czekam na wypowiedź teamu, bo nie wiem czy magazyny już podnosić :trollface:

Nikt cie nie zapyta czy na coś się godzisz ;)

Fajny sposób, dzięki na pewno skorzystam :)

Skoro w pełni legalny to mamy żniwa :)

Idę szukać jakiegoś paczkomata, podliże jajeczka, może uda się pohandlować :D

Problem jak zawsze zostanie zamieciony pod dywan, a z was/nas zrobią ponownie głupków.