Wielkie Gratulacje, choć do procentu i zysku można by było się doczepić to tego nie zrobię, gdyż zysk jest prawdziwy a nie kupiony podoba mi się też że zacząłeś z przytupem latać i czyścisz uni
Obrońcy SzO!
Wielkie Gratulacje, choć do procentu i zysku można by było się doczepić to tego nie zrobię, gdyż zysk jest prawdziwy a nie kupiony podoba mi się też że zacząłeś z przytupem latać i czyścisz uni
Obrońcy SzO!
Wariat! ach żeby mi się tak chciało jak Tobie, charytatywnie przyjmę surowce jak coś
Graty!
Nio, jedne z tych RW koło których nie da się przejść obojętnie. Bardzo cieszy taki zysk a jeszcze bardziej cieszy jak coś ląduje w naszym układzie i ten wynik RW bezcenne , dla takich chwil chce się grać w tę grę, gdyż właśnie takie RW dla kogoś kto gra flotą są kwintesencją Ogame. Graty Znamek, przetapiaj, łup dalej to Uni, czekam na naSTępne
Obrońcy oczywiście SzO!
Graty mój naczelny hejterze Oby Ci się wiodło jak najlepiej, lataj, niszcz, złomuj jak najwięcej
czekam na naSTępne!
Display MoreJak na osobę, która podobno wybiera się na U , robiącą atak na śpiocha o 5 rano to ładnie Ci wyszło.
Faktycznie jakoś sporo tej floty posłałeś.
W sumie warto się zabezpieczyć , przecież te sondy mogły być pancerne.
Takie wojska , prawie jak w bitwie pod Kurskiem.
Gratulacje i myślę że jednak uzależnienie od tych cyferek wygra z decyzją o wiecznym U.
Gra jest dla zabawy i rozrywki.
tak w gwoli wyjaśnienia - nigdy nie napisałem o wiecznym urlopie, napisałem że skończyłem rozwijać konto jak dotąd to robiłem, że gram do 12 lutego aktywnie i przechodzę na UFsa, od tego dnia będę grał tylko jak będę miał ochotę i czas, albo będzie zejście poskanowanie i powrót na U albo granie kilka dni i Urlop
Na pozór łatwo jest na to pytanie odpowiedzieć jednoznacznie, szczególnie wtedy, gdy chciwość pojmuje się jednowymiarowo lecz niestety nie można tak tego pojmować...
Chciwość jest jak studnia bez dna, jak dziura w sercu, chciwość to żądza, której nie można zaspokoić.
Graty HBI znów wciągasz w filozoficzne aspekty naszego życia, czy to wirtualnego czy realnego o tej chciwości można by było pisać i pisać lecz nie mi oceniać czy chciwość jest dobrem czy złem przecież chciwość nawet jest w miłości, pragniemy wtedy aby ta druga osoba nam ciągle udowadniała że nas Kocha co może prowadzić w różne strony
Obrońcy oczywiście SzO!
Jeszcze mi powiedz że znów wylądował s Twoim us...
Może ja się przeniosę do Ciebie weźmiesz z obrońcy przykład, nie będzie bolało obiecuje że poleci tylko 1 runda ;D
Gratulacje bo zysk całkiem przyjemny...
Oczywiście zapraszam, strachu i pieniędzy nigdy u mnie nie było
i nie trafiony był na 7:397
Witam,
To co napisać miałem już napisałem, gdzieś musiałem z siebie to wyrzucić, dalej już narzekać nie będę.
Na wpół śpiący wystartowałem, nawet nie użyłem symulatora przez co taka a nie inna ilość puszek wysłanych
Obrońcy po raz kolejny SzO!
[mniam]
Dnia 06-02-2022 05:19:43 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor ZDOBYWCA [Veto]
Obrońca powertom [AiE]
Ciężki myśliwiec 120
Recykler 2
Sonda szpiegowska 601
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 499.971 ( -29 )
Pathfinder 119.986 ( -14 )
327.282.882 Metalu, 312.732.993 Kryształu i 423.240.746 Deuteru
163.641.441 Metalu, 156.366.496 Kryształu i 211.620.373 Deuteru
81.820.720 Metalu, 78.183.248 Kryształu i 105.810.186 Deuteru
40.910.360 Metalu, 39.091.624 Kryształu i 52.905.093 Deuteru
20.455.180 Metalu, 19.545.812 Kryształu i 26.452.547 Deuteru
Agresor stracił łącznie 2.899.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 2.414.701.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 362.505.900 metalu i 362.308.800 kryształu.
Agresor przejął łącznie 4.186.572.941 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 1.650.200.246
Kryształ: 1.592.324.958
Deuter: 1.665.963.437
agresor zyskał łącznie 4.908.488.641 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.496.047.346
Kryształ: -2.437.712.158
Deuter: -1.667.514.437
obrońca stracił łącznie 6.601.273.941 jednostek.
[mod='kasai']Usunieto piosenke z wulgaryzmam.[/mod]
Graty Mroczny, troszkę się spóźniłem a Twe Oko Saurona wszystko wypatrzy, gdy ja się biłem z myślami jak to logistycznie rozwiązać aż w końcu startując Ty już byłeś w drodze ku chwale ciemności, przeważnie się widzi bitwy dobra ze złem a tu bitwa Mroku z Diabłem o panowanie nad czeluściami Ciemności i Piekła
Fajne jest takie ST aczkolwiek fajniej by było jak bym to ja był atakującym jeszcze raz GRaty!
Jesteś i nie dziś to udowodniłeś
Taki poprostu jesteś i tacy też są potrzebni by nam coś zaświadczyć
Mądrego to fajnie poczytać
Bez odbioru
Wielce dużo masz do powiedzenia teraz gdy jak mówisz zostałeś sam z górnikami a gdzie byłeś wcześniej gdy działy się "cuda" w veto.
Zmartwię Cię bo zadry nie ma takie życie. Mnie głupota boli.
Nie wiem nie znam tego uczucia czy boli czy nie boli
Już Ci już odpowiedziałem, że każdy wie co myślę o jakimkolwiek pushu czy grze nie fair, po pierwsze ja sobie nie mam nic do zarzucenia a po drugie nie (za przeproszeniem) sra się do własnego ogródka, no chyba że jesteś europosłem to skarżysz się w Europie na Polskę
Także nie jestem żadnym hipokrytą, więc mi tu już więcej nie Buniuj
Twój problem jest taki że masz parcie na szkło. Chcesz być wysoko w Top i wstawiać steki.
Ja mam na to wywalone bo gram dla zabawy a nie o rywalizację. Bez tej anty i tak było trudno bo tak jak pisałem można było kupić całe konto .
Trzeba jednak umieć grać i wytrzymać te kilkadziesiąt lat.
Nie jednego Top1 już przeżyłem co kupił za kasę i wylądował w reckach. Takich herosów było sporo.
Graj bez spiny i bez parcia na szkło
ja mam parcie na szkło?
jak bym chciał to już dawno byłbym w pierwszej piątce, wystarczyło być Odkrywcą i skupować jak leci w rynku do tego mieć jeszcze ze dwa lub trzy konta i kilka innych, które by pracowały na mnie, ale po co??? nigdy nie miałem parcia dalej nie rozumiesz co ja piszę - ja piszę jaki jest sens gry jak można sobie wszystko kupić, jaki sens jest lać ludzi na uni jak możesz sobie zamiast tego kupić surowiec i to 100 razy więcej niż z RW ?
Myślisz że dlaczego ludzie odchodzą od tej gry? bo wszyscy mają parcie? otóż nie. nie o to tu chodzi, zresztą co ja będę Ci tłumaczył wystarczy zobaczyć na nowe Uni jak gracz po jednym czy dwóch dniach ma 40 milionów punktów
Edit: wstawiać Steki to dla mnie rzecz normalna i tu się nic nie zmieniło choćbym był w top500
Display Moredziwię się właśnie Tobie zwłaszcza że jesteś "starszym" graczem że Ci nic nie przeszkadza
Ja też gram prawie od początku tej gry.
Jakoś mam wywalone na to, że ktoś wydaje swoje pieniądze.
Nie zaglądam w portfel. Poza wydaną kasą trzeba mieć umiejętności, czas i samozaparcie do tej gry.
Nie wszyscy mają parcie na bycie TOP . Ja gram dla zabawy i z uzależnienia, mogę kolejne 20 lat być nawet top 500.
Kiedyś za grube pieniądze kupowało się całe konta, których już dzisiaj nie ma
Taka puenta. Każdy wydaje na co lubi a pieniądze to nie wszystko.
widzę że nikt nie rozumuje mojego wywodu
nikomu nie zaglądam do portfela, każdy może mieć Helikopter , mieszkać w wypasionym domu i mieć wszystko ale w grze powinno czerpać się radość z każdej zdobytej cyferki na tym polega granie to robi przyjemność
np. kupuję grę Resident Evil i biorę turtorial jak ją przejść do tego wpisuje jakiśkod na nieśmiertelność i na nieograniczoną ilość naboi oraz na wszystkie bronie na start , jaką mam w tym zabawę? co z tego że ją przejdę w jednym ciągu nawet nie "sejwując" i po co, no chyba po to abym mógł wszystkim dookoła mówić że przeszedłem grę w 3 godziny
Napisałem też że nie mam tu pretensji Do Mroza czy do Raiena czy też innych graczy na innych uniach bo Oni tylko korzystają z dobrodziejstwa jakie im daje GF lecz stwierdziłem że nie będę tego tolerował tylko potępiał i to jest moje zdanie, na spokojnie Covid się skończy u mnie to czasami tylko do Was lukne z UFsa , straciłem chęć i motywacje gry
Graty kolejnego ST do kolekcji ,nieźle już masz tych GŚ reszta jeszcze w stoczni czy nie było warto ruszać ?
ZDOBYWCA zrób temat w DiD i tam pisz swoje zdanie ,a tu to tylko zaśmiecasz temat i to też jest prawda
a po jakiego Wała mi temat w did ja wyraziłem swoje zdanie w pierwszym poście potem tylko odpowiadałem tak jak i Tobie w tym momencie bo mnie zaczepiasz, wiem że Tobie się wszystko podoba do czasu aż Ci ktoś krzywdy nie zrobi, jesteś taka chorągiewka Ogamowa i dziwię się właśnie Tobie zwłaszcza że jesteś "starszym" graczem że Ci nic nie przeszkadza
To już normalnie trzeba być intelektualnym hipokrytą
Zajmij się w końcu tym co się dzieje w veto i co Ci członkowie robią z nas i z tą grąTy jesteś intelektualnym
czym mam się zajmować w Veto?
jak w Veto tylko ja zostałem z flociarzy a reszta to górnicy? mądry Ty jesteś?
czym mam się zajmować jak każdy wie jakie mam zdanie - ja sam nie mam sobie nic do zarzucenia, ani nie mam multikonta ani nigdy się
nie pushowałem ani nie miałem pół bana więc przestań się odzywać bo nikt Cię o takie zdanie nie pytał,
tak na marginesie to wiem za dużo razy spushowaliśmy się na Twoim Sojuszu, więc zadra będzie siedziała głęboko
Nie odbijaj piłeczki odpowiadając mi - a pisząc o Veto, pisze tu jako ja a nie Veto, nie chodzi mi że dałeś zarobić ale niczym się nie różnisz od tego jak byś właśnie posiadał te GSówki, deuterówki i inne... łatka "iścia" na łatwiznę będzie przyczepiona do Ciebie do końca tej gry.
Czym się różni zwykły pusher multikontowiec od prawilnego pushera ekonomicznego? - obydwoje aby zaistnieć to robią, obydwoje wolą drogę na skróty, obydwoje jak dla mnie nie do końca czerpią przyjemność z grania mają tylko wygórowane ego bo są wysoko w statystykach jedyną różnicą miedzy zwykłym pusherem multikontowcem a pusherem ekonomicznym jest to że ten drugi robi to za przyzwoleniem i tylko taka jest różnica!!!
Jak szeryfujesz to szeryfuj wszystkim
zawsze to piętnowałem, zawsze byłem temu przeciwny o niektórych rzeczach po prostu nie pisałem publicznie ale każdy w moim Sojuszu wie jakie mam na ten temat zdanie, napisałem też że to nie Twoja wina Ty tylko korzystasz z tego co nam GF zafundowało, lecz niestety moim zdaniem to tak zraniło tę grę że już wytworzyło się zakażenie, które pomału zabije Ogame co już na niektórych uniach widać na naszej zresztą też, nie możesz mieć pretensji że tacy gracze jak ja będą to piętnowali i nazywali po imieniu
Nie odbijaj piłeczki odpowiadając mi - a pisząc o Veto, pisze tu jako ja a nie Veto, nie chodzi mi że dałeś zarobić ale niczym się nie różnisz od tego jak byś właśnie posiadał te GSówki, deuterówki i inne... łatka "iścia" na łatwiznę będzie przyczepiona do Ciebie do końca tej gry.
Czym się różni zwykły pusher multikontowiec od prawilnego pushera ekonomicznego? - obydwoje aby zaistnieć to robią, obydwoje wolą drogę na skróty, obydwoje jak dla mnie nie do końca czerpią przyjemność z grania mają tylko wygórowane ego bo są wysoko w statystykach jedyną różnicą miedzy zwykłym pusherem multikontowcem a pusherem ekonomicznym jest to że ten drugi robi to za przyzwoleniem i tylko taka jest różnica!!!
Chciało by się napisać piękne stado ale nie pozwala mi na to rywalizacja fair, więc tak nie napisze, napisał bym jeszcze że gratuluje bo jest czego ale to tak jak byś do złombolu kupił czołg i wygrał byś całe zawody, niby chwała by była bo wygrałeś, niby rozjechałeś wszystkich innych graczy bo nie zabraniał tego regulamin a jednak na Starcie wszyscy wiedzieli że nie mają najmniejszych szans mimo tego że swoje samochody budowali przez lata a Czołg został zakupiony dzień przed zawodami w promocji, więc nie pogratuluje... chciało by się napisać że miałeś trochę adrenalinki ruszając tyle GSów ale nie napiszę tego bo nawet jak byś je stracił to tylko jeden przelew i są odbudowane, chciało by się napisać przetapiaj ale nawet jak by był większy zysk to i tak nigdy to nie będzie taki jak przy promocji na antymaterie, więc tego też nie napiszę
reasumując jedyne co mogę napisać że to nie Twoja wina Ty tylko becelujesz, chcąc być topowym graczem i ja to rozumiem, ktośmoże napisać że za dużo narzekam, mam do tego prawo, gdyż gram ponad dekadę (bliżej pomału do dwóch dekad) bez przerwy większej jak 3 tygodnie i takiego czegoś jeszcze nie widziałem ale mną się nie przejmuj należę do graczy starej daty, którzy się brzydzili jakimikolwiek dopalaczami czy One były niezgodne z regulaminem czy zgodne
Graty - Fajnie się patrzy na uni gdzie jeszcze nie ma puszerów za pieniążki a grają prawdziwi gracze oby tak pozostało - Ogame to zabawa a nie życie realne ale niektórzy na innych uniach o tym zapomnieli i pompują dudki w cyferki
Obrońcy SzO!
Graty Znamek, szalejesz ostatnio podoba mnie się to obyś czyścił jak najwięcej Tobie się należy inni sobie kupią surowiec
czekam na naSTępne w Twoim wykonaniu
a Obrońcy po raz kolejny SzO!