ZŁOTY A SKROMNY
Pracowity taki, obłupili, a wy sie czepiacie XD
ZŁOTY A SKROMNY
Pracowity taki, obłupili, a wy sie czepiacie XD
A no, jak widać kiedyś można było podyskutować o sytuacji na uni, gdzie dochodzi do wałów.
Swoją drogą, ja ten temat założyłem, miło że nie zostało to zapomniane :E
A tu na Quantum już widać rudej nie podoba się, że takie dyskusje powstają - i ten temat pewnie skasuje jak tylko zobaczy, widać trafiamy w czułe miejsce i działa odgórne sterowanie :E
dastan na himali tez poziom trzymał, i widze że dalej niezmiennie XD Konczysz gre ponownie, czy nie tym razem?
to było kilkanaście lat temu, a ty mi tu ze screenami wyskakujesz XD POST JEST JUŻ GRZECZNY XD
Ciap została GO po wielkich męczarniach, oczywiście po to, by czerpać dla siebie z tego korzyści - sam lata temu pomagałem jej tworzyć siatkę pushówek, szczegóły sobie tu daruje, jakby ktoś był naprawdę ciekaw to zapraszam na priv :E
PS: Banan ci pod ogon Ruda za usunięcie poprzedniego, założonego przeze mnie w DiD Quantum tematu, dzięki temu wybiło szambo w ST i tamten temat został zamknięty.
Grasz na quantum aktualnie? Komu sprzyjasz?
Ten temat pewnie też zamkniesz i mi dasz bana, toteż goń się, kolejna co dołączyła do teamu żeby wspomagać "swoich" kanciarzy
Wysyłam jedynie na pola w zakresie 7-9. Czy ten ewentualny bonus naukowy sojuszowy może na to mieć wpływ? Bom niezrzeszon
Witam,
Czy na Uni Atlas został jakoś znerfiony bonus Odkrywcy, jeśli chodzi o wielkość kolonii? Mam własnie klasę Odkrywcy, wysłałem już chyba z 15 kolonizatorów i nie trafiłem niczego ponad 260 pól Pech czy coś jest na rzeczy?
Obroncy SZO moze ciamajda znowu cie odwiedzi.
No chyba nie XD a to o czym pisaliśmy kiedyś sprawdziło się w 100%
Przecież on był niezniszczalny, jak to się mogło stać :E