No i mnie się to podoba. Jak Ty mnie zaimponował. 😇🤸
Pobitemu szo
MisiaGD nie puszuj on ma dużo, slij do mnie.
No i mnie się to podoba. Jak Ty mnie zaimponował. 😇🤸
Pobitemu szo
MisiaGD nie puszuj on ma dużo, slij do mnie.
Ej mówiłeś, że chcesz pzta . Masz szczęście, że sondy mi nie zabiło bo byłby siwy dym i czarne chmury.
Całkiem, całkiem ładnie lecisz z tematem. Graty.
Dżony szo
Ojjjj jojj joj, piękny zysk Wrum. Flota topowa i w dodatku skutecznie używana. Graty
No i janeczka.
Graty kolejnego starcia i szo dla czabano...
To i tak cud, że jeszcze zbieram te surowce.
to może trzeba się bardziej pilnować
również jestem za podniesieniem złomu.
Może... grałem na szybszych U także ze złomem 80% także do wszystkiego można się przyzwyczaić nawet do usuwania obrony i kasowania pełzaczy, zmiany zaopatrzenia w energię i takie tam. Tu tego bym nie chciał.
Zresztą olać ogejm jak programiści nie mogą lub nie chcą usunąć baneru reklamowego, który zasłania pół ekranu.
Argumenty kolegi Truck Driver i mrovka choć odmienne są jak najbardziej sensowne jednak pozwolę sobie napisać najzwyklejsze NIE dla proponowanych zmian. Gdyby miały nastąpić jakieś istotne zmiany i w jakiś sposób byłbym zagrożony to trzeba będzie wbić u i po sprawie. To i tak cud, że jeszcze zbieram te surowce.
Pozdrawiam
Uuuuuhuuuu Paaanieee... Zysk petarda. Cisniesz ładnie, oby tak dalej. Szkoda że bez dofarmu, ale nie ma co płakać. Graty, a pokonanemu odbudowy DT
Tosz to szok, a pilnował się jak mało kto.
Weźcie
mu
już
odpuście.
na chwileczkę
Miliony pancy na pare trampkow
Olać ogejm
Graty mama kasacji
Super, tylko budzik na maksa ustawiaj, bo wiesz, licho nie śpi
Nastukałeś tych puszek już... Lataj, zgniataj, pal i gwałć.
temu drugiemu szo
Złom to złom, taka gra. Przegrywa ten co robi błędy. Szo
W końcu coś ustrzeliłeś, a nie tylko wstawiasz za kogoś. Cisnij cyferki. Pozdro byku
Strata niewielka, ale szkoda, szo dt
Widać jaki to pro super skilleczek. Normalny noob by przeskanował przed wylotem. Chciałbym zobaczyć to zgłoszenie na milicje
a jak już tam wyżej ktoś naszczekał z pedro znam sie dłuższy czas i kiedyś takich zagrywek nie robił skoro teraz zrobił raz i mu nie pykło no cóż widać nie uczył sie od "lepszych" a fabianowi należą sie gra.
...no nic trzeba brać wiadro popcornu i oglądać ten ciekawy serial
Widziałem w tej grze wszystko, grałem z najlepszymi, grałem na najlepszych, odwalalem kite typu zawracanie flot, oszustwa w handlu, wystawki etc i za każdym razem były na boardzie płacze w moim kierunku odnoszące się do mojej moralności gdzie tłumaczyłem że to gra strategiczna i taką zasadę wyznaje, w handlu zabezpieczasz się żeby słabszy wysyłał pierwszy, w locie nie latasz z obcymi ewentualnie opozniasz pod siebie, startujesz pierwszy itd- jeżeli się nie zabezpieczyłes to powinieneś liczyć się z ewentualnym nożem w plecy i tu strategia jest dowolna, ALE są granice dobrego smaku, ta granica jest linia dzieląca grę od życia
... myślę, że w takim razie powinieneś zamilknąć bo się kompromitujesz, zagalopowales się.
Kupić sobie perma, bezcenne
Żeby nie było, że spam to graty starcia... Pompa w uj
Pedro potrzebujesz jakieś konto?