PedroS [KoMi] vs. dominik12 & Fabiano [T R] ~ 1 145 209.80%

• comment_qZBYzwAyFsoOjygZLelmSe2iW2TAjBoC.gif

Dzięki DMX za info, pozdrowienia dla YeahBunny, moich czokonsów leras, Leia, MNSów i wszystkich znajomych :fkiss:

Złom cały u nas.

Dnia 01-08-2021 10:23:23 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor PedroS [KoMi]

Krążownik 1.500.955

Pathfinder 501.553

Okręt wojenny 11.312

Pancernik 1.050.000

Sonda szpiegowska 1

Obrońca dominik12

Mały transporter 661.496

Duży transporter 289.659

Lekki myśliwiec 1.596.858

Ciężki myśliwiec 326.359

Krążownik 321.341

Okręt wojenny 137.020

Statek kolonizacyjny 15

Recykler 164.548

Sonda szpiegowska 2.232.591

Bombowiec 16.088

Niszczyciel 25.338

Gwiazda Śmierci 1.236

Pancernik 331.720

Reaper 8.340

Pathfinder 141.182

Lekkie działo laserowe 200

Ciężkie działo laserowe 200

Działo Gaussa 100

Działo jonowe 100

Mała powłoka ochronna 1

Obrońca Fabiano [T R]

Lekki myśliwiec 4.650.960

Krążownik 2.280.296

Okręt wojenny 1.301.364

Pancernik 1.266.929

Reaper 522.017

Duży transporter 1

Po bitwie...

Agresor PedroS [KoMi]

Zniszczony!

Obrońca dominik12

Mały transporter 392.889 ( -268.607 )

Duży transporter 222.215 ( -67.444 )

Lekki myśliwiec 949.508 ( -647.350 )

Ciężki myśliwiec 239.466 ( -86.893 )

Krążownik 307.164 ( -14.177 )

Okręt wojenny 136.866 ( -154 )

Statek kolonizacyjny 15 ( -0 )

Recykler 140.592 ( -23.956 )

Sonda szpiegowska 1.278.812 ( -953.779 )

Bombowiec 16.088 ( -0 )

Niszczyciel 25.338 ( -0 )

Gwiazda Śmierci 1.236 ( -0 )

Pancernik 331.691 ( -29 )

Reaper 8.340 ( -0 )

Pathfinder 127.849 ( -13.333 )

Lekkie działo laserowe 122 ( -78 )

Ciężkie działo laserowe 132 ( -68 )

Działo Gaussa 100 ( -0 )

Działo jonowe 82 ( -18 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca Fabiano [T R]

Lekki myśliwiec 2.795.969 ( -1.854.991 )

Krążownik 2.203.102 ( -77.194 )

Okręt wojenny 1.300.940 ( -424 )

Pancernik 1.266.909 ( -20 )

Reaper 522.017 ( -0 )

Duży transporter 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 149.004.559.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 17.249.808.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 56.341.154.201 metalu i 48.115.481.602 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -66.040.564.000

Kryształ: -60.199.661.000

Deuter: -22.764.334.000

agresor stracił łącznie 149.004.559.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 45.169.156.201

Kryształ: 42.375.724.602

Deuter: -338.053.000

obrońca zyskał łącznie 87.206.827.803 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• Fapek Fajtłapek. Zatłukę za tego czokonosa xD

"Another one bites the dust" :D

No a co do starcia, kolejny raz zacytuje pewnego mędrca (sam siebie).

Fajne to komi, takie niezbyt mocne. ;)

Tak się kończy kupowanie kont, niestety skilla w pakiecie nie dorzucają :D.

Graty Marcin cycu i naucz się grać sam, a nie tylko wchodzisz w czoko "ogórasą".

• Życie życie jest nowelą, nie pędź tak proszę daj odpocząć.

Graty dzbanku, wpisujesz się w standardy Komi, korki od Farnaha nie idą na marne XD

Wszyscy tam w tej pseudo opozycji i w tym pakcie byliście wybitni, podziwiam naprawdę, Leras i tak zdrajca XD

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Widziałem w tej grze wszystko, grałem z najlepszymi, grałem na najlepszych, odwalalem kite typu zawracanie flot, oszustwa w handlu, wystawki etc i za każdym razem były na boardzie płacze w moim kierunku odnoszące się do mojej moralności gdzie tłumaczyłem że to gra strategiczna i taką zasadę wyznaje, w handlu zabezpieczasz się żeby słabszy wysyłał pierwszy, w locie nie latasz z obcymi ewentualnie opozniasz pod siebie, startujesz pierwszy itd- jeżeli się nie zabezpieczyłes to powinieneś liczyć się z ewentualnym nożem w plecy i tu strategia jest dowolna, ALE są granice dobrego smaku, ta granica jest linia dzieląca grę od życia realnego, tak jak jakieś błazny sobie grożą że przyjada i mordę mi skuja za zloma w grze etc- nie ze strachu a z braku chęci na rozmowę z takimi osobnikami temat ucinam bo zawsze powtarzam że TO TYLKO GRA i wszystkie ruchy są dozwolone z tym że w domyśle chodzi o ruchy sprowadzające się do płaszczyzny gry- w tym starciu ta linia została zatarta i to jest obrzydliwe. Fabian chwalony przez bogobojne sithy którzy są bez honorowym dnem ogamowych chowajacym się pod jego płaszczykiem w tym momencie zrobił z tego uni największe ogamowe dno, nie było w historii OGame większego dna niż quantum i właśnie się znalazło. Kompleksy i brak jakiekolwiek ogłady w tym starciu jest zatrważające i odechciewa się logowac człowiekowi na uni gdzie "gra" taki osobnik. Oczywiście będzie się teraz bronił że nic nie wiedział i oskarżenia są z dupy- sithy uwierzą bo to sithy, ale chyba już nikt nawet przeglądający ten dział ich nie szanuje. Reszta niech wie że takich ludzi powinno się piętnować w obszarze tej gry, bo nie ważne czy ktoś się pushuje, ma 100 multi czy 30 GSowek ale to są działania na poziomie gry,

Z pedrem zawsze grałem po przeciwnych stronach barykady, starałem się trafić i nie mam interesu w bronieniu jego stanowiska jakby ktoś pytał, wypchaj się ta surą Fabian, a teraz pewnie chariskowi porwiesz dziecko i zaszantazujesz żeby nie odebrał fsa?

• Widziałem w tej grze wszystko, grałem z najlepszymi, grałem na najlepszych, odwalalem kite typu zawracanie flot, oszustwa w handlu, wystawki etc i za każdym razem były na boardzie płacze w moim kierunku odnoszące się do mojej moralności gdzie tłumaczyłem że to gra strategiczna i taką zasadę wyznaje, w handlu zabezpieczasz się żeby słabszy wysyłał pierwszy, w locie nie latasz z obcymi ewentualnie opozniasz pod siebie, startujesz pierwszy itd- jeżeli się nie zabezpieczyłes to powinieneś liczyć się z ewentualnym nożem w plecy i tu strategia jest dowolna, ALE są granice dobrego smaku, ta granica jest linia dzieląca grę od życia realnego, tak jak jakieś błazny sobie grożą że przyjada i mordę mi skuja za zloma w grze etc- nie ze strachu a z braku chęci na rozmowę z takimi osobnikami temat ucinam bo zawsze powtarzam że TO TYLKO GRA i wszystkie ruchy są dozwolone z tym że w domyśle chodzi o ruchy sprowadzające się do płaszczyzny gry- w tym starciu ta linia została zatarta i to jest obrzydliwe. Fabian chwalony przez bogobojne sithy którzy są bez honorowym dnem ogamowych chowajacym się pod jego płaszczykiem w tym momencie zrobił z tego uni największe ogamowe dno, nie było w historii OGame większego dna niż quantum i właśnie się znalazło. Kompleksy i brak jakiekolwiek ogłady w tym starciu jest zatrważające i odechciewa się logowac człowiekowi na uni gdzie "gra" taki osobnik. Oczywiście będzie się teraz bronił że nic nie wiedział i oskarżenia są z dupy- sithy uwierzą bo to sithy, ale chyba już nikt nawet przeglądający ten dział ich nie szanuje. Reszta niech wie że takich ludzi powinno się piętnować w obszarze tej gry, bo nie ważne czy ktoś się pushuje, ma 100 multi czy 30 GSowek ale to są działania na poziomie gry,

Z pedrem zawsze grałem po przeciwnych stronach barykady, starałem się trafić i nie mam interesu w bronieniu jego stanowiska jakby ktoś pytał, wypchaj się ta surą Fabian, a teraz pewnie chariskowi porwiesz dziecko i zaszantazujesz żeby nie odebrał fsa?

Jak już, to nie sithy, tylko jeden sith, skoro już zamierzasz rzucać takie hasła i spokojnie, dokładnie wiedziałem jaka była sytuacja :D.

Rozumiem, że sugerujesz, że Fabiano dostając cynk, powinien dać mu go zezłomować? Bo to honorowe kupić konto i ustrzelić?

Jak dla mnie wybrał mniejsze zło ;)

• Widziałem w tej grze wszystko, grałem z najlepszymi, grałem na najlepszych, odwalalem kite typu zawracanie flot, oszustwa w handlu, wystawki etc i za każdym razem były na boardzie płacze w moim kierunku odnoszące się do mojej moralności gdzie tłumaczyłem że to gra strategiczna i taką zasadę wyznaje, w handlu zabezpieczasz się żeby słabszy wysyłał pierwszy, w locie nie latasz z obcymi ewentualnie opozniasz pod siebie, startujesz pierwszy itd- jeżeli się nie zabezpieczyłes to powinieneś liczyć się z ewentualnym nożem w plecy i tu strategia jest dowolna, ALE są granice dobrego smaku, ta granica jest linia dzieląca grę od życia

... myślę, że w takim razie powinieneś zamilknąć bo się kompromitujesz, zagalopowales się.

• Ten co odleciał, kupowanie kont jest fair, a tępienie tych do kupują już nie :D

Nie tykaj narkotyków, bo Cie zmiecie z planszy!

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• a jak już tam wyżej ktoś naszczekał z pedro znam sie dłuższy czas i kiedyś takich zagrywek nie robił skoro teraz zrobił raz i mu nie pykło no cóż widać nie uczył sie od "lepszych" a fabianowi należą sie gratulacje za wytrwałość w tym co robi czyli złomowaniu.

Nie oceniam tutaj zarówno tego co zrobił fabiano jak i tego że pedro sie rozwalił bo bohaterem tego starcia jest dominik12 aka DMX z sojuszu MNS i to on jest gnidą bo skoro "składam poważną propozycje" to sie jej trzymam ... nie mówie tutaj o taktyce w grze bo jak ktoś już wspomniał jest dowolna ale to już jest oszustwo w życiu realnym.

Ale nie mnie to oceniać ja siadam i biore popkorn i pośmieje sie z boku.

PS moje zdanie to moje zdanie a nie SITH bo ja już nie gram w te cyferki

EDIT odnosząc sie do taktyki i wytykanie czegokolwiek moim byłym sojusznikom jest nie na miejscu bo równie dobrze mogli wystawić całą opozycje na pożarcie nie mówiąc oficjalnie "koniec paktu czy tam komitywy" a tego nikt nie zrobił, zagraliśmy fer i postawiliśmy sprawe jasno bez żadnych śmierdzących zagrywek

• a jak już tam wyżej ktoś naszczekał z pedro znam sie dłuższy czas i kiedyś takich zagrywek nie robił skoro teraz zrobił raz i mu nie pykło no cóż widać nie uczył sie od "lepszych" a fabianowi należą sie gra.

...no nic trzeba brać wiadro popcornu i oglądać ten ciekawy serial xD

• Kryształek Pedro padł. Szkoda, że cała flota nie padła :) Interes życia. Zapłacić kasę za wystawienie floty, dostać screen z powrotu zawróconej stacji. Kazać zalogować się obrońcy 30min po powrocie floty. Miał być skan - niby nieodebrany FS i lot. Nie wiem jak można tak zlamić. Jestem ciekaw co tam 1ss robi? Dla blefu, że się opóźniało wlot? xD Przecież Fabian tam w ciemno się podstawiał :D:D:D

Pedro, życzę Ci perma, tak jak reszta perełek z NFZ.

Fabiano - u made my day xD

• Kryształek Pedro padł. Szkoda, że cała flota nie padła :) Interes życia. Zapłacić kasę za wystawienie floty, dostać screen z powrotu zawróconej stacji. Kazać zalogować się obrońcy 30min po powrocie floty. Miał być skan - niby nieodebrany FS i lot. Nie wiem jak można tak zlamić. Jestem ciekaw co tam 1ss robi? Dla blefu, że się opóźniało wlot? xD Przecież Fabian tam w ciemno się podstawiał :D:D:D

Pedro, życzę Ci perma, tak jak reszta perełek z NFZ.

Fabiano - u made my day xD

to mnie najbardziej rozjebało ten text :D zostawię to bez komentarza :D bunny tyś głupi jak but :D że bronisz go jeszcze :D przed PUSHEM :D

życzymy perma fabkowi :D szybko i bez boleśnie

• Majs, jedynym niedorozwojem tutaj jesteś Ty. Przecież Fabiana flota wylądowała 1-2min przed wlotem Pedra. Poszło tam 5 albo 6 slotów na podstawkę, ale ja wiem majsik. Za malutki jesteś, żeby takie zagrania zrozumieć :)

• no oczywiście :D 5-6 fal leciało :D a świstak siedzi i zawija te ... no własnie :D jak pisałem wcześniej zostawie to N/C

• Pierw popracuj nad słownikiem, następnie czytanie ze zrozumieniem poćwicz, a na końcu przejdziemy do grania w ogejma XD

002a98f2ca85a66fbd02e034a2d5b4bb.png

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• Co z tego, że wlot był 70 sekund po ladowaniu ostatniego zatrzymaj, niektórzy są po prostu już tak ograniczeni, że nie dociera. Przecież to Fabiano kupił Pedro, a nie Pedro DMXa :D