dombri [EXP] vs. PlayeR [MoA] ~ 2058.58%

• Dnia 25-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor dombri [EXP]

Pancernik 19.525

Obrońca PlayeR [MoA]

Mały transporter 7.942

Duży transporter 4.320

Lekki myśliwiec 240

Ciężki myśliwiec 254

Krążownik 491

Okręt wojenny 775

Recykler 3.832

Sonda szpiegowska 4.455

Bombowiec 280

Niszczyciel 240

Pancernik 1.712

Reaper 32

Pathfinder 1.068

Po bitwie...

Agresor dombri [EXP]

Pancernik 19.485 ( -40 )

Obrońca PlayeR [MoA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

6.819.750 Metalu, 6.819.750 Kryształu i 6.819.750 Deuteru

36.451.038 Metalu, 19.745.804 Kryształu i 2.267.869 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.400.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 460.226.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 109.643.500 metalu i 96.214.500 kryształu.

Agresor przejął łącznie 78.923.961 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

70.000.000 Metalu i 70.000.000 Kryształu

39.643.500 Metalu i 26.227.250 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

109.643.500 Metalu i 96.227.250 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 151.714.288

Kryształ: 121.192.804

Deuter: 8.487.619

agresor zyskał łącznie 281.394.711 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -261.357.788

Kryształ: -217.394.554

Deuter: -60.397.619

obrońca stracił łącznie 539.149.961 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Widac kasa dzial jak na poprzednich

unii GO zaciera rece maja przyplyw gotowki

wsydu nie macie zniszczyliscie gre w zadnym

kraju niema tak szybko powstajacych universow

powinni was hakerzy obskubac z kont waszych

Pozwalacie aby gra byla tylko dla bogackich .

• Pekin, kazdy ma taki sam dostęp to tego samego, nikt nikomu nie zabrania grania jak chce, chcesz to inwestuj, nie chcesz to graj po swojemy,

Gratulacje ST oraz zysku :) jak tak dalej pojdzie to tam na tym Unii za chwile nie bedzie komu grac :D

• Player, zycze szybkiej odbudowy, oby Ci to skrzydel nie podcielo :)

Pekin, kazdy ma taki sam dostęp to tego samego, nikt nikomu nie zabrania grania jak chce, chcesz to inwestuj, nie chcesz to graj po swojemy,

Gratulacje ST oraz zysku :) jak tak dalej pojdzie to tam na tym Unii za chwile nie bedzie komu grac :D

Smerf widze bystrzacha, albo faktycznie wazniak :) "kazdy ma dostep do tego samego", mysle ze zdecydowanie NIE.
    Niektorym srodki zabraniaja grac jak chce, mysle ze kazdy chcialby co miesiac ładowac kanta na ogame, ale nie kazdy moze ... Gra jest zniszczona przez mikroplatnosci. Osobiscie nie narzekam na brak fundyszy do gry, aszkolwiek uwazam ze gra zostala DOSZCZĘTNIE zniszczona. Jest kompletnie niegrywalna dla przecietnego gracza.

Nie wiem czy grales w ta gre jak jeszcze nie bylo anty, klas itd. Powiem Ci ile bylo wtedy funu - NAJWIECEJ. 16k graczy na nowym serwerze 5 minut po otwarciu serwera. Przez bity miesiac 95% aktywnych graczy, a top 1500 bylo prestiżem.

PS: Juz nie wspomne o cyrkach na Xanthippe

• owszem, masz racje :) to że ktos nie ma kasy na granie za anty, to nie gra, ja nie gram za anty bo żona by mnie ubiła :) dombri ma takie możliwości to gra ;) tyle że to nie jest jego wina, to ogame sprowadzilo te gre do takiej sytuacji że mozna grać jak sie chce, gdybym mial zbędny hajs to sam bym kupil anty, ale niestety.... są ważniejsze wydatki, i tak, gralem na U15, U22 i tam bylem zazwyczaj w top 30, to byly tez czasy gdy internetu w telefonie malo co bylo :) wiec fsy i odbieranie je po szkole ;) nocki itd, piekna sprawa, ale teraz kazdy ma telefon z netem wiec i polowanie jest trudniejsze :)

• Wypowiem sie pewnie juz ostatni raz bo to juz koniec i nie zamierzam dalej grać w tą grę .Co niektorzy maja racje odnosnie nowego systemu gry (za Anty) kto ma kase w ciagu paru godzin juz nie mowie dnia moze odskoczyc od zwykłego gracza nawet na 3 miesiace sam zdominowałem server Volans 1,2kkk pkt w ciagu 3 miesiecy to samo Weywot 1,2kkk pd 2 miesiace tutaj nie wspomne ze przez 1 dzien 10mil pkt

Ale to juz koniec zrobiłem cofke wszystkich platnosci do GF a było ich sporo,teraz wysyłaja do mnie maile ze chca sie dogadac (raczej nie dojdzie do tego)

GO Neshi mysli ze jest bogiem i moze nakładac bany komu sie tylko chce i za co chce ,no ale niech juz tak bedzie ,

Takze zycze wszystkim zeby mozna było powrócic do starego systemu gry bez zadnych udogodnien za kase bo takich dombri nie jest tutaj mało :):evil::evil:8)

• owszem, masz racje :) to że ktos nie ma kasy na granie za anty, to nie gra, ja nie gram za anty bo żona by mnie ubiła :) dombri ma takie możliwości to gra ;) tyle że to nie jest jego wina, to ogame sprowadzilo te gre do takiej sytuacji że mozna grać jak sie chce, gdybym mial zbędny hajs to sam bym kupil anty, ale niestety.... są ważniejsze wydatki,

hmm, dla mnie to nie jest kwestia czy masz kasę czy nie, tylko czy ją wydasz na wirtualną dominację ;)

pamiętam że dla większości z nas, "dinozaurów", grających w tą gierkę od x lat , kiedyś obciachem było używanie komandora, bo to dowodziło słabości - teraz to standard bez którego nie da się grać ;)
    cóż, kto ma pilota ten ma władzę i unieszczęśliwia nas kolejnymi "ulepszeniami" ;)

wracając do meritum, gratuluję starcia, obrońcy SzO

& dombri

Twoje i nasze pobożne życzenia pozostaną w strefie marzeń

ale wiesz co? próbowałeś grać tak normalnie? zbudować imperium bez przelewów?

jeśli nie, to spróbuj, satysfakcja ze starć gwarantowana :)

powodzenia

• Wypowiem sie pewnie juz ostatni raz bo to juz koniec i nie zamierzam dalej grać w tą grę .Co niektorzy maja racje odnosnie nowego systemu gry (za Anty) kto ma kase w ciagu paru godzin juz nie mowie dnia moze odskoczyc od zwykłego gracza nawet na 3 miesiace sam zdominowałem server Volans 1,2kkk pkt w ciagu 3 miesiecy to samo Weywot 1,2kkk pd 2 miesiace tutaj nie wspomne ze przez 1 dzien 10mil pkt

Ale to juz koniec zrobiłem cofke wszystkich platnosci do GF a było ich sporo,teraz wysyłaja do mnie maile ze chca sie dogadac (raczej nie dojdzie do tego)

GO Neshi mysli ze jest bogiem i moze nakładac bany komu sie tylko chce i za co chce ,no ale niech juz tak bedzie ,

Takze zycze wszystkim zeby mozna było powrócic do starego systemu gry bez zadnych udogodnien za kase bo takich dombri nie jest tutaj mało :):evil::evil:8)

a możesz powiedzieć za co Banika dali?

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Ale to juz koniec zrobiłem cofke wszystkich platnosci do GF a było ich sporo,teraz wysyłaja do mnie maile ze chca sie dogadac (raczej nie dojdzie do tego)

Haha xD Zabraklo na wakacje we Wladyslawowie ? :lool:

Jak takis madry po fakcie to trzeba bylo grac od poczatku bez anty, a nie teraz plakac ze GO zly.
    Tak to udawales kazaka w tej grze, a teraz cofka bo zabawka sie znudzila. Sproboj oddac auto do salonu po pol roku i zadac zwrotu pelnej sumy bo Ci sie znudzil xD
    Honoru jak zawsze brak, dombri stabilna firma konswkwentnie na Janusza biznesu ^^

PS: Czlowiek mem, dziedzic nosacza

• Ale to juz koniec zrobiłem cofke wszystkich platnosci do GF a było ich sporo,teraz wysyłaja do mnie maile ze chca sie dogadac (raczej nie dojdzie do tego)

Haha xD Zabraklo na wakacje we Wladyslawowie ? :lool:

Jak takis madry po fakcie to trzeba bylo grac od poczatku bez anty, a nie teraz plakac ze GO zly.
    Tak to udawales kazaka w tej grze, a teraz cofka bo zabawka sie znudzila. Sproboj oddac auto do salonu po pol roku i zadac zwrotu pelnej sumy bo Ci sie znudzil xD
    Honoru jak zawsze brak, dombri stabilna firma konswkwentnie na Janusza biznesu ^^

PS: Czlowiek mem, dziedzic nosacza

Jezusie jaki ten wątek jest piękny. Nagle ludzie wracają na Volans, bo konta paczkomatów zbanowane. Jestem tylko trochę ciekaw co jest ich podstawą.

Żeby 3 uniwersa otwierały szampana za bana jednego gracza, to ja nie pamiętam, a grałem na uni 1 xD

Generalnie bany na tych kontach to jedyna rzecz która wyszła Gameforge, a płacz największych wymiataczy antymaterii, że gra jest słaba bo jest anty to po prostu przepiękna sprawa :D

3 Uniwersa zniszczone bo nikt nawet nie ma podjazdu choćby całe uni się zebrało w ACS, największy przykład patologii na którą ta gra pozwala.

Nawiązując jednak do modelu biznesowego Gameforge - cały czas mnie zastanawia czemu nie ma choćby jednego, testowego uniwersum gdzie np. nie ma anty, wsyzscy mają full komandorów, a każdy żeby grać płaci np. abonament 20/40 zł miesięcznie. Ja np. byłbym skłonny zapłacić do 30-40 zł żeby wszyscy na serwerze grali na tych samych zasadach.