słabo chamie z gminy![]()
Obrońcy SzO ![]()
słabo chamie z gminy![]()
Obrońcy SzO ![]()
Gadacie farmazony albo gra działa albo nie. Co to za różnica czy atakier wiedział o błędzie czy nie. Gra nie funcjonuje tak jak należy i problem leży po stronie Gameforge i jeśli biorą bejmy za grę to niech ona działa poprawnie tak jak miało to miejsce przed wszystkimi aktualizacjami.
Bo z tego co między wierszami czytam to można wnioskować że można tylko grać na odkrywcy lub zbieraczu.
Dobrze że GO się tym zajmie, będzie rzetelność pierwsza klasa i odpowiedź w stylu ...wiedziałeś że są błędy mogłeś opóźnić lot najlepiej o jeden dzień...
[mod='kasai']Upominam za uzywanie wulgaryzmow.[/mod]
dziękuję ślicznie za dedykację bardzo sie wzruszyłem
, być może nasze drogi ponownie się zejdą w końcu Ciebie najdłużej znam jeśli chodzi o grę na Taurusie ... Angelo Di Livio ![]()
Ogólnie gratuluję starcia![]()
Obrońcy SzO ![]()
pięknie ziomeczku w końcu coś ustrzeliłeś, należało Ci się po tylu tygodniach posuchy![]()
Najważniejsze aby skupić się na szpiegostwie a nie wyzywaniu [mniam]
Czytać regulamin to jest [mniam] podstawa!!!
Obrońcy SzO i co tam sobie za życzy łącznie z podwyżką np stóp procentowych ![]()
[mod='kasai']Obraźliwe/wulgarne treści usunięte.[/mod]
August - żyjemy w świecie lobbowania, więc odbieram to jako komplement.
A powiedz mi, co takiego złego napisałem ?
Skoro mnie wyzwałeś do tablicy, to proszę o odpowiedź
Wystarczy że traktujesz każdego z zablokowanych na równi tak jakby wszyscy zrobili to z premedytacją a tak nie było. No i dlatego że 20 lat temu tobie dali permanentnego bana to dzisiaj też tak musi być bo ty tam kiedyś miałeś nie po drodze z ogame.
sami nieomylni ludzie tutaj są. Bardzo z tego powodu wszystko mi jedno co piszecie. Mrowa ma racje, stałe bany dawać a jego na klakiera wybrać, dobry lobbysta z niego.
Dobrze się stało z tymi banami, Ty jak się jebniesz to tydzień bana lub dwa ale jak ujowe wersję gry się wprowadza i problem jest na całym polu gry to w sumie graczy to nie powinno interesować bo tak jest regulamin stworzony że jedynie możesz się jajami o czoło pierdolnąć.
Świetne podejście GO! Jako że nie będzie indywidualnie sprawdzać graczy pod kontem pushu na rzecz silniejszego gracza wszystkich ładujemy do jednego wora, dlaczego? Bo jest wolontariuszem i nie ma czasu na sprawiedliwe osądy bo Ty masz znać wszystkie zasady gry.
Dobrze że usunąłem sojusz i kończę grę bo teraz widzę jakim byłem chujowym liderem.
I na koniec tekst o frankowiczach. Nagroda debila roku.
też z nim handlowałem i po tym co zaproponował zgodziłem się bo wówczas zależało mi na krysztale i nie podejrzewając że na 5kkk będzie afera o 300kk. Ale wtedy na szczęście uczciwych graczy milicja mnie za aresztowała, taka Avinashi może spać spokojnie^^ tydzień bana to mało dla takich jak ja, dzień chłosty i co najmniej 3 dni z rzędu słuchanie TVP info powinno być.
bardzo ładnie Dzikosław.
Przetapiaj spokojnie![]()
Obrońcy SzO i pysznego niedzielnego obiadku.![]()
Graty za trafienie Anka.![]()
Anek raz dwa sobie odbijesz ![]()
gratuluję koczkodanie wlotu![]()
Obrońcy SzO i powodzenia w odbudowie ![]()
Na szybkich uniach gdzie flota zapiernicza będąc zalogowanym zjechaliby Cię
Lagi dotycza wszystkich a nie tylko tych, ktorzy maja fs-y do odebrania. Polujacy tez raczej maja problemy z wysylka floty
A czy ja pisałam tylko o fs-wach? Ogólnie o wszystkich i o wszystkim co jest związane z flotą ![]()
serwery wtedy hulają jak z pośród tych 300-400 graczy robi co innego niż klikanie ogame. Irytacja człowieka zalewa jak w szczytowych godzinach trzeba czekać po 15 minut aż się flota pojawi. Na szybkich uniach gdzie flota zapiernicza będąc zalogowanym zjechaliby Cię ![]()
prawie całe uni pozdrawia Igreka![]()
Graty za wlot![]()
Obrońcy pakiecik![]()
śmiesznie wyglądają te Twoje straty
Prawie czysty zysk
także graty miłośniku londyńskich ścieżek rowerowych ![]()
Obrońcy zimnego browara od nerwusa SpawaczROG ![]()
co za spektakularny zwrot akcji. ![]()
Gratulacje się należą no i dla pokonanego trochę pokory![]()
obaj pokazaliscie klasę przy tym starciu. Po takiej rozmowie na ogame nawet bym nie wstawiał RW. Ale tak właśnie wygląda internetowe błaznowanie.
Nie gratuluję i nie życzę SzO.
Post do usunięcia ![]()
za nazwe soja masz -- bo to gowniana nazwa z quantum ja wzieliscie
a tak napisze ira byl nick a wy gamonie gimbaza ja wzieliscie zal pl
zami nic nie potraficie wymyslec?????
Kolega z Taurusa tworzył dla nas stronę sojuszu i było parę propozycji między innymi IRA Intergalactic Research Asc i nie sugerowalismy się innymi sojuszami z innych uniwersów także z tego miejsca chciałbym w swoim imieniu powiedzieć że jest mi z tego powodu wszystko jedno co masz do powiedzenia w tej sprawie ^^
kryształ proszę wysłać do Kościana ![]()
Graty za wlot, Zbigniew nie będzie zadowolony^^
Dla niego SzO i zimnego browca od Danuty![]()
ładnie Panie kolego, oby więcej takich starć ![]()
Obrońcy SzO ![]()