gratuluję koczkodanie wlotu
Obrońcy SzO i powodzenia w odbudowie
gratuluję koczkodanie wlotu
Obrońcy SzO i powodzenia w odbudowie
Na szybkich uniach gdzie flota zapiernicza będąc zalogowanym zjechaliby Cię
Lagi dotycza wszystkich a nie tylko tych, ktorzy maja fs-y do odebrania. Polujacy tez raczej maja problemy z wysylka floty
A czy ja pisałam tylko o fs-wach? Ogólnie o wszystkich i o wszystkim co jest związane z flotą
serwery wtedy hulają jak z pośród tych 300-400 graczy robi co innego niż klikanie ogame. Irytacja człowieka zalewa jak w szczytowych godzinach trzeba czekać po 15 minut aż się flota pojawi. Na szybkich uniach gdzie flota zapiernicza będąc zalogowanym zjechaliby Cię
prawie całe uni pozdrawia Igreka
Graty za wlot
Obrońcy pakiecik
śmiesznie wyglądają te Twoje straty
Prawie czysty zysk także graty miłośniku londyńskich ścieżek rowerowych
Obrońcy zimnego browara od nerwusa SpawaczROG
co za spektakularny zwrot akcji.
Gratulacje się należą no i dla pokonanego trochę pokory
obaj pokazaliscie klasę przy tym starciu. Po takiej rozmowie na ogame nawet bym nie wstawiał RW. Ale tak właśnie wygląda internetowe błaznowanie.
Nie gratuluję i nie życzę SzO.
Post do usunięcia
za nazwe soja masz -- bo to gowniana nazwa z quantum ja wzieliscie
a tak napisze ira byl nick a wy gamonie gimbaza ja wzieliscie zal pl
zami nic nie potraficie wymyslec?????
Kolega z Taurusa tworzył dla nas stronę sojuszu i było parę propozycji między innymi IRA Intergalactic Research Asc i nie sugerowalismy się innymi sojuszami z innych uniwersów także z tego miejsca chciałbym w swoim imieniu powiedzieć że jest mi z tego powodu wszystko jedno co masz do powiedzenia w tej sprawie ^^
kryształ proszę wysłać do Kościana
Graty za wlot, Zbigniew nie będzie zadowolony^^
Dla niego SzO i zimnego browca od Danuty
ładnie Panie kolego, oby więcej takich starć
Obrońcy SzO
dużo standardowego gadania, spokojnie pod takimi starciami można z innych działów ST przenosić rozmowy i nie trzeba się wysilać z pisaniem. Paczkomaty, boty, sprzedaż kont, donoszenie .
Panowie dajcie na luzzz. To jest tylko gra.
Graty za super procent
Obrońcy dobrego loda lub promocji na cukier lub węgiel. W sumie każdemu to wszystko życzę
[mod='kasai']Wulgaryzmy usunięte.[/mod]
Sobieski to ja mam więcej surki od Ciebie, Ty chyba nie ogarniasz tej gry ;):D
Wszystko poszło na badanie i kopalnie
Surowce i flota to nie problem. Brak czasu to problem i może to znak żeby już się nie bawić w tą grę
Nie dadzą poleżeć?
Dorwać lenia to nie sztuka
Pierwszy dzień urlopu i od razu gong wszystko wydarzyło się przez budowe domku na działce ^^
GRATY za wlot, grać się nie chcę ani pilnować. Straty żadnej nie ma jak dla mnie.
Gra traci dla mnie sens na tym etapie.
Klikanie dla znajomych.
Czas kończyć.
no Dzikosław, jak Ty mi teraz zaimponowałeś ^^
Gratulacje należą się, tyle czasu Cię tutaj nie było że niektóre osoby o tobie zapomniały
Obrońcy SzO i zapraszam na nalewkę własnej roboty
[mod='kasai']Upominam za obraze i wulgaryzmy.[/mod]
Spawacz sam ze sobą pisał? Gdzie są wiadomości drugiego rozmówcy? Dziwnie się czyta wyjęte z kontekstu wiadomości, człowiek się zaś zastanawia o co poszło.
Ale bądźmy szczerzy, kogo ma to interesować? Znam temperament Spawacza i Dzikosława. Ich wypowiedzi nie zawsze są w przekazie dyplomatycznym no ale cóż zrobić? Każdy jest z innej gliny ulepiony.
Łapka w dół za powiedzenie prawdy o braku ingerencji Spawacza w złom Królika czy za nawoływanie do kulturalnej konwersacji? A może jedno i drugie?
jako naczelnik IRA i tate Potarganego rozwiewam oskarżenie Spawacza przez Guderiana co do zdradzenia swojego sojusznika. Powody złomu były banalne, spóźnił się z odebraniem floty przez pracę przy warzywach i tyle. Takie bezpodstawne oszczerstwa w kierunku Spawacza są niedorzeczne. Apeluję o uczciwą i kulturą rywalizację.
Atakierowi życzę pożytecznego spożytkowania surowców, najlepiej nie na IRA
a Mikołajowi spokojnego odpoczynku od ogame.
Kaleka miała być spokojniejsza niż u68 dla Taurusiaków. Jednak dupa zbita. Tojek życzę SzO i chęci na grę która nie ma już nic wspólnego ze zdrową rywalizacją. Na Taurusie było tak fajnie, mieliśmy swoich flociarzy, pusherow i lokalnych ludzi niezdrowych na umysle. Trochę tęsknię za ludźmi z Taurusa i codziennymi informacjami o covidzie. Pozdro Boberek, dr MD, Maniak cieniasie...
Antharas mega duza ilość pancy, ja w tej ilości nie miałem nigdy liczby statków i obrony. Także tobie i ekipie graty
[mod='kasai']Wulgaryzmy usuniete.[/mod].
ładnie Panie Spawacz
Gratuluję zysku.
Obrońcy SzO.
powiedz szczerze po co Ci ten kryształ, wyślij je ogejmowym biedakom^^ np...mi
Graty za wlocik.
Obrońcy pakiecik.