tak jest Ygrek, idź na urlop ale zabierz ze sobą mad maxa to pewnie połowa graczy wróci z urlopu
Graty kolejnego wlotu, więcej masz stejków niż ja farmingów
Obrońcy urlopu podczas świat
tak jest Ygrek, idź na urlop ale zabierz ze sobą mad maxa to pewnie połowa graczy wróci z urlopu
Graty kolejnego wlotu, więcej masz stejków niż ja farmingów
Obrońcy urlopu podczas świat
świetne starcie, trzeba mieć nosa do takich sytuacji, czasu w święta no i potężnych flot. A że tylko Komornicy mają czas, floty i umiejętności to oni tutaj rządzą, trzeba się nauczyć spierniczać przed nimi a nie wypominać co robią w wolnej chwili, ja próbując uciec przed mad maxem w porze obiadowej dostałem mokrą szmatą w ryj. Każdy ma inną sytuację.
Graty dla was.
SzO dla obrońcy
Wygląda to tak jakby zapomniał zrobić kompletny FS a Ty to wyhaczyłeś i wykorzystałeś.
Gratulacje się należą, prawie na "zero" z tyłu.
Rimek SzO.
eeee tam to może będzie zadanie " dołącz do sojuszu" i ze sztabem się nadrobi.
Może podobne zadania dostaną GO i np za zadanie będą mieli "odpowiedz graczowi na ticket odnośnie błędów w grze" 🙂
ładnie Bartuś, widać że inni też mogą coś wyrwać z gardła komornikom Przetapiaj na Krążki bo widać że są w modzie i dużo można nimi zdziałać.
Obrońcy SzO
wielkie gratulacje za to starcie. Nie wiadomo jakby to było gdyby nie poleciał, z Tobą Ice
Szczere gratulacje.
Obrońcy pakiety odbudowy
pewnie miało być na PZ
Zmęczenie robi swoje.
SzO dla Agresora.
Graty dla obrońców.
RW bez historii, pracujesz w [mniam] firmie gdzie w niedzielę powinieneś jeść obiad z rodziną a Ty musisz wstać o 2 w nocy żeby nie kombinować na drugiej karcie i [mniam] do granicy aby jutro sie rozładować w okolicach Monachium znowu wrócić załadować i znowu jechać bo człowiek zarabia od km i jak niewolnik systemu na wszystko się zgadza i z [mniam] organizmu zaśnie mu się na dosłownie 1.5 h. Wielkiej straty nie ma ale ogejm takiego czegoś nie wybacza a mi nawet lepiej bo już nie będę wydawać 50 zl na kwartał na geologa.
Graty za wlot
a obrońcy normalnego życia
zawsze miałeś talent do takich akcji. Niektórzy nocami siedzą żeby upolować coś takiego. Graty chłopczyku
Obrońcy pakiet odbudowy
słabo chamie z gminy
Obrońcy SzO
Gadacie farmazony albo gra działa albo nie. Co to za różnica czy atakier wiedział o błędzie czy nie. Gra nie funcjonuje tak jak należy i problem leży po stronie Gameforge i jeśli biorą bejmy za grę to niech ona działa poprawnie tak jak miało to miejsce przed wszystkimi aktualizacjami.
Bo z tego co między wierszami czytam to można wnioskować że można tylko grać na odkrywcy lub zbieraczu.
Dobrze że GO się tym zajmie, będzie rzetelność pierwsza klasa i odpowiedź w stylu ...wiedziałeś że są błędy mogłeś opóźnić lot najlepiej o jeden dzień...
[mod='kasai']Upominam za uzywanie wulgaryzmow.[/mod]
dziękuję ślicznie za dedykację bardzo sie wzruszyłem, być może nasze drogi ponownie się zejdą w końcu Ciebie najdłużej znam jeśli chodzi o grę na Taurusie ... Angelo Di Livio
Ogólnie gratuluję starcia
Obrońcy SzO
pięknie ziomeczku w końcu coś ustrzeliłeś, należało Ci się po tylu tygodniach posuchy
Najważniejsze aby skupić się na szpiegostwie a nie wyzywaniu [mniam]
Czytać regulamin to jest [mniam] podstawa!!!
Obrońcy SzO i co tam sobie za życzy łącznie z podwyżką np stóp procentowych
[mod='kasai']Obraźliwe/wulgarne treści usunięte.[/mod]
August - żyjemy w świecie lobbowania, więc odbieram to jako komplement.
A powiedz mi, co takiego złego napisałem ?
Skoro mnie wyzwałeś do tablicy, to proszę o odpowiedź
Wystarczy że traktujesz każdego z zablokowanych na równi tak jakby wszyscy zrobili to z premedytacją a tak nie było. No i dlatego że 20 lat temu tobie dali permanentnego bana to dzisiaj też tak musi być bo ty tam kiedyś miałeś nie po drodze z ogame.
sami nieomylni ludzie tutaj są. Bardzo z tego powodu wszystko mi jedno co piszecie. Mrowa ma racje, stałe bany dawać a jego na klakiera wybrać, dobry lobbysta z niego.
Dobrze się stało z tymi banami, Ty jak się jebniesz to tydzień bana lub dwa ale jak ujowe wersję gry się wprowadza i problem jest na całym polu gry to w sumie graczy to nie powinno interesować bo tak jest regulamin stworzony że jedynie możesz się jajami o czoło pierdolnąć.
Świetne podejście GO! Jako że nie będzie indywidualnie sprawdzać graczy pod kontem pushu na rzecz silniejszego gracza wszystkich ładujemy do jednego wora, dlaczego? Bo jest wolontariuszem i nie ma czasu na sprawiedliwe osądy bo Ty masz znać wszystkie zasady gry.
Dobrze że usunąłem sojusz i kończę grę bo teraz widzę jakim byłem chujowym liderem.
I na koniec tekst o frankowiczach. Nagroda debila roku.
też z nim handlowałem i po tym co zaproponował zgodziłem się bo wówczas zależało mi na krysztale i nie podejrzewając że na 5kkk będzie afera o 300kk. Ale wtedy na szczęście uczciwych graczy milicja mnie za aresztowała, taka Avinashi może spać spokojnie^^ tydzień bana to mało dla takich jak ja, dzień chłosty i co najmniej 3 dni z rzędu słuchanie TVP info powinno być.
bardzo ładnie Dzikosław.
Przetapiaj spokojnie
Obrońcy SzO i pysznego niedzielnego obiadku.
Graty za trafienie Anka.
Anek raz dwa sobie odbijesz