Nie dodano mi punktów za tech szpiegowską jak i za jonową.
Myślałem że to przypadek ale teraz widzę że jest to powszechne.![]()
Posts by August
-
-
-
mrovka najlepsze zestawienie dał Macmichael ja póki co to jedną planetę zrobiłem w ten sposób ale zrobię to co zaproponowano.
-
co do pierwszego pytania to ja mam takie zestawienie
Co do reszty sam się zastanawiałem czy recykling działa, po złomie szukałem statków do naprawy ale pewnie wszystko z automatu jest pod dok kosmiczny podpięte.
-
Piekny procencik. Gratulacje dla Ciebie.
Przetapiaj na eko
Obrońcy SzO

-
Szpykni na to.
Takie mi się trafiły. Ale fakt jest taki że ostatnio słabe się trafiały ilości.
-
była okazja i zapytanie somsiada to zrobiłem parę pancy z tych surowców co miałem pod ręką i podstawiłem się
.Atakierowi SzO.

-
z tym eventem to nie wiem czy jest sens jak raz na jakiś czas trafi się 600-700 lub 1200-1400 artefaktów i magazyn jest pełny.
-
Spawacz ja też pozdrawiam

-
zauważyliście to, że wklejacie Raporty i tylko wy je komentujecie???
Nikogo już ta gra nie obchodzi.......
Bez przesady, czasem ja komentuję. Faktycznie stejki z serii niekończącej się opowieści
Byle tak dalej byle nie na mnie te ST
-
tak jest Ygrek, idź na urlop ale zabierz ze sobą mad maxa to pewnie połowa graczy wróci z urlopu

Graty kolejnego wlotu, więcej masz stejków niż ja farmingów

Obrońcy urlopu podczas świat

-
świetne starcie, trzeba mieć nosa do takich sytuacji, czasu w święta
no i potężnych flot. A że tylko Komornicy mają czas, floty i umiejętności to oni tutaj rządzą, trzeba się nauczyć spierniczać przed nimi a nie wypominać co robią w wolnej chwili, ja próbując uciec przed mad maxem w porze obiadowej dostałem mokrą szmatą w ryj. Każdy ma inną sytuację. 
Graty dla was.

SzO dla obrońcy

-
Wygląda to tak jakby zapomniał zrobić kompletny FS a Ty to wyhaczyłeś i wykorzystałeś.
Gratulacje się należą, prawie na "zero" z tyłu.
Rimek SzO.
-
eeee tam to może będzie zadanie " dołącz do sojuszu" i ze sztabem się nadrobi.
Może podobne zadania dostaną GO i np za zadanie będą mieli "odpowiedz graczowi na ticket odnośnie błędów w grze" 🙂
-
ładnie Bartuś, widać że inni też mogą coś wyrwać z gardła komornikom
Przetapiaj na Krążki bo widać że są w modzie i dużo można nimi zdziałać.Obrońcy SzO

-
-
wielkie gratulacje za to starcie. Nie wiadomo jakby to było gdyby nie poleciał, z Tobą Ice

Szczere gratulacje.

Obrońcy pakiety odbudowy

-
pewnie miało być na PZ
Zmęczenie robi swoje.
SzO dla Agresora.
Graty dla obrońców.
-
RW bez historii, pracujesz w [mniam] firmie gdzie w niedzielę powinieneś jeść obiad z rodziną a Ty musisz wstać o 2 w nocy żeby nie kombinować na drugiej karcie i [mniam] do granicy aby jutro sie rozładować w okolicach Monachium znowu wrócić załadować i znowu jechać bo człowiek zarabia od km i jak niewolnik systemu na wszystko się zgadza i z [mniam] organizmu zaśnie mu się na dosłownie 1.5 h. Wielkiej straty nie ma ale ogejm takiego czegoś nie wybacza a mi nawet lepiej bo już nie będę wydawać 50 zl na kwartał na geologa.
Graty za wlot

a obrońcy normalnego życia

-
zawsze miałeś talent do takich akcji. Niektórzy nocami siedzą żeby upolować coś takiego. Graty chłopczyku

Obrońcy pakiet odbudowy