U mnie jest to samo i tez ciagle otwieram nowa karte, na telefonie sytuacja podobna.
Posts by egzegez
-
-
Bardzo ladnie, liczylem na cos takiego po ostatnich atakach zezlomowanego, chociaz nie podejrzewalem ze to sie stanie tak szybko.
-
Wlasnie zaczelo dzialac, www, nie sprawdzalem na telefonie.
-
Witam, cos nie mozna sie dostac do gry, widze, ze przerwa techniczna ma byc dopiero w srode?
-
-
napisałem i po 2 dniach dostałem odpowiedź. Tak blisko 100kkk surowców do oddania.... czyli 3/4 posiadanej floty jest postawiona za push do którego doszło GO. Nie miałe
87kkk wychodzi po dodaniu na szybko (dane ze screena)
a po zlomowaniu
Na polu zniszczeń unosi się 94.215.683.692 metalu i 69.756.361.709 kryształu.
Agresor przejął łącznie 14.861.540.662 jednostek.
tak wygląda 3/4 floty wedle obliczeń poszkodowanego tłumaczącego sie, niezłe wybielanie odbytu na siłe, nie rób z matematyki kur#$, nic więcej w temacie.
""Także ten tego ""
Ale to w sumie dobrze, swoj na swego trafił, takie sytuacje mozna prawie zaakceptowac:P
-
Na początku byłem nieco zirytowany jak zostałem wywalony z sojuszu za zbyt niską ilość punktów, szczególnie, że zostalem wyrzucony przez top 1, który był w emerytach kilka dni, ale teraz uważam, że wyświadczył mi przysługę.
-
Ten jozek topowych flociarzy kara nawet, szacun
-
Miałem się nie udzielać bo rzuciłem to w cholerę ale teraz przegiąłeś.
MXW mnie i nie tylko mnie kosztował dwa tygodnie czasu plus rozplanowanie akcji tak, żeby każdy nie musiał się zastanawiać co ma robić i kiedy. Serio myślisz, że topowy flociarz dał nam się spushowac? Odszedł z honorem zrzucając wszystko aby starcie było jeszcze większe. Żeby coś takiego zrobić i pogratulować trzeba mieć klasę. Wy gadacie w tym sojuszu w ogóle ze sobą? Masz w sojuszu gościa który nawet raz z MXW poleciał w ACS, zapytaj to Ci zdradzi kulisy - warto, dobrze to było zorganizowane. Przy okazji MXW - zdjęcie urlopu, odebranie doku, zmiana nicka i złom od byłego sojusznika(top1), zapięcie urlopu, zweryfikuje support. Nikogo tytułować, oskarżać nie będę. Są od tego ludzie.
A teraz odnośnie Twojego bana. To ja napisałem ticket, a bana dostałeś nie od GO czy SGO tylko GA. Mogę tylko współczuć ludziom których wyrzuciliscie bo nikt nic nie doniósł. Twój kret to strona internetowa MMO, gdzie widać co, kto, jak i z kim. Zezłomowałes swoje stare konto we własnych układach (tak, sprawdzałem gdzie były doki) zmieniając nick używając takiego samego stylu pisowni - wystarczyło. Skoniemu push się udał bo nikomu się już nie chciało robić tiketa. Tak TBP też miało gracza który miał swoje za uszami, dostał zasłużonego bana od supportu, a od sojuszu żółtą kartkę. Nikt więcej takich rzeczy nie robił.
Zamiast pluć niepotrzebnie na forum napisz do mnie na DC, pokaże Ci screeny, opisze jak działa MMO. Sienio lub Ali da Ci mój DC. W utarczki słowne na forum czy gdziekolwiek indziej więcej wdawać się nie będę. Żegnam i życzę ST po właściwej stronie.I przyszedl on pan maruda niszczyciel dobrej zabawy za duzo wolnego czasu masz to siciagaj urlop i oramy ale to za tydzien . Red jesli nie wiesz czemu kontrowalem recki a nie flote to biada wam oj biada , a twoje sciemy ze recki lecialy na 90% do sojusznikow to juz ogolnie jest hit roku dales ciala wez to na klate a nie placzesz szukasz teori spiskowych ukladow z go sgo itp.
Wiem czemu, nie znałeś czasu ich powrotu (tak jak recków z FŻ). Tak samo bytek nie znał swojego przydomka artystycznego (jego nowy nick), ani ty nie wiedziałeś że puściłem je na 90 proc xDDDD Jesteście tacy zabawni Jeżeli uważacie, że kogoś ten skecz śmieszy, to wasze zbiorowe IQ nie przekracza progu ST na nowym Uni.:)
Chlop ktory nie umie do 26 dodac 8 mowi o iq innych to juz zakrawa o parodie , nie masz bladego pojecia czemu nie kontrowalem pancy , a czasu powrotu reckow tak nie znalem ze je skontrowalem
Takie pytanko od niedzielnego flociarza, da sie wyliczyc flote z tymi formami zycia? Pewnie i tak nie bede probowal ale sie na forach naczytalem ze na 100 procent sie nie da, sorry za offtop
-
Oj to byl cios ponizej pasa, pijanego po wigilii tak zaatakowac bez ostrzezenia
-
Stało, stało ... i nie ma
Mikołaj/Jozek przyleciał i zamiast prezenty zostawić to pozbierał
Obroncy
No takiego mikolaja to bym nie chcial spotkac
-
No coz taka gra, za gowniaka gralem rozpoczynalem ta gre na u33, pamietam jeszcze te protesty przeciw antymaterii itp, kurcze jak ta gra wtedy tetnila zyciem, chcialoby sie wrocic
-
Pan kolega to chyba nie spi jak robot, bo rw za rw, gratulacje. A top czemu chwilowe? nie moga dopuscic zeby gotowka nie wplywala?xD
-
Gratulacje, zawodnik ilek chyba byl niedawno po prawej stronie, a wiec nie zaczal sie mocniej pilnowac
-
A wystarczylo napisac i by zawrocil
-
Oh, a to dlatego sasiad engineer na urlopie
-
Gratulacje atakujacym, troche szkoda kolegi, ale tak bywa.
-
Graty, oby tak dalej:)
-
Oj to sasiad mnie juz chyba nie poskanuje, nie żebym tęsknił czy coś...:)
-
Tak to już jest, obrońca może wyleczy się z ogame, to tylko gra