złom pod dom, gratz
Posts by egzegez
-
-
Witam, w pierwszy dzien jako nagrode mamy do wyboru 3kk metalu, 2kk metalu lub 1kk metalu, a powinno byc 3kk metalu, 2kk krysztalu lub 1kk deuterku.
-
Czarna kotka ciągle mnie szpieguje, byłoby szkoda zostać zezłomowanym przez oszusta. Szkoda, że można dać tylko jednego plusika.
-
Mario po co się tłumaczysz :P?
Virus coś Ty taki urabura się zrobił :D? Grasz tutaj w ogóle :D?
kubanczyk to nie pierdziel że trza kończyć tylko skończ jedna męska decyzja a nie jak baba podczas ciąży bądź okresu, milion pomysłów na minutę i co chwila zdanie zmieniać, podpaskami też się z babą wymieniacie :D? Oby nie tymi zużytymi już hahaha
A jeżeli chodzi o przyjęcie Klakiera itd do Feniksów to była moja propozycja ponieważ uważałem że są zajebistymi ludźmi z poczuciem humoru i dystansem do gry którego niektórym tutaj ewidentnie brakuje
Także jak coś to ciśnijcie mi, spływa to po mnie niczym biała wydzielina mego kochanka po mojej twarzy wczorajszej nocy
Piwko aj low ju
Buziaczki k....
ZGADZAM SIĘ Z GRACZEM SMITTY07, OSZUKIWANIE W GRZE MOZNA ZAKWALIFIKOWAC DO POSIADANIA DYSTANSU DO GRY.
-
Oszuści mogą grać ponownie?:3
-
Tere jak zawsze w formie
W tym terefere chyba powinni żądać zaswiadczenia o niekaralnosci przy rekrutacji
-
Gra ledwo zipie, a jakimś lamusom jeszcze chce się oszukiwać, to jest żałosne.
-
Zielony button "Graj" kieruje do listy posiadanych kont na danym uni, nie do samej gry.
Drugi, niebieski do konta na które chciałeś wejść.
Trzeci, też niebieski zakłada nowe konto - pewnie ten kliknąłeś.
Kyrie elejson, pomylilem maila po prostu
-
Witam, po kilkunastu latach chciałem ponownie zagrac w ogame, zalozylem konto na najnowszym uniwersum zaraz po starcie, no i tak sobie budowalem, badalem itp na moim koncie, dzisiaj bylem poza domem wiec chcialem sobie pograc na smartphonie, zalogowalem sie na swoje konto i wcisnalem graj przy najnowszym uniwersum, ku mojemu zaskoczeniu wygladalo to tak jakby system nie wiedzial ze ja juz mam swoje konto na tym uni i stworzylo mi nowe konto, gdzie musialbym zaczac od zera, jest moze jakis sposob zeby wrocic do mojego pierwotnego konta?