aktualne?
Posts by Wuja
-
-
Handel wykraczający poza określone przeliczniki na korzyść gracza silniejszego będzie traktowany jako push.
Nie piszę, że nie złamali zasad. Wykroczenie poza widełki było widoczne. Sama pisałaś, że były to konta tzw. stare. I serio twierdzisz, że 30 starych kont jednocześnie nagle postanawia oszukać innych graczy i złamać zasady, w dodatku w sposób bardzo ewidentny? To teraz zastanów się, co mogło być tego przyczyną. Według mnie najbardziej oczywistą przyczyną jest błąd graczy.
Mam podejście pro-gracz dla graczy którzy przestrzegają zasad gry i którzy nie są cwaniakami..jak Ty - wiesz co mam na myśli prawda? Nadal masz żal o ten ticket z Earth? Aż tak Cię ego zabolało? I tak potraktowałam Cię "pro" w tamtym momencie. Przestań wylewać na mnie swoje żale
Jesteś żałosna. Nie mogłem na Ciebie wylewać żali, bo nie wiedziałem nawet, że to Ty banowałaś tych ludzi, początkowo oberwało się przecież Neshiemu. Masz podejście nastawione na minimum wykonywanej pracy, byle przepchnąć. W urzędnikach skarbówki widzę więcej empatii dla ewentualnych błędów podatników niż wśród wolontariuszy dla błędów graczy, a warto pamiętać, że skarbówka działa w interesie państwa. GO mieli działać w interesie graczy, a działają w interesie GF, chociaż ocenę tego działania pozostawiam czytelnikom.
Od oceniania mojej pracy nie jesteś Ty, tylko GA i Art. Jeżeli uznają, że źle ją wykonuję to oczywiście możemy się pożegnać Ale ocena na pewno nie bedzie na podstawie Twoich wniosków "przez nią gracze odchodzą! wywalcie ją!"
Nie wnikam w ocenę podejmowaną przez GA i Arta. Gdy widzę niekompetencję, względnie takie podejście jak prezentujesz, to piętnuję.
Był kiedyś taki gracz, miał nick Mara na uniwersum Yildun. Był w top 10, prowadziliśmy sobie wzajemnie paliwówki. Pożyczył raz komuś 2 kkk deuteru. Nie wiedział, że pożyczać nie można, a handel musi się zakończyć w 72 h. Tamten był słabszy, oddał po dwóch tygodniach, zobaczył to GO, stwierdził push i wrzucił bana. Mara się zdenerwował i odszedł z OGame. Według zasad postępowanie GO było w 100 % poprawne, ale efekt jest taki, że gracz, który nigdy nie chciał oszukiwać, dostał karę za push (która w pewnych .Był kiedyś taki gracz, miał nick Mara na uniwersum Yildun. Był w top 10, prowadziliśmy sobie wzajemnie paliwówki. Pożyczył raz komuś 2 kkk deuteru. Nie wiedział, że pożyczać nie można, a handel musi się zakończyć w 72 h. Tamten był słabszy, oddał po dwóch tygodniach, zobaczył to GO, stwierdził push i wrzucił bana. Mara się zdenerwował i odszedł z OGame. Według zasad postępowanie GO było w 100 % poprawne, ale efekt jest taki, że gracz, który nigdy nie chciał oszukiwać, dostał karę za push (która w pewnych kręgach jest większym dyshonorem niż złom)
buleon Co do tej akcji z Mara to cos tam wiesz ale nie za wiele albo słabo pamiętasz.To ja pożyczałem dex od Mary na ukończenie Astro mialem oddać za dwa dni jakos ale nie udało się uzbierać a czas oddania znaliśmy dobrze.A w miedzy czasie zgłosiłem pożyczę sury do Go i może nie potrzebnie bo by banow nie było a tak jakis inteligentny ktos napisal mi ze mam odesłać i tak zrobiłem bo miałem jeszcze czas na to i jakos poszły bany na 2 tyg.Sprawdze wiadomości w support i dam znać.Ale wyszło jakos tak wtedy ze surowiec oddany a bany i tak zostały dane
-
Mysle ze uczciwa propozycja, co Wy na to?
WrednaDziewczyna? Cinek ? Wuja ? Craft ?
Ruda jak dla mnie w takim wypadku pomoże ankieta na uni.
-
Jestem jak najbardziej na tak
-
Mam w telefonie Android 7.0 który przeglądarka obsługuje niby i wcześniej do czasu pewnego było wszytsko ok.
A Androida już w tel nie mogę aktualizować niestety.
-
-
Napisałem do nich maila, ale niestety cisza... Strona supportu to porażka, logowanie do forum podobnie. Co się z tą grą dzieje ostatnimi czasy. Ciekawe kiedy mi pokaże nowy serwer 🤔
Witam jeśli masz problem z logowaniem do forum to spróbuj tak w prawym górnym rogu ekranu na forum kliknij ludzika potem zsuń egran palec do dołu powinno Ci odkryć górę ekranu a tam klikasz niebieski napis gameforce i powinno logować normalnie. Wcześniej miałem podobny problem chodź hasło itd dobre wystarczy kliknąć na ten napis i tam się zalogować.
-
-
-
porażka Wuja tak jak pisałeś Odpowiedz suportu standardowa "zajęliśmy się już tym problemem "
Do tego problem jest im znany chociaż tyle szkoda bo jedna uni gra dwie się urlopuja. Oby to szybko naprawili
-
Wuja dzięki już załapałem. To musi być naprawdę szybko.
Tak trza szybko. Super ze się udało i mogłem pomóc. Pozdrawiam Wuja
-
Wuja próbowałem już tak. A na zakładki dla nowego startu uni mi działa.
Hmm za pierwszym razem gdy się zaloguje to normalnie kliknę pierwsza uni zielonym graj ale później reszta uni chowa się i jedynie jak szybko naciśnie się dwa razy to odpala samo a jeśli u Ciebie nie działało to nie wiem jak pomoc
-
Gram na 3 uni za pomocą telefonu. I mogę się zalogować tylko na jednym uni, a na innych nie przeskakuje mi zakładka "Graj" czy tylko ja mam taki problem? Ruda dopomóż
Mam tak samo i wystarczy kliknąć szybko dwa razy na nazwę uni
-
Generalnie problemy wystąpiły około dwa miesiące temu ale od czego nie wiem wcześniej wszytsko było dobrze
Ale to nie dziala Ci wogole czy dziala tylko na wifi/danych komorkowych * ?
* Niepotrzebne skreslic
Generalnie od chyba trzech dni kiwi i chrom nie działa już wcale nie idzie się zalogować ani dojść do miejsca wpisania danych loginu sam tylko napis gameforce i pobrałem dziś przeglądarkę Brave działała tylko do pierwszego po tym ten sam problem z lobby. Tak jak z innymi pobranymi przeglądarkami pobranymi jedynie Firefox działa lobby za każdym razem ale jest problem u ustawieniem prędkości floty
-
Generalnie problemy wystąpiły około dwa miesiące temu ale od czego nie wiem wcześniej wszytsko było dobrze
-
-
Ja mam tel Sony Xperia l1 I android 7.0 ale nie mam już udpade dla niego wcześniej nawet cały reset tel zrobiłem ale problem dalej jest.. I mecze się na przegladarce Firefox gdzie prędkość floty działa mi tylko 100/10%
Ale to tylko kiedy korzystasz z danych komorkowych/wifi czy i w tym i w tym przypadku ?
Masz tam taka funkcje jak GPRS? ktora mozesz wlaczyc tapnieciem/kliknieciem ?
I jaka masz dokladna wersje oprogramowania?
Korzystam tylko z WiFi a jak wybiorę akuulaizajce android to pokazuje że jest najowsza wersja
-
Ja mam tel Sony Xperia l1 I android 7.0 ale nie mam już udpade dla niego wcześniej nawet cały reset tel zrobiłem ale problem dalej jest.. I mecze się na przegladarce Firefox gdzie prędkość floty działa mi tylko 100/10%
-
Spróbowałem jeszcze przeglądarki Brave ale działa do pierwszego wylogowania się później nawet do lobby nie chce dojsc
-
Też ten problem zauważyłem od paru dni ale ja mam problem inny że w ogóle nie mogę dostać się do lobby scrreny są wyżej w temacie.
Spróbuj na innych przeglądarkach
Próbowałem chyba na 10 problem ten sam ale niby problem jest znany w suporcie i trzeba czekać na naprawę ale to już od ponad miesiąca chyba. Wcześniej kiwi działało normalnie do pierwszego wylogowania później trza było pobrać na nowo i tak w kółko a teraz wcale