Posts by Wuja

buleon Co do tej akcji z Mara to cos tam wiesz ale nie za wiele albo słabo pamiętasz.To ja pożyczałem dex od Mary na ukończenie Astro mialem oddać za dwa dni jakos ale nie udało się uzbierać a czas oddania znaliśmy dobrze.A w miedzy czasie zgłosiłem pożyczę sury do Go i może nie potrzebnie bo by banow nie było a tak jakis inteligentny ktos napisal mi ze mam odesłać i tak zrobiłem bo miałem jeszcze czas na to i jakos poszły bany na 2 tyg.Sprawdze wiadomości w support i dam znać.Ale wyszło jakos tak wtedy ze surowiec oddany a bany i tak zostały dane

Mam w telefonie Android 7.0 który przeglądarka obsługuje niby i wcześniej do czasu pewnego było wszytsko ok.

A Androida już w tel nie mogę aktualizować niestety.

Napisałem do nich maila, ale niestety cisza... Strona supportu to porażka, logowanie do forum podobnie. Co się z tą grą dzieje ostatnimi czasy. Ciekawe kiedy mi pokaże nowy serwer 🤔

Witam jeśli masz problem z logowaniem do forum to spróbuj tak w prawym górnym rogu ekranu na forum kliknij ludzika potem zsuń egran palec do dołu powinno Ci odkryć górę ekranu a tam klikasz niebieski napis gameforce i powinno logować normalnie. Wcześniej miałem podobny problem chodź hasło itd dobre wystarczy kliknąć na ten napis i tam się zalogować.

Wuja próbowałem już tak. A na zakładki dla nowego startu uni mi działa.

Hmm za pierwszym razem gdy się zaloguje to normalnie kliknę pierwsza uni zielonym graj ale później reszta uni chowa się i jedynie jak szybko naciśnie się dwa razy to odpala samo a jeśli u Ciebie nie działało to nie wiem jak pomoc

Gram na 3 uni za pomocą telefonu. I mogę się zalogować tylko na jednym uni, a na innych nie przeskakuje mi zakładka "Graj" czy tylko ja mam taki problem? Ruda dopomóż

Mam tak samo i wystarczy kliknąć szybko dwa razy na nazwę uni

Generalnie problemy wystąpiły około dwa miesiące temu ale od czego nie wiem wcześniej wszytsko było dobrze

Ale to nie dziala Ci wogole czy dziala tylko na wifi/danych komorkowych * ?

* Niepotrzebne skreslic

Generalnie od chyba trzech dni kiwi i chrom nie działa już wcale nie idzie się zalogować ani dojść do miejsca wpisania danych loginu sam tylko napis gameforce i pobrałem dziś przeglądarkę Brave działała tylko do pierwszego po tym ten sam problem z lobby. Tak jak z innymi pobranymi przeglądarkami pobranymi jedynie Firefox działa lobby za każdym razem ale jest problem u ustawieniem prędkości floty

Korzystam tylko z WiFi a jak wybiorę akuulaizajce android to pokazuje że jest najowsza wersja

Ja mam tel Sony Xperia l1 I android 7.0 ale nie mam już udpade dla niego wcześniej nawet cały reset tel zrobiłem ale problem dalej jest.. I mecze się na przegladarce Firefox gdzie prędkość floty działa mi tylko 100/10%

Też ten problem zauważyłem od paru dni ale ja mam problem inny że w ogóle nie mogę dostać się do lobby scrreny są wyżej w temacie.

Spróbuj na innych przeglądarkach

Próbowałem chyba na 10 problem ten sam ale niby problem jest znany w suporcie i trzeba czekać na naprawę ale to już od ponad miesiąca chyba. Wcześniej kiwi działało normalnie do pierwszego wylogowania później trza było pobrać na nowo i tak w kółko a teraz wcale