ja miałam update systemy, ale osoby których pytałam nie mówiły nic że miały jakieś update....
Universe Viev - Ogame na telefonie.
-
- Forum
- _pawel
-
-
Ja mam tel Sony Xperia l1 I android 7.0 ale nie mam już udpade dla niego wcześniej nawet cały reset tel zrobiłem ale problem dalej jest.. I mecze się na przegladarce Firefox gdzie prędkość floty działa mi tylko 100/10%
-
Ja mam tel Sony Xperia l1 I android 7.0 ale nie mam już udpade dla niego wcześniej nawet cały reset tel zrobiłem ale problem dalej jest.. I mecze się na przegladarce Firefox gdzie prędkość floty działa mi tylko 100/10%
Ale to tylko kiedy korzystasz z danych komorkowych/wifi czy i w tym i w tym przypadku ?
Masz tam taka funkcje jak GPRS? ktora mozesz wlaczyc tapnieciem/kliknieciem ?
I jaka masz dokladna wersje oprogramowania?
-
Ale to tylko kiedy korzystasz z danych komorkowych/wifi czy i w tym i w tym przypadku ?
Masz tam taka funkcje jak GPRS? ktora mozesz wlaczyc tapnieciem/kliknieciem ?
I jaka masz dokladna wersje oprogramowania?
Korzystam tylko z WiFi a jak wybiorę akuulaizajce android to pokazuje że jest najowsza wersja
-
-
Generalnie problemy wystąpiły około dwa miesiące temu ale od czego nie wiem wcześniej wszytsko było dobrze
-
Generalnie problemy wystąpiły około dwa miesiące temu ale od czego nie wiem wcześniej wszytsko było dobrze
Ale to nie dziala Ci wogole czy dziala tylko na wifi/danych komorkowych * ?
* Niepotrzebne skreslic
-
Ale to nie dziala Ci wogole czy dziala tylko na wifi/danych komorkowych * ?
* Niepotrzebne skreslic
Generalnie od chyba trzech dni kiwi i chrom nie działa już wcale nie idzie się zalogować ani dojść do miejsca wpisania danych loginu sam tylko napis gameforce i pobrałem dziś przeglądarkę Brave działała tylko do pierwszego po tym ten sam problem z lobby. Tak jak z innymi pobranymi przeglądarkami pobranymi jedynie Firefox działa lobby za każdym razem ale jest problem u ustawieniem prędkości floty
-
-
porażka Wuja tak jak pisałeś Odpowiedz suportu standardowa "zajęliśmy się już tym problemem "
Do tego problem jest im znany chociaż tyle szkoda bo jedna uni gra dwie się urlopuja. Oby to szybko naprawili