Komenteria u68

• Zapraszam, do komentowania niusow obecnyh, starszych i bierzacych na temat graczy uni 68

ktos pamieta stare dobre czasy u1, przede wszystkim dobrych,ale i tez slabszych,srednich graczy u1 , pozniej laczenia z u1, rozne anegdoty, zapraszam do komenterii, tutaj znajdziecie wszystko 8)

Ja na pierwszy strzal , robie material na temat Jumka czyli gracza PN co przy okazji odbije sie rykoszetem po poszczegolnych graczach,ale bedzie grubo :)

• Oho... Kogoś zabolała przegrana wojna z Lumpami, albo brak przyjęcia w szeregi PN :D Myślę, że Hetevox zna odpowiedź, która męczy całą społeczność ogame!!

Pozdrawiam

Wisior

Wisior I Miłosierny dawca banów i unbanów młot na bugi miecz na push pierwszy tego imienia po trzykroć niesłusznie zbanowany

• Ja to wiem tylko tyle, że kurła kiedyś to byli czasy. Teraz nie ma czasów. Nawet mój stary, fanatyk wędkarstwa i ST u1 może potwierdzić. Mam nadzieję, że wyjdą jakieś piękne brudy. Szkoda, że sojusz IRA przegrał wojnę, ale taka jest kolej rzeczy, a poza tym lubię placki i coś miałem jeszcze powiedzieć, ale nie wiem.

• Zaiste, mega ciekawe posty :)

Widac,ze uni68 umrze smiercia naturalna, bedzie kilka st,ale nie ma tu barwnych postaci :) lol

No moze oprocz mnie, przechodzac tutaj spodziewalem sie troszke wiecej, a przede wszystkim wiecej retoryki,ale jak widac,mozna sie nieco rozczarowac, nie mniej jak masz top jestes cholubiony :) co nie?

Poziom rozwiej watpliwosci,bo szukam rycerza na bialym koniu, gdzie przyleci i mnie poprze. Tak szukam atencji.!

• Wiekszosc z Was moze sobie beke zbijac tak samo jak i w grze, czyli yyyy wysylamy sobie surowce , z planete na planete, jak co dzien, jak co tydzien, jak co miesiac,jak co roku, ale zapomnieliscie o tym,jak grac sie powinno, zbijajcie beke ze mnie, ja chetnie odbije argumenty,ale poszczegolne postacie zawsze nadaja sens gry,ja tylko jestem ciekaw reakcji Waszej na mnie :)

Wrum sobie dodaje punkty , a wszyscy milcza,nawet slowem sie nie odezwa,

Jumek ma zbudowane konto jak ma, tez nikt sie nie odezwie, lepiej przytakiwac i zgadzac sie ze wszystkim. Gralem z najlepszymi i przeciwko i sam bylem jednym z nich, dlatego punkty nie robia na mnie wrazenia, tylko ludzki idiotyzm.

• Mamy tutaj sojusz PN, gdzie nadaje na sojusz Komornic,ze tacy owacy itd. wszystko dzieje sie w kuluarach,a a yyyyy przepraszam, gdzie jest sojusz PN? czy kto kolwiek w ogole zna graczy PN? czy wszyscy beda zawsze pisac w kuluarach? smiech na sali

Ja tych co znam, to zawsze bede im pomagal,bo znaja mnie,ale reszta ? wtf?

• Przeciez PN to legenda U68, U1 itd.

szczerze,to kiedys nawet wzrorowalem sie na tym sojuszu, na tych graczach, na wartosciach, kilku poznalem, dlatego tez nie mialem watpliwosci,a poznalem tych starszych i serio nie wiem skad oni czerpia wartosci.To jest jak odwrotnosc wszystkiego.

A tu nagle okazuje sie,ze yyyyy sorry nawet nie wiedza poniektorzy co to wartosc.

Kurcze zeby nie sklamac,to poznalem wszystkich nie tylko z u1, ale tych topowych graczy, i to ze wszystkich uni tych starszych

• mieszane uczucia. może przed kliknięciem "reply" powinien Ci jakiś przenośny alkomat wyskakiwać w celu weryfikacji, czy nadajesz się do pisania.

piszesz o kuluarach naszego uni a sam nadal nie napisałeś nic.

Jak wiesz coś i chcesz kogoś o coś oskarżyć, przedstaw od razu dowody a nie robisz z gęby cholewę.

• Dziki Nastolatek wstawaj, zesrałeś się :D Dajesz te plotki na temat wszystkich z PN bo poznałeś wszystkich topowych graczy :D Pewnie masz na myśli tylko siebie bo reszta to nooby ;) Widziałem jak na Taurusie w reckach lądowałeś co chwilę :D

Teraz czekamy na te superciekawe informacje ;)

Pozdrawiam

Wisior

Wisior I Miłosierny dawca banów i unbanów młot na bugi miecz na push pierwszy tego imienia po trzykroć niesłusznie zbanowany

• Oczywiscie narracja jest opisana wg. pisarza czy tez autora, widzicie drogie dzieci, musicie sie uczyc, taki wrum poszedl na bana, dzieki komu? no ekhm. no na pewno nie dzieki komentarzom na forum,ale co tam :)

1 z 4 komentarzy czy tez myslicieli,woli pisac niz dzialac,ale wiadomix,to jest wazniejsze niz dzialanie,dlatego mowie i pisze o mysleniu.

Wisiroku drogi i kochany,wiesz dlaczego bylem najlepszy na Taurusie? czy juz zapomniales? poczekaj poczekaj, te recki o ktorych wspominasz... to gdzie byly? aaa no tak, gdzie mialem wywalone na gre,ale widzisz, Twoja narracja polega na tym,ze gdzie zlomowali cos tam, Ty to nazywasz flota,bo nigdy flotowcem nie byles,ale z calym szacunkiem, eeee yyyy mialem wiecej osiagniec niz wtop, ale wiadomo,ze Ty wolisz wyciagac jakies smieszne akcje, jak spalem niz konkrety,

A moze tak dla pamieci wspomniesz gdzie z Lady liczylem zawrocone stacjonuj? na kartce papieru?

A nie wybacz, wtedy grales na Pegasusie z swoimi mono gejo kolezkami, bylo Wam dobrze prawdA?

lEPIEJ SIE klamac do okola niz mowic prawde, no tak zapomnialem,ze wartosci ludzi sa z gola inne

• To tak dla potomnych, tak bylem top1 Tau, nie ma sie czym chwalic, po prostu kolega dal mi konto,ale tez nie oszukujmy sie,za umiejetnosci,po czym skasowalem flote, podejrzewam,ze wiekszosc graczy miala by bol dupy itd.

stare czasy,ale Widac dla niektorych wciaz zywe, smieszy mnie to na jakiej narracji tworza sie sojusze typu PN

Hetevox czy jak sie tam nazywasz, to nie Ty otwierasz tematy i nie Ty bedziesz mowil o zakonczeniu

zapomniales o swoim @hucznym@ odejsciu z PN?

• Hetevox czy jak sie tam nazywasz, to nie Ty otwierasz tematy i nie Ty bedziesz mowil o zakonczeniu

zapomniales o swoim @hucznym@ odejsciu z PN?

Ja mam opłaconych członków teamu i jak ładnie poproszę, to zamkną ten temat ze względu na brak merytorycznej dyskusji, spam, i ogólne pajacowanie.
    Boli Cię widzę wielki Hetevox, ale wróć jak wytrzeźwiejesz albo odstawisz to co bierzesz. Bardzo źle to działa na Ciebie.
    A teraz możesz ładnie przeprosić, zrobić świni kwik i iść dalej na urlop. Papapa