Dlaczego nie da sie zalogować na serwer testowy.

• Zastanawiam sie, dlaczego nie da się zalogować na serwer testowy. Kiedyś miałem konto na Uni Origin i tam się da zologować. Ale na te nowe Uni testowe z formami życia do sprawdzenia wyskauje okienko logowania. Trzeba podać nazwę gracza i hasło, a przecież nie znam ani jednego ani drugiego. To znaczy do lobby da się wejść normalnie, ale na serwer nie ma możliwości.

• Tak, właśnie tak wchodzę. Pojawia się lobby z opcją graj i uniwersa. Na Origin mogę spokojnie wejść, ale na Cyrex nie. Pojawia się biała strona z push okienkiem "zaloguj s806" i trzeba podać nazwę i hasło. I lipa, bo ani przypisana nazwa ani email ani nazwa której wszędzie używam nie działa. Hasło też nie.

• Też tak miałem, z tym, że u mnie dało rade tylko na Bermudę zalogować. Reszta nieaktywna i ten sam motyw jak u Conradusa

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Moze to wlasnie jest ten problem, gdzie probujesz sie zalogowac. Wg tematu w PoO:

Lista uniwersów testowych:

• Origin
    • Bermuda

Reszta jest dostepna tylko dla konkretnych osob ;)

Edit. Na Bermudzie jest wersja gry 9, a na Origin 8.