[Lump] Lumpy Mroku vs [IRA] Intergalatcic Research Asc Zakończona

• Dobry, jako dyplomata sojuszu Lump wypowiadam wojnę

1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana:

[Lump] Lumpy Mroku vs [IRA] Intergalactic Research Asc

2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają:

3. Preferowany system liczenia:

a) system procentowy

4. Warunki zakończenia wojny:

Poddanie się sojuszu IRA

5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny:

Rw mające 1%.

6. Stosunek do RW z ACS:

a) Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie.

7. Powody (nie sa wymagane)

Gracz sojuszu IRA nie chciał zrobić świni kwik

comment_1598111544KOkdUCOUfAYFayQ1EPiZqe,w400.jpg

• Sojusz LUMP poddaje sie i odmawia udzialu w tej niesprawiedliwej i sztucznie wykreowanej wojnie mimo spragnionej krwi moderacji którą interesują jedynie igrzyska.

Nie powstrzymacie nas

<>< DORSZ SHOP ><>

Oficjalny dorsz sojuszu LUMP u68, masz pytania dorsz ma odpowiedzi

• Dziękuję za propozycję ale nie będzie nikt przechodzić z IRA do sojuszu LUMP. Przyjmujemy waszą przegraną do wiadomości. Wydaję mi się że kontynuacja rozmowy jest bezcelowa.

Serdecznie pozdrawiam.

• A na jakiej podstawie twierdzisz, iż zakończona?

Oczywistych rzeczy nie trzeba tłumaczyć. Sojusz IRA ewidentnie nie stanął na wysokości zadania. Gratuluje sojuszowi LUMPY wygranej wojny.

Pozdrawiam

Wisior

Wisior I Miłosierny dawca banów i unbanów młot na bugi miecz na push pierwszy tego imienia po trzykroć niesłusznie zbanowany

• A jeszcze maly komentarz odnosnie wojny, ktora niewatpliwie wpisze sie w annaly historii u 68(wg tego smiesznego sojuszu Lumpy pewnie anala)

Exctactly Hall of Fame U68

yyyy a tak serio to gorszego posmiewiska to nie widzialem,probuja byc smieszni i zabawni na @swoj@ sposob,ale jak widac yyyyyy raczej wyglada to jak cyrk.

Wisior to tak odnosnie komentarza,bo mi zamkneli temat, jestes zalosny, pamietasz moment gdy przechodzilem do OGN i zabralem swoich z N.C? pffff

Ilu z tzw @swoich"@ heheszkow i prawdziwych sojusznikow wspomogles? i jak pokazales swoj charakter? Ty mi wypominasz jakies 10 moze 15 st na mnie, gdy ja zrobilem juz ponad 1k, to jest smiech na sali

Tworzycie jakis surrealistyczny swiat,ze niby jest fajnie zabawnie itd. a fakty sa inne, Taki Secik,czy Wisior co zrobil,gdzie dostal baty Matt,bo zamelanzowal? no ...yyy nic i tak samo bylo w przypadku innych sojusznikow, i tak wlasnie sie tworzy sojusz PN, czy lumpy, jeden pies. bez zasad, ja wole grac z normalnymi ludzmi,a nie takimi bez niczego. pffffff Fundu dostal zloma,gdzie byli Ci smieszkowie, niby fajni sojusznicy? pffffffffff w dupie, bo tak sie wlasnie @tworzy@ sojuysze pffffff zero wartosci

tak samo jest z Jumkiem w PN czyli anonymusem itd. ja znam juz ten swiat, prowadzilem juz topowe sojusze,gralem z topowymi graczami i to jest wlasnie to doswiadczenie,gdzie taki wisiorek czy inny moga do mnie poszczekac.

na fli fameu jestescie zrobic wszystko, nawet za to,ze jumek ma top 3 to Selenka by mu zrobila laske

zero ale to powtarzam,zero godnosci i honoru

tylko falsz jest promowany

Najlepsze jest to,ze lepiej o tym nie rozmawiac i byc milym dla wszystkich a nie rozmawiac o faktach i konkretach ,jak jest rzeczywiscie,ile ludzie sa w stanie zrobic dla surowcow

pffff

zeby nie bylo. zbanujcie mnie za to jak jest,bo nikt o tym nie mowi i pisze

• Na walnym zgromadzeniu zarządu sojuszu LUMP została podjęta taka, a nie inna decyzja. Widząc dno jakie prezentuje jeden z członków sojuszu IRA nie mamy zamiaru zadawać się z takimi ludźmi.

Zatrudnijcie jakiegoś tłumacza dla dzikiego- jego marne wypociny i prowokacje nie są ani trochę zrozumiałe.

Ave LUMP

• Na walnym zgromadzeniu zarządu sojuszu LUMP została podjęta taka, a nie inna decyzja. Widząc dno jakie prezentuje jeden z członków sojuszu IRA nie mamy zamiaru zadawać się z takimi ludźmi.

Zatrudnijcie jakiegoś tłumacza dla dzikiego- jego marne wypociny i prowokacje nie są ani trochę zrozumiałe.

Ave LUMP

Nie będziemy nikogo zatrudniać. Po części rozumiem Dzikiego podejście. Tylko nie rozumiem po co zniża się do waszego poziomu. Procent, powody i warunki zakończenia wojny niepoważne. Chcecie być poważnie traktowani a zachowujecie się jakbyście z jednorożca spadli. Prowokacją z waszej strony było podanie powodu wojny. Już lepszym było by gdybyście podali za powód wojny wzrost inflacji i stóp procentowych. Zrobiliście błazenade z tej wojny. Panie moderator kończ Pan to wszystko.