Nagrody - jak często?

• Na razie widziałem tylko raz nagrody, wstępnie uznałem, że to się tylko raz pojawia dla każdego

Ale gdzieś wyczytałem, że to nawet jakiś okresowy event raczej jest.

Stąd pytanie, jak często ogólnie te nagrody się pojawiają o ile się pojawiają co jakiś czas?

Czytałem że to trwa niby 2 tygodnie, ale nie mogłem wyczytać z jaką częstością się pojawiają.

Szczególnie interesuje mnie zmiana klasy i ponoć takie coś też w nagrodach może się pojawić, nie? :)

• Szczególnie interesuje mnie zmiana klasy i ponoć takie coś też w nagrodach może się pojawić, nie? :)

Jak najbardziej.

Na początku event trochę inaczej wyglądał, miałeś różne zadania każdego dnia zachęcające do aktywnej gry(zbiórka PZ, budowa budynku, szpiegowanie itp.) nie tak jak teraz, że wystarczy się zalogować.

Co do częstotliwości - aktualnie co start servera czyli średnio co 2 miesiące i trwa 7 dni. Następny wypadnie pewnie w czerwcu.

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• Dla nowych graczy, obok przycisku " Podgląd " jest po prawej tronie mała kwadratowa ikonka przedstawiająca dużą centralna kulkę a w okół niej po osi trzy małe. Są to Premie dla nowych graczy, za wykonanie zadań o których wspomina zara .
    Natomiast eventy o których mówisz, pojawiają się średnio raz w miesiącu i do zdobycia są zazwyczaj raz dziennie, po przelogowaniu się od którejś godziny. Ta ikonka " Nagrody " Ta ikonka pojawia się pod ikoną " Sklep ".
    Event nie trwa 2 tygodnie a 7 dni. Więc przez 7 dni, raz dziennie możesz zdobyć pkt. które potem wymieniasz na 1 z 3 nagród, a jak masz Komandora to otrzymujesz 4 nagrodę.