pl1 [IRA] & Dr Zgon & Dobry_Sen [DoS] vs. guff [EkoHima] ~ 3628446.58% OBRONA przez złomowanie

• Guff wrzuciłeś temat, czego robić nie powinieneś, bo sam sobie w kolano strzelasz, a prosisz modów o kasowanie wypowiedzi kiedy robi się ciekawie. Twoje złomowanie w obronie (bekę mam z tego okropną) zostało już pochwalone przez kogo trzeba, to teraz daj się trochę innym powypowiadać a że Goti z Wami grał, to chętnie poznam jego punkt siedzenia :) W mojej opinii jest dużo więcej warty niż to Twoje złomowanie w obronie :D

Odezwal sie ten co przed fuzja sie zezlomowal 😂

Odbudowy seff wiem ze będzie napewno 🤞

A atakierom tym z P_A co sie napracowali lizaczek

A nie wspomne o tym koncie co to tak namietnie falange klikalo co sekunde 🤣🤣

Jak ono sie zwie

Aaa

No tak Abandoned smurf

• Że tak pozwolę sobie zapytać duchu puszczy, kim Ty jesteś, żeby podważać moje decyzję i to co robię ze swoim kontem? Nie przypominam sobie, żebym z Tobą wódkę pił, więc Twoje zdanie pozwolę sobie wsadzić głęboko w kieszeń :)

Cytując Twojego szefa w bliźniaczej sytuacji, przepraszam za szczerosc ale gdyby nie to, że IRA i zgon mogli zejść z urlopu, guff wylądowałby w rekach PA tak że nie ma specjalne powodów do wiwatu, zwlaszcza z Twojej strony ;)

• czytam te wypociny niektórych graczy i śmiać mi się chce, obrona przez złomowanie?? stara sztuczka, nie raz i nie dwa używana w tej grze

guff odbudowy życzę, a agresorom lizaka :D

czekam tylko aż ta odebrana z paczkomatu flota skończy w reckach pl1 i ekipy i szczerze kibicuje aby się tak stało :)

• szkoda Twojej farmingowej floty, bo według mojej wiedzy jesteś ekonomem

prucie się o zamulanie fali itd itp - płacz pokonanych noobków

raz jeszcze odbudowy i liczę że odbierzecie co swoje w swoim czasie

pozdro 600 i smacznego jajka ;)

• Jakby trochę lepiej wyklikali też bym leciał, ale Abandoned Smurf nawalił. Ktoś mu dex wyfarmił ;)

Trochę zajety bylem bo bym znalazl wcześniej tego cudnego gracza co klika co sekunde i by sie atakerzy smakiem obeszli 😋

Chociaz chcialbym miec taka cierpliwość by klikac co sekunde przez tyle godzin 🤣🤣🤣🤣

• szkoda Twojej farmingowej floty, bo według mojej wiedzy jesteś ekonomem

prucie się o zamulanie fali itd itp - płacz pokonanych noobków

raz jeszcze odbudowy i liczę że odbierzecie co swoje w swoim czasie

pozdro 600 i smacznego jajka ;)

Złom jest wpisany w tą grę.

Szkoda, ale kiedy dołączyło 1 500 000 gęsi innej opcji nie było.

Płaczą bo fajne starcie uciekło. Odbudowa będzie na pewno.

Dzięki za życzenia i pozdrowienia dla całej ekipy z Wezn :)

• Złom jest wpisany w tą grę.

to prawda, niech pierwszy rzuci kamieniem kto nie wylądował po prawej stronie ;)

widziałem, tą ilość gęsi, nawet wrzuciłem screena na jeden z kanałów na disco, dostałem odpowiedź:

"Ale to ten lamus majs, ....j nie gracz" - widać sława dociera do najczarniejszych zakątków innych uniwersów :trollface:

kibicuje i guff podeślij co ciekawsze rw na disco, chętnie spojrzę co się tam u Was dzieje ;)

• Wprawdzie nie grałem nigdy na tym uni, ale z ciekawości muszę zapytać, bo mnie to intryguje.
    Czy nie było czasu żeby podnieść floty? Skoro atak znajomych zmieścił się pomiędzy przylotem, a atakiem?

Czy może to wyglądało tak że atak agresorów wlatywał 2-3 sekundy po powrocie floty? Więc był jeszcze czas zmieścić atak znajomych i zebrać złom, zanim doleci atak no i recki agresorów?

Bo przecież wszystko kręciło się wokół tego złomu, tak?

• Wprawdzie nie grałem nigdy na tym uni, ale z ciekawości muszę zapytać, bo mnie to intryguje.
    Czy nie było czasu żeby podnieść floty? Skoro atak znajomych zmieścił się pomiędzy przylotem, a atakiem?

Czy może to wyglądało tak że atak agresorów wlatywał 2-3 sekundy po powrocie floty? Więc był jeszcze czas zmieścić atak znajomych i zebrać złom, zanim doleci atak no i recki agresorów?

Agresor nie wyliczył dokładnie i zostawił trochę czasu, ale zbyt mało żeby podnieść z planety flotę.

Agresor nie wyliczył dokładnie i zostawił trochę czasu, ale zbyt mało żeby podnieść z planety flotę.

Do którego nie doszło a Ty ustawiłeś starcie podając czas zawrotki. To tak na chłopski rozum jak na osobę nie grająca u was na unii. Ale jedno jest pewne cyfry w postaci GS oraz cyfry które miały spaść zaburzyły logiczne myślenie, że to tylko gra :trollface:.

• Dziękuję

Padało wielokrotnie na grze, kanałach i w prywatnych wiadomościach.

Na koniec jeszcze raz pod STarciem.

Dziękuję sojuszowi za pomoc i wsparcie jakie otrzymałem.

Dr Zgon, Bad Whisky, pl1, Dobry_Sen jeszcze raz dziękuję za pomoc i czas jaki mi poświęciliście

w tym zabieganym przedświątecznym okresie. Dziękuję za zaufanie.