The Witcher [FedGal] vs. agresor_powrut_dwa [FRO] & kikijiki [InnDem] & Beleth [InnDem] & xin [InnDem] ~ 885 177.58% + 779 282.13% - 23.6k Gwiazdek w piach

• powolne kasowanie obrazków dexa

Ej, a może Muniek i dex, to ta sama osoba. Tak wnioskuję z Twojego posta, że on faktycznie chyba tyle razy wpierdziel dostał, że mu się ten dok w eventach nagród uroił (szanuję ludzi, ale niektórzy serio się proszą o uszczypliwe podśmiechujki) :D

kolejny przykład na to, że same cyferki pod obrazkami nie czynią z kogoś flociarza xD

Jak to mówił Morfeusz - Znać drogę to jedno, a podążać nią to co innego.

To taki pseudonim artystyczny!

Dlatego ja nie chcę nikomu mówić jakie mam konto na Quasar :D Jeszcze coś na forum za dużo powiem, wypaplam, albo nie daj losie sprowokuję jakiegoś Ferdynanda K. z mierną flotą i będzie mi spamił skanami do końca OGame (tego mistycznego końca, który jest zapowiadany przez frustratów, odkąd gram xD).

kikijiki, myślę że za jakiś czas znowu uni wyludni się z noobów i będzie robić trzeci raz ankietę pz.

Zgodzę się na wyższe PZ z floty i nawet te 20% z obrony, o ile podniesie się eko na 12 + speed floty eko na co najmniej 5. Albo wyrówna parametry uni Atlas i Dione, zgodnie z naszymi. Fuzje dają kopa, ale jak widać na wykresie, spadek liczby aktywnych graczy i wzrost nieaktywnych jest współmierny ze stanem końca 2020 roku.

363-statystyki-gracze-univer-png

Fuzja była równo miesiąc temu, a szczyt wzrostu migrujących kont był 22. marca. Na wykresie widać, że od tamtej pory obie linie mają tendencję wahającą się na mniej/więcej równym poziomie 350-400 kont (przed fuzją było ~110). Ta tendencja ma podobny poziom wartości, co cały okres od późnej jesieni 2020 do wczesnej wiosny 2021. Mogę założyć dwa warianty przyrostu świeżych idlaków, ale bez względu na to, który się potwierdzi, to wiem na pewno, że za pół roku znowu będzie wiało na Quasar sandałem. I znowu będzie obwąchiwanie graczy jak psy, które muszą coś wydymać :D

Pewnie i tak Team ogłosi następną fuzję tak jak teraz, bez wcześniejszego podnoszenia parametrów wchłoniętych uni. Nie ważne jak to zrobią, tylko pytanie brzmi kiedy.

Sorry przyjaciele, że w luźną pogadankę nt. rw wciskam taki elaborat, ale widząc to co się dzieje, nie widzę większego sensu, żeby zakładać osobny wątek, bo nie wiem czy jest sens robić jakieś pospolite ruszenie.