Konkurs na prowadzącego top starć uniwersum Earth

• Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uEarth.

Kandydatury przyjmujemy do 19.04.22 20:00.

Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego.

Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia:

Nick:

Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd):

Częstotliwość aktualizacji:

Przykład kolorystyczny rekordu:

Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogłyby wyglądać przyszłe rekordy.

Czas start! :)

• Na pewno ma duże szanse po wyzywaniu wszystkich o innym zdaniu od "pyskaczy", o interpunkcji nie wspominając. Taaak, kandydat idealny :)

może ty się tym zajmiesz? bo masz dużo czasu, zaglądasz na forum często, niekiedy 3 minut nie minie i już jest twoja reakcja na wpis. Ja jestem niekompetentny ale ty to już co innego.

Moderator Neferet:
    Nie robimy drzewek z cytatów :)

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• może ty się tym zajmiesz? bo masz dużo czasu, zaglądasz na forum często, niekiedy 3 minut nie minie i już jest twoja reakcja na wpis. Ja jestem niekompetentny ale ty to już co innego.

Świetny pomysł. Popieram. Wojtek, wycofaj podanie. 🤣

Moderator Neferet:

• Świetny pomysł. Popieram. Wojtek, wycofaj podanie. 🤣

Czekamy na podanie od grandcross ... ktoś może zrobi tu porządek

Moderator Neferet:

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa:

• Nick: buleon

Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): https://board.pl.ogame.gamefor…198-Rekordy-ekspedycyjne/ - to tak najbliżej

Częstotliwość aktualizacji: nieregularna

Przykład kolorystyczny rekordu:

SOLO:

1. Zwycięski agresor [TAG] vs Przegrany obrońca [TAG]

%

Łączne straty

Zysk ze starcia, dofarmień etc.

ACS:

1. Przegrany agresor [TAG] vs Zwycięski obrońca [TAG] + Jakiś pewnie paczkomat [TAG]

%

Łączne straty

Zysk ze starcia, dofarmień etc.

Generalnie bez bajerów, prosto, czytelnie, z aktualizacjami, gdy będę miał czas, nie chcę pisać dokładnie, żeby nikt się nie czepiał później.

• Buleon, zdajesz sobie sprawę na co się piszesz... Powodzenia.

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.

:fa:

• NAJWIĘKSZE STARCIA SOLO I ACS - UNIWERSUM EARTH

To jest tak na razie, żebyście w ogóle widzieli listę i w jakie procenty/straty należy celować, żeby się na nią dostać. Drugie starcie solo ma w sobie link do tematu ze starciem, niestety przez to nie widać pogrubienia zwycięzcy starcia, w związku z czym pytanie: potrzebujecie linków? Można to zrobić tak jak w starciu pierwszym (bez linku, widać kto wygrał, ewentualnie link można dodać w osobnym wierszu), tak jak w starciu drugim (z linkiem, nie widać kto wygrał, ewentualnie można dopisać).

Jeśli jeszcze coś chcecie, żebym poprawił, to piszcie. W przygotowaniu są bardziej skomplikowane dane, np. zestawienia najlepszych flociarzy, najczęściej trafianych sojuszy itd., generalnie ciekawostki, jednak z powodu ograniczonego czasu i konieczności przeliczania ręcznego w praktycznie każdym RW z rozpruwaczami przegryzłem się na razie przez 72 starcia z około 700, które mamy na forum. No, ale też nie śpieszy się przecież.