Padają głosy na u68 o podniesienie debrisu, więc chyba myślenie idzie w druga stronę
Ankieta dok i pz
-
- Pogawędki
- SPIN DOKTOR
-
-
Padają głosy na u68 o podniesienie debrisu, więc chyba myślenie idzie w druga stron
tam ma być z 40 na 50 więc u nas też 50 mogło by być to byłoby jednakowo chyba.
-
Ostatnio jeden pajac mi napisał, że jego zdaniem powinienem udać się do wariatkowa dlatego powstrzymam się od żartów z lekarzami/doktorami/apofosami odnośnie tej twojej całej krucjaty z dokiem. "Po równo", krok w stronę komunizmu. Pamiętajmy że między komunizmem a kapitalizmem musi byc balans, gdzieś jest "źle" (dla jednych) a "gdzieś" dobrze (dla drugich). Może warto zamiast brnąć dalej rozważyć zmianę stron przez cmentarz i wynieść się na zagraniczny serwer. Dzięki temu będziesz mógł swoje wywody pisać na ogólnym forum ENG, warto pomyśleć o większej publiczności w zawodzie komika taki scenariusz może się sprawdzić.
-
Ale jestem tu i tutaj chce być i ewentualnie coś próbować zmienić jak dla ciebie to jest bzdura to trudno. Próbować trzeba a nie każdemu musi odpowiadać pomysł. Na tym polega dyskusja. Tak forma żartobliwa też czasem jest potrzebna. Moje żarty czasem są dobre nie powiem ale niezamierzam występować.
-
Czytam i tak się drapie w glowe
A moze ta slabsza flota to general i dok generala daje zysk
Zabierzmy dok generala
Jeden juz narzeka ze general ma slabe expy
To dajmy dok odkrywcom i zbieraczom
A generalom i zbieraczom lepsze expy
Jednak przemyślałem
Stworzmy klase zbieraczogeneraodkrywca
Wpakujmy wszystko do jednego wora