Ankieta o ładowność sond

• Padło tylko pytanie, a Wam się jakieś bóle włączają ....

Oh, oh Zapiekło, że taka reakcja? Czy to konstrukcja usztywniająca idąca od miejsca gdzie plecy kończą są szlachetną nazwę - to tak na stałe czy da się zdemontować? :trollface:

Mnie nic nie zapiekło, ale odnoszę wrażenie że odnośnie paczek Cię tam piecze i dosyć mocno uwiera :D

39f59797e3a25bfb3a058cee53795fc2.png

UNI JAPETUS: 138 ST (148.028,45%) / 2 ST (19.739%)

UNI QUASAR: 106 ST (5.067.081,21%)

UNI QUASAR UF: 14 ST (16.224.349,77%) /1 ST (17.769,36%)

• Wybraliśmy uni jakie wybraliśmy :) chciałem może jakaś bardziej merytoryczna odpowiedź ?

Ja proponuję wyłączenie paczek :trollface:

Jakie to ma powiązanie z tematem ? Jak Ci nie pasuje to zrób ankietę może przejdzie.

Ból dupy widzę macie straszny, gra pozwala gracz korzysta ;)

• Padło tylko pytanie, a Wam się jakieś bóle włączają ....

Oh, oh Zapiekło, że taka reakcja? Czy to konstrukcja usztywniająca idąca od miejsca gdzie plecy kończą są szlachetną nazwę - to tak na stałe czy da się zdemontować? :trollface:

Mnie nic nie zapiekło, ale odnoszę wrażenie że odnośnie paczek Cię tam piecze i dosyć mocno uwiera :D

Akurat wcale, jestem kapitalistą i uważam, że każdy ma prawo wydawać kasę jak uważa :) Gram rekreacyjnie dla znajomych, jak by jutro mieli wyłączyć serwery to bym się nawet ucieszył - może byśmy sobie ekipą poszła na coś nowego :D Co nie zmienia faktu, że wyłączenie paczek - tak jak ubicie ekspów - by wpłynęło pozytywnie na grę ot co tyle :D

Beleth ja sobie na luźnej gumie rzuciłem, a tu zaraz posądzenie o bóle dupy :) Ależ was tam na tym q musieli zmęczyć psychicznie, że zaraz taka agresja. :) Jeżeli chodzi o merytorykę, pojemność SS to tylko i wyłącznie dobra nowina dla botów, które będą sobie dla niepoznaki przez 3/4 dnia farmić idlerków a potem jak już się utuczą dadzą się przypadkiem trafić jakiemuś paździerzowi - pewnie właścicielowi bota :d

• Właśnie, wybrałeś uni jakie wybrałeś, takie na którym nie ma ładowności, temat był wałkowany większość graczy była na nie i tak zostało. Czy taka odpowiedź w/g Ciebie jest bardziej merytoryczna, czy potrzeba więcej argumentów.

A co do paczek, każdy wydaje kasę na co lubi, jego sprawa.

• Dlatego nikomu nie zaglądam do portfela :) a to, że była nie znaczy, że nadal jest :)

• dajcie sobie buzi i spokój, a nie prześcigacie się kogo bardziej boli dupa :D

a co do pytania, niestety była już ankieta i niestety ładowność przegrała, a nie sądzę że aż tyle się zmieniło żeby teraz przeszła.

• kefi666 W tym przypadku bardziej chodzi nam o szybki transport między moonami :)

Wiadomo to ułatwia, Rufin też chciał, ale został sprowadzony do parteru.

rufin jak się chcesz całować to wiesz...lepiej pisz do ludzi na priv

Nadal nie rozumiem, jaki jest problem z tymi sondami ? W czym komplikują ?

kefi666 W tym przypadku bardziej chodzi nam o szybki transport między moonami :)

Tak na szybko, 1ss przez gale spali 2 jednostki dexu i przewiezie 5 jednostek - na jakieś uni dziwnej mam konto i właśnie sprawdziłem :) Słaby to biznes :) Dalej na nie

Patrzysz przez zły pryzmat, poparz na to ze strony takiej - szybki moon jeszcze szybszy dex na miejscu i złom :) Wtedy nie do końca chyba się patrzy na spalanie sond )

• kefi666 W tym przypadku bardziej chodzi nam o szybki transport między moonami :)

Tak na szybko, 1ss przez gale spali 2 jednostki dexu i przewiezie 5 jednostek - na jakieś uni dziwnej mam konto i właśnie sprawdziłem :) Słaby to biznes :) Dalej na nie

Patrzysz przez zły pryzmat, poparz na to ze strony takiej - szybki moon jeszcze szybszy dex na miejscu i złom :) Wtedy nie do końca chyba się patrzy na spalanie sond )

Patrzę przez pryzmat swojego interesu i interesu mojego sojuszu :) My nie mamy problemu z brakiem ładowności SS :) A Ty możesz sobie zrobić te parę fs z dexem

Patrzę przez pryzmat swojego interesu i interesu mojego sojuszu :) My nie mamy problemu z brakiem ładowności SS :) A Ty możesz sobie zrobić te parę fs z dexem

Rozumiem, że z wprzedzeniem planujesz wysłanie lotki i dosłanie tam dexu ?:/

• Też bym wyłączył te paczki gdyby była możliwość, uwierz mi ... z naszej strony nie było agresji, bardziej z Twojej, bo to Ty o jakichś bólach zacząłeś pisać.

Nie tylko dobra nowina do botów, sam mając czas farmiłem ss i jest to bardzo fajny i szybki zysk, lecz trochę czasochłonna.

39f59797e3a25bfb3a058cee53795fc2.png

UNI JAPETUS: 138 ST (148.028,45%) / 2 ST (19.739%)

UNI QUASAR: 106 ST (5.067.081,21%)

UNI QUASAR UF: 14 ST (16.224.349,77%) /1 ST (17.769,36%)

Rozumiem, że z wprzedzeniem planujesz wysłanie lotki i dosłanie tam dexu ?:/

Swoje przemyślenia mam :) ale zostawię je dla siebie :)

• No nie odwracajmy kota ogonem :) Najpierw był mój żart, a potem Twoje insynuację o bólu dupy, następnie do wymiany zdań dołączył Twój kolega, również z frazą klucz "mata ból dupy" ;) Potem już odbijałem tylko piłeczkę - loża szyderców zobowiązuje by tam czasem ząbki wbić ale spiny po mojej stornie nie ma :) Ciągniemy dalej czy chcesz rozpocząć od nowa?