Ładowność sond szpiegowskich - ankieta

• Proszę o nierobienie takiej ankiety.

a dlaczego by nie?

Równie dobrze można zapytać.. a dlaczego by tak? też nie zostało to uargumentowane...

1. Przychodziłem z uni na którym nie było ładowności sond.

2. Chciałbym również pofarmić sobie idlaków, ale niestety nie mam możliwości pilnowania milionów sond. A jak chciałbym rywalizować latając MTkami vs ludzie spamujący sondami, no to nie mam szans na żaden łup.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Jestem na:

nie, nie i jeszcze raz NIE

„A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)

będę opowiadał czary Ci

I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)

takich rzeczy nie usłyszał nikt,

Zamienię Cię O-o-o,

w koraliki które zawsze mam.

I nie bój się O-o-o,

nie pozostawię cię w ciemnościach złych.”

u40 -->u69-->uNekkar-->uKalyke

• Oczywiście należy zrobić ankietę, niech gracze zadecydują jak wolą grać!

Równie dobrze można zapytać.. a dlaczego by tak? też nie zostało to uargumentowane...

1. Przychodziłem z uni na którym nie było ładowności sond.

2. Chciałbym również pofarmić sobie idlaków, ale niestety nie mam możliwości pilnowania milionów sond. A jak chciałbym rywalizować latając MTkami vs ludzie spamujący sondami, no to nie mam szans na żaden łup.

A ja przychodziłem z uni mającego 6 galaktyk, więc usuńmy 7 galę na Kalyke! :beaten::beaten:

• Nie wiem skąd to bicie piany przez Was... zawsze było tak że zakładało się wątek na forum potem wypowiadali się ludzie, a dopiero były robione ankiety...

Na Nekkar żeby podnieść eko musieliśmy najpierw przekonać ludzi żeby pozakładali konta na forum i wypowiedzieli się w temacie dopiero dostaliśmy możliwość sondy w grze.

Piszecie "Róbmy ankietę", ale podajcie proszę argumenty.

Wybacz ale argument trochę z kapelusza...

Przechodziłem z uni bez ładowności na uni bez ładowności, przechodziłem z uni 30% złomu i SAM WYBRAŁEM, że chce grać na uni 70% złomu, mimo że miałem alternatywę wybrać uni z 40% złomem.

Ty również sam wybrałeś uni z 7 galaktykami, a miałeś opcję 9 galaktyk...

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Oczywiście, ale pamiętasz pewnie, że tam było napisane obok, że jest możliwość ankiety na temat ładowności sondek po UF, nie ma absolutnie powodu, by takowej nie było. Jeśli większość graczy zagłosuje na nie to nie widzę problemu by ładowność pozostała wyłączona! ;)

• wampek pisząć 'zawsze'...masz na myśli kilka lat wstecz ?

To jak Ty odnajdowałeś się przez te wszystkie lata ? :)

Sprecyzuj pytanie, bo nie rozumiem do czego zmierzasz... szukasz niepotrzebnej zaczepki? Myślę, że napisałem na tyle precyzyjnie, że nawet Oddysey by zrozumiał.

• wampek Nie szukam zaczepki, pisałem żartobliwie.

Ale precyzując

Gdyby mi czegoś brakowało na jakimś konkretnym uni, to przeniósłbym konto na to uni , które mi odpowiada.

W myśl temu co napisałem..wejdzie to w życie, robię dwu miesięczną i uciekam na serwer który będzie współgrał o wiele bardziej z moim realnym życiem

Stary jestem, miałem dużo lat przerwy..ale ostatnie farmienie sondami to pamiętam z uni 27

• Gdyby mi czegoś brakowało na jakimś konkretnym uni, to przeniósłbym konto na to uni , które mi odpowiada

Czytaj ze zrozumieniem, napisałem wyżej że...

a nie miałem do wyboru żadnego uni docelowego z aktywną już ładownością tychże

W myśl temu co napisałem..wejdzie to w życie, robię dwu miesięczną i uciekam na serwer który będzie

Nikt Ci nie broni...

• wampek Podpisałbym się pod tym,gdyby faktycznie nie było żadnej alternatywy, jak sugerujesz.

Ale jest możliwość wyboru dowolnego uni - własnie poprzez cmentarz.

I własnie dzięki temu, gdy to wejdzie w życie, bez stresu i złości, wprowadzę w życie misje o kryptonimie 'PMM' /prywatna migracja mrovki :)/

Ale jak mam szanse zrobić coś, żeby nie weszło to w życie, to będe głosował x2 na nie.

• Na Kalyke trafiły również uniwersa gdzie ładowność sond była aktywna od dawna, lub nawet od bardzo dawna. Gracze ci zostali pozbawieni bez pytania o zdanie, funkcji na bazie której wielu z nich budowało swoje konta, dlatego logiczne jest, że mają oni prawo wnioskować o zmianę konfiguracji. Jednocześnie przypominam, że ankieta jest tworem demokratycznym... decyduje większość, a nie pojedyncze jednostki. Jeśli jej wynik będzie wskazywał na niechęć do zmian, to trudno, ale ze względu na zakończoną fuzje jak najbardziej powinna ona zostać przeprowadzona.

• To jeżeli się tak bawimy to po proszę ankietę zmniejszającą pz z 70%na 40% po co takie pz, anty się nie sprzedaje GF mniej zarabia, albo anty 200%

To tak samo jak sondy tylko pod inną nazwa... sondy ble...

Akurat na Twoim miejscu cieszyłbym się z wyższego pz. ;)

• Ładowność ss spoko ale na chwile obecną dostrzegam wiecej minusów niż plusów , w głosowaniu byłbym na nie

Stary jestem, miałem dużo lat przerwy..ale ostatnie farmienie sondami to pamiętam z uni 27

To ja tak samo, pamiętam że w tydzień odbudowałem tam zezłomowaną flotę ;)

• Wampi ty to się ode mnie odteguj bo ty masz rozumowanie dziecinne, skończ głupią gadkę mało wykształcony :D

wampek

Qnick ponoć taki tez wykształcony a nie łapie no trudno

Piszę dla tych co: nie łapią bazy, nie czają jak mówi młodzież, nie ogarniają, nie rozumieją i pewno nie zrozumieją ale trudno.

Było napisane, że jest możliwość ankiety przy tym uni. Więc to wystarczający powód za ankietą.

Co kogo obchodzi, że ktoś sobie nie farmi idlaków.

Na początku tej gry każde uni miało ładowność sond. Więc jak będzie miało to ok. Ci co nie pamiętają to zbyt krótko grają w to.

Niektórzy grali z ładownością sond i dalej chcieli by tak grać a nie maja innej możliwości.

Ankieta jak najbardziej może być a gracze zdecydują. Taka fuzja a ci co nie chcieli mogli iść na u68 zamiast pchać się tu wszyscy na to uni.