Zmiana parametrów universum

• Witam Wszystkich!

Unifusion już zakończone, może byśmy podnieśli trochę % złomu, jaki trafia na pole zniszczeń?

50% może i nawet 60%?

I co myślicie o aktywowaniu ładowności sond?

Zapraszam wszystkich do dyskusji.

Pozdrawiam.

• Jak najbardziej za. Ale proponuje jedna opcje, w przeszłości miała miejsce ankieta z dwiema opcjami na podniesienie pzta, i opcja na nie. Pomimo większości głosów za podniesieniem, rozbiły się głosy niestety na dwie pozytywne opcje. Dlatego proponowałbym się opowiedzieć albo tylko za 50% albo tylko za 60%.

Ładowność sond również fajnie byłoby mieć.

ze swojej strony proponuje jako jedyna opcje 50% aby nie mieszać na uni za bardzo.

• Wg mnie 40% jest spoko. Mamy w tym momencie 40% na u68 oraz 70% na Kalyke i każdy może grać tam gdzie mu się bardziej podoba. Co do sond to ciekawy pomysł i można spróbować.

• Zeziu i jego chłopak juzia, pionki z Xanthippe rozumiem, ze na Kalyke za trudno z pz 70%? tam trzeba bylo isc

Po 3 dniach fuzji kaliber-k4 od was dostał złoma na miare top 3 solo klik mxw dostał bana a mario sie zawinal sprzedajac konto z feniksow.

I wy checie na u68 podnosic zloma i dawac ladownosc sond? jak dobrze, ze u68 to uni z tradycją i byle pionki tu nie maja zdania, pozdrawiam i do zobaczenia w ST tylko ściągnijcie te urlopy.

Smród się za wami będzie jeszcze dluuugo ciągnął ;)

A ktos ty wogole za jeden? Tak dokladnie, pionki z z Xanthippe a ty hetman ogame'a? Nie poszedlem tam tylko ze wzgledu na wysoki debris a tu ''Juzia'' zaprosil do dyskusji ale widze ze znalazla sie tu osoba z ''tradycja'' ktora chyba nie grala w ogame 15 lat temu. Owszem dostal zloma no i? Nie znasz sprawy mxw wiec sie nie wypowiadaj. Jak wyzej. Jak wyzej... Tak dobrze ze ta tradycja jest wszechobecna, szkoda tylko ze tej tradycji z przed lat juz nie ma w tej grze, jesli wiesz co mam na mysli... a sadze ze nie. A co czujesz sie samotny?

Tego chyba nie trzeba komentowac.

• Na Xanthippe było 30%, tutaj jest 40% więc i tak macie więcej. Ale oczywiście jak typowe cwaniaczki, dasz paluszek to chcą całą rękę.

Te zezmany i józie z fekins tak samo płakały na xanthippe. Zaczęli grę na uni x1 30%PZ to pojawił się płacz w DiD że za wolno i za mało PZ z pushów. Obydwoje zresztą skończyli dwukrotnie na banie.

Na Kalyke mieli wybór 70%PZ to oczywiście wybrali unii z 40%PZ i znowu płaczą. Typowe puste łby. Kalyke już by ich oczywiście wyjaśniło i dlatego tam nie poszli.

• Na Xanthippe było 30%, tutaj jest 40% więc i tak macie więcej. Ale oczywiście jak typowe cwaniaczki, dasz paluszek to chcą całą rękę.

Te zezmany i józie z fekins tak samo płakały na xanthippe. Zaczęli grę na uni x1 30%PZ to pojawił się płacz w DiD że za wolno i za mało PZ z pushów. Obydwoje zresztą skończyli dwukrotnie na banie.

Na Kalyke mieli wybór 70%PZ to oczywiście wybrali unii z 40%PZ i znowu płaczą. Typowe puste łby. Kalyke już by ich oczywiście wyjaśniło i dlatego tam nie poszli.

Posluchaj, ty i ten twoj kolega wyzej swoje gnioty zostawcie mi na pw w grze, ten temat zostal w innym celu zalozony. Bany? bardzo ciekawe. Wez nie siej fermentu i nie pomawiaj. Tyle w temacie.

• Zeziu i jego chłopak juzia, pionki z Xanthippe rozumiem, ze na Kalyke za trudno z pz 70%? tam trzeba bylo isc

Po 3 dniach fuzji kaliber-k4 od was dostał złoma na miare top 3 solo klik mxw dostał bana a mario sie zawinal sprzedajac konto z feniksow.

I wy checie na u68 podnosic zloma i dawac ladownosc sond? jak dobrze, ze u68 to uni z tradycją i byle pionki tu nie maja zdania, pozdrawiam i do zobaczenia w ST tylko ściągnijcie te urlopy.

Smród się za wami będzie jeszcze dluuugo ciągnął ;)

Nie wiem skąd takie masz newsy. Nie bardzo wiem kiedy u mnie był jakiś ban. Jeśli widac u mnie jakiś ban na kalykee to temu że wystąpił błąd i nie przenioslo mnie na u68 gdzie kliknąłem i moje konto pojawiło się na kalyke co z supportem wyjasniłem i jestem tam gdzie wnioskowałem.

Jeśli chodzi o k4 zrobił złego fsa i stracił flotę normalna rzecz w tej grze. A jako że pracuje pod ziemią i nie ma możliwości w czasie pracy się lognąć to flota poszła z dymem.

A same domysły pisanie głupot czy coś warto zweryfikować zanim się kogoś obrzuci błotem. Rozumiem że niektórzy kultury i szacunku do innych nie wynieśli z domu, ale masz swój rozum i powinieneś pewne rzeczy przemyśleć lub zwyczajnie zweryfikować.

Co do debrisu skoro jozek i zaza są za podniesieniem może być 50% i ładowność sond czasem przydaje się do szybkiego przerzucenia deksu.

• Wg mnie 40% jest spoko. Mamy w tym momencie 40% na u68 oraz 70% na Kalyke i każdy może grać tam gdzie mu się bardziej podoba. Co do sond to ciekawy pomysł i można spróbować.

Tak jest Kalyke gdzie jest 70% złomu... I bardzo prawdopodobne że przy następnym UF będą nas łączyć z Kalyke.

Na Xanthippe było 30%, tutaj jest 40% więc i tak macie więcej. Ale oczywiście jak typowe cwaniaczki, dasz paluszek to chcą całą rękę.

Nikt nie mówi że ma być od razu 60%, proszę czytać ze zrozumieniem. To jest temat do dyskusji i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie.

Kto co by preferował, i co woli. Kto skończył przepraszam na banie? Bo chyba nie ja. Nie wiesz czym kierowaliśmy się przy wyborze universum to nie pisz bredni i głupot.

Tak jest Kalyke gdzie jest 70% złomu... I bardzo prawdopodobne że przy następnym UF będą nas łączyć z Kalyke.

Za dwa lata może już nie być ogame ;) Poza tym... Kalyke ma generalnie mniej pkt od nas więc nie widze potrzeby szykowania się na fuzje już teraz. Reasumując - fajnie jest jak jest, mamy dwie uni X1 z dwoma skrajnymi debrisami. Każdy idzie tam gdzie mu bardziej pasuje.

• O to właśnie w tej całej dyskusji chodzi, nikt nie wymyśla farmazonów tylko przedstawia fakty z waszych poczynań udokumentowanych tu na forum, sojuszowych kretów i mmorpg. Widzę wybielanie kolegów jak vanish nadal w formie.

KAT podał tu bardzo dobre kontrargumenty - na xanthippe było 30% pz - płacz

na 68 40% - płacz, kalyke za mocne, wszystko fajnie tylko ściągnijcie urlopy jak pisałem i grajcie bo mamy pare spraw do rozwiązania :beaten:

• O to właśnie w tej całej dyskusji chodzi, nikt nie wymyśla farmazonów tylko przedstawia fakty z waszych poczynań udokumentowanych tu na forum, sojuszowych kretów i mmorpg. Widzę wybielanie kolegów jak vanish nadal w formie.

KAT podał tu bardzo dobre kontrargumenty - na xanthippe było 30% pz - płacz

na 68 40% - płacz, kalyke za mocne, wszystko fajnie tylko ściągnijcie urlopy jak pisałem i grajcie bo mamy pare spraw do rozwiązania :beaten:

A kto napisał że Kalyke dla nas za mocne? Czym się sugerujesz pisząc to? Nie wiesz dlaczego padł wybór na u68 to nie pisz farmazonów. Nie napisałem że jest źle i że trzeba podnosić natychmiast procent ze złomu. To jest tylko temat do dyskusji i poznanie preferencji innych graczy!

• I co ? Już po dyskusji ?

Krótka strasznie.

Z jednej strony ciesze się, bo duża szansa na to, że zmian nie będzie...ale z drugiej strony chciałem sobie pospamować i poczytać argumenty, jak i kontrargumenty