Darowizna

• Cześć z tej strony Marecki (unii Sombrero) na dniach Karykle miał bym jedną prośbę zostałem zaatakowany przez Pan-a GO. (dopiero wczoraj się dowiedziałem, że tam w supporcie się jakieś skargi pisze a nie tym samym tickecie itd)

Darowizna oraz Handel

Prosiłbym o opinie w tym temacie o maksymalny przelicznik handlu deuterem.

Każdemu graczowi co wypowie się w tym temacie oferuje darowiznę w ilość nie więcej niż 5 krotność punktów jakie ma na koncie i innych zasad tego przepisu (mam około 630kk pkt).

Myślę ze jestem wstanie obdarować około 20-25 osób mam na ten cel około 50kkk Metalu. Ban który mi został nałożony za regulaminowy handel kończy się 19 marca. myślę ze od 21 marca na spokojnie wyśle każdemu surowce.

Pozdrawiam serdecznie 8). Można śmiało pisać na pw.

• kończę to ja grę bo teraz nawet to lot na akcie mam bana za push bo napiszą że logi itd.

~630.000.000 pkt specjalnie dla Ciebie. A tamto kk to piszę tak bo się nie znam tak jak z przelicznikami :S. Jest anty materia są surowce to chce ludzi obdarować.

• kurde próbowałem ogarnąć treść tej wymiany zdań w odnośniku ale ciezko mi to pojąć xd może za głupi jestem xD ale odczytuje termin" maksymalny przelicznik" jako 3-2-1

• My się sklikamy na distro możesz tam starym znajomym przekazać co i jak 8o. Pozdrowienia dla Cb oraz Adrian0 może się też z emerytury wypowiedzieć a wiem że mu jest dobrze to i ja tam dołączę za niedługo. :thumbup:

Ps. Dodatkowo zrobiłem sygnaturkę żeby było prościej bo rzeczywiście treści dużo :)

• No cholerna szkoda konta MaRecki . Sporo czasu, a zwłaszcza życia zainwestowane. Po fuzji jeszcze masa zabawy i możliwości by była. Jest jeszcze możliwa jakaś ostatnia instancja - jakieś odwołanie do odwołania?? Szkoda pozbywać się w taki sposób dobrych graczy, bo ma to odbicie na całe uni. Co do przeliczników to też bym na tym poległ pewnie i 90% graczy również. Obserwuję sytuacje, chłopaki na disco piszą, więc w kontakcie!

Pozdrooooo!

PS
    Co do emerytury to nie jest tutaj tak źle, człowiek w końcu może żyć i spać bez stresu - konto na urlopie cały czas i kto wie :D

• Konto pójdzie w dobre ręce oczywiście przez lobby i to nie przez magiczne oddam czy inne tego typu sprawy tylko jakiś dobry przyjaciel z cyferkowych unii coś polata tu :). No była by ale podjąłem decyzje polityczną i odwrotu już nie ma . :) Tam już poszło tłumaczenie na distro w odpowiednim gronie co i jak i rzeczywiście temat zagmatwany ale to on sam zaczął grę w przeliczniki złapany na żywca mimo kół ratunkowych o przekazaniu sprawy wyżej nic i tylko mnie to utwierdzało że trafiony zatopiony.

Ps. Ja dziś działkę waliłem jutro pewnie rower czytać już nie muszę regulaminów oraz tych drogowskazów dla początkujących. :trollface::trollface:

Żeby nie było że rozmywamy jak wrócisz masz u mnie Metal zgodnie z zasadami na dniach a potem tylko inne kanały. 8)

Pozdro !!

• Temat do zamknięcia komu mam wysłać darowiznę to wiem 😉. Tylko zgłosić to bo przepychanki cnd może braknąć mi sił. Piona chłopaki fajnie tak bez bana ;);).

Ps. Kiedyś mówiłem żeby zaorać te darowizny zwykły handel by wystarczył i pomoc na odbudowę w sojuszu bo złomie.