Witam
Chciałbym zaproponować dodanie tego dodatku do tolerowanych, na pewno wielu graczy z tego skorzysta
Witam
Chciałbym zaproponować dodanie tego dodatku do tolerowanych, na pewno wielu graczy z tego skorzysta
Tolerowane dodatki akceptowane są na Forum OGame EN, więc polecam tam założyć temat
Pytanie z kategorii: amator
Co grozi za używanie dodatku, który nie jest w 'tolerowanych'?
Jakiś ban? czy coś?
Bo powiem szczerze, że z tego dodatku chętnie bym korzystał podczas eventu 9 x anty
Tolerowane dodatki akceptowane są na Forum OGame EN, więc polecam tam założyć temat
Gram na polskich serwerach i nie będę skakał po innych, nie po to jest to forum. Ale spoko rozumiem, nie było tematu
Można zamknąć temat.
Pozdrawiam.
Gram na polskich serwerach i nie będę skakał po innych, nie po to jest to forum. Ale spoko rozumiem, nie było tematu
Można zamknąć temat.
Pozdrawiam.
Niestety ale nie rozumiesz jak to działa. Wszystkie tolerowane dodatki wychodzą odgórnie na wszystkie społeczności. Tylko dodatki przedstawione na tamtym forum są sprawdzane przez odpowiednie osoby i wtedy 'ktoś' decyduje, czy taki dodatek jest dozwolony. Zgłaszając to tutaj niestety nikt z forum .en nie wie o takim dodatku i nie jest w stanie go zaakceptować.
Niestety kasai , ale obawiam się, że to Ty czegoś nie rozumiesz. SZTURMAN dokładnie wie jaki był przekaz i ma 100% racji. Nie po to mamy polskie forum, żeby załatwiać na zagranicznych to co należy do operatorów gry, moderatorów, administratorów czy jak Was tam nazwać inaczej. Doskonale sobie zdajemy sprawę z tego, że pewne rzeczy są zatwierdzane czy akceptowane na forum EN. Wy w imieniu graczy przyjmujecie wszystko co narzucają, ale w drugą stronę w imieniu graczy nie robicie za wiele, a wręcz sugerujecie, że mamy sami zakładać tematy na obcych forach! Trochę to słabe! No ale cóż, takie życie!
Niestety kasai , ale obawiam się, że to Ty czegoś nie rozumiesz. SZTURMAN dokładnie wie jaki był przekaz i ma 100% racji. Nie po to mamy polskie forum, żeby załatwiać na zagranicznych to co należy do operatorów gry, moderatorów, administratorów czy jak Was tam nazwać inaczej. Doskonale sobie zdajemy sprawę z tego, że pewne rzeczy są zatwierdzane czy akceptowane na forum EN. Wy w imieniu graczy przyjmujecie wszystko co narzucają, ale w drugą stronę w imieniu graczy nie robicie za wiele, a wręcz sugerujecie, że mamy sami zakładać tematy na obcych forach! Trochę to słabe! No ale cóż, takie życie!
Oczywiście, że wiem o co mu chodziło. Ale gracze mają tendencje do wymagania czegoś od kogoś, do kogo te zadanie nie należy.
Dla przypomnienia wrzucam link dokładnie tłumaczący czym poszczególne osoby w teamie się zajmują Struktura Teamu - czyli kto co robi..
Niestety ale jak 'gracz chce' aby jakiś dodatek został zaakceptowany to bardzo mi przykro ale żaden z Teamowców nie ma obowiązku zakładania za niego takiego tematu na forum .en aby ten gracz to dostał.
Ale jako, nazwijmy to, "Team PL" bierzecie udział w tzw. wielospołecznościowych "burzach mózgów" z Waszymi mocodawcami i pewnie ustalacie razem co można zmienić, poprawić, dodać czy odjąć w poszczególnych społecznościach? Czy po prostu jesteście bo jesteście, żadnej inicjatywy własnej nie wykazujecie tylko statyści.pl i przyjmujemy wszystko co wymyślą inni (czy nam się to podoba czy nie)?
Poza tym, ja w pierwszym poście tego wątku nie widzę "żądania", że gracz chce i tak mam być ale jest to propozycja.
Chyba faktycznie temat do zamknięcia. Grajmy dalej tak jak jest i czekajmy z pokorą co nasz łaskawca nam wrzuci na pożarcie
Ale jako, nazwijmy to, "Team PL" bierzecie udział w tzw. wielospołecznościowych "burzach mózgów" z Waszymi mocodawcami i pewnie ustalacie razem co można zmienić, poprawić, dodać czy odjąć w poszczególnych społecznościach? Czy po prostu jesteście bo jesteście, żadnej inicjatywy własnej nie wykazujecie tylko statyści.pl i przyjmujemy wszystko co wymyślą inni (czy nam się to podoba czy nie)?
Poza tym, ja w pierwszym poście tego wątku nie widzę "żądania", że gracz chce i tak mam być ale jest to propozycja.
Chyba faktycznie temat do zamknięcia. Grajmy dalej tak jak jest i czekajmy z pokorą co nasz łaskawca nam wrzuci na pożarcie
Niestety muszę Cie zawieźć ale cos takiego jak burza mózgów z innymi społecznościami właściwie nie istnieje. Nawet Administracja rzadko pytana jest o zdanie na jakiś temat, po prostu coś zostaje nam podsunięte pod nos i 'trzeba z tym żyć'. Czasem zakładane są jakieś 'apele do GF' ale skuteczność takich tematów jest znikoma. Wiec jak widzisz nasza 'moc' jest znikoma, a najważniejszą funkcją jest funkcja informacyjna, w jedną, lub drugą stronę. Ale od informacji do zmiany/wdrożenia jest długa droga.
Ja nie mam problemu do Teamu. Wiem, że działają non profit (z drobnymi wyjątkami) i czasem dostaną jakiś fant od GF. Bo tak zwykle robią firmy IT sprzedające rozrywkę w necie. Dawno zorientowałem się, że im mniej potrzeb od supportu wszelkiego rodzaju, tym lepiej. Sam byłem kiedyś częścią czegoś podobnego i wiem, że ludziom się czasem wydaje, że przychodzą do takiego moda/admina, czy luj wie kogo, no i wyobrażają sobie, że są w salonie FSO, żeby zrealizować kupon na Poloneza u zwykłego urzędnika.
A tak poważniej, to napisanie krótkich postów, składających się z krótkich zdań po angielsku, wyciągniętych z translatora Google, nie jest jakimś wielkim wyzwaniem (im krótsze, tym dokładniej tłumaczy).
Nikogo tu nie atakuję ad persona. Tak tylko sobie głośno myślę, obserwując z boku.
A jest obecnie jakikolwiek dodatek który pozwala szybciej wysylac ekspy?? i z kompa i z telefonu ?
A jest obecnie jakikolwiek dodatek który pozwala szybciej wysylac ekspy?? i z kompa i z telefonu ?
jest! OGlight -> https://board.en.ogame.gamefor…hp?thread/810904-oglight/
dodatek tolerowany na ogame.en!!
zasadniczo wysylanie exp to sa 3 klikniecia:
"L" lub "S" w zaleznosci czy chcesz duze trampki czy male -> enter -> kordy gdzie ma leciec slot -> enter i teraz juz jest z górki; naciskasz "P" oglight wrzuci poprzednia formacje razem z kordami, wiec enter -> enter. Powtarzasz dla wszystkich slotow.
Ponizej filmik tlumaczacy wszystko, od instalacji, poprzez wysylanie eksp do zrzutki surowcow w ciagu 40 sekund
fajne narzedzie ale gryzie sie z agr i do ekspedycji nie mozna dodac zadnego statku bojowego zeby flote przywozil trzeba samemu dodawac np niszczarke
fajne narzedzie ale gryzie sie z agr i do ekspedycji nie mozna dodac zadnego statku bojowego zeby flote przywozil trzeba samemu dodawac np niszczarke
gryzie sie z agr, ale ma tak samo wbudowana mozliwosc aby kliknac klodeczke z tym co chcesz budowac a potem wyslania dokladnej surki, wiec who cares
nie wiem jak to zrobiles, ale u mnie gdy klikam L zaznacza mi wymagana liczbe DT + 1 sonda, + 1 pathfinder + 1 rozpruwacz leci, nie musze nic dodawac recznie
gryzie sie z agr, ale ma tak samo wbudowana mozliwosc aby kliknac klodeczke z tym co chcesz budowac a potem wyslania dokladnej surki, wiec who cares
nie wiem jak to zrobiles, ale u mnie gdy klikam L zaznacza mi wymagana liczbe DT + 1 sonda, + 1 pathfinder + 1 rozpruwacz leci, nie musze nic dodawac recznie
no nie who caers bo z agr mozesz robic zsylke na jedna kopalnie np z kilku planet nie z jednej calosc
dla mnie bez agr to troche lipa teraz grac na nowym dodatku wiem moze staromodny jestem