DrZgon & Utrapieniec vs. Leon [FIVE] ~ 2343138,90%

• do pięt im nie sięgasz i nie obrażaj ludzi honoru tych co znam grają fer nie znasz ich więc się nie wypowiadaj gram od

haha ludzie honoru nie osłabiaj mnie, chłopaku to mało wiesz, znam ludzi od których zgon kupował starcia konta, honorowo to siedzą na innych kontach, obserwują i skanują jak coś znajdą bez aktywnosci to zdejmują urlop i lecą a później dalej urlop, i to jest honorowe? Jak by mieli jaja to by grali normalnie, tyle w temacie

• Leo możnaby napisać, tak jak wy, którzy budują floty za paczki. Urlop jest elementem tej gry, tak jak i wasze kupowanie paczek.

Zawsze śmialiście sie (nie mówię, że ty) jak ktoś płakał, że paczkomaty, a teraz sami płaczecie, że ktoś gra UFS.

• Leo możnaby napisać, tak jak wy, którzy budują floty za paczki. Urlop jest elementem tej gry, tak jak i wasze kupowanie paczek.

Zawsze śmialiście sie (nie mówię, że ty) jak ktoś płakał, że paczkomaty, a teraz sami płaczecie, że ktoś gra UFS.

To nie ja zacząłem te przytyki ! paczki też są elementem tej gry ale niektórych to boli, Nie płacze że ktos gra UFS tylko jak gra niech gra na jednym koncie uczciwie

• do pięt im nie sięgasz i nie obrażaj ludzi honoru tych co znam grają fer nie znasz ich więc się nie wypowiadaj gram od

haha ludzie honoru nie osłabiaj mnie, chłopaku to mało wiesz, znam ludzi od których zgon kupował starcia konta, honorowo to siedzą na innych kontach, obserwują i skanują jak coś znajdą bez aktywnosci to zdejmują urlop i lecą a później dalej urlop, i to jest honorowe? Jak by mieli jaja to by grali normalnie, tyle w temacie

Wbij sobie do tego portfelowego łba.....ze to jest gra strategiczna. I kazdy ma swoją strategię na tę grę. Na tym koncie nie gra zaden Zgon. To ze mam (miałem ,bo juz zmieniłem na właściwy) to właśnie była strategia...jakbym się nazwał pl1 to byś pisał,ze gra adaś z quantum ? Nigdy nie kupowałem zadnych kont i nie siedzę na innych. To, ze ktoś was skanuje i przekazuje info, to tez jest strategia. Nie wiem ile w to grasz..ale wiedzę masz marną. Widać zabolała strata floty i farmienia . A bedziesz farmiony cały czas, jak tylko będę miał ochotę i czas aby pograć. Dokup sobie 100 paczek legalnie, to ci przejdzie i się dowartościujesz. Bo ja nie muszę. Ja mam satysfakcje z farmienia właśnie takich paczkomatów. Zgon jakby tu grał, to w jedną noc by sobie zbudował taką flotę jak na Himie...i Jezol by wrócił z fsa w jego reckach. Dotarło do makówki ?

To nie ja zacząłem te przytyki ! paczki też są elementem tej gry ale niektórych to boli, Nie płacze że ktos gra UFS tylko jak gra niech gra na jednym koncie uczciwie

Zaczynasz mnie drażnić a uważałem cię za poważna osobę jeśli się mylę to sory. Ale nie ma mowy o multi w naszym przypadku, bo my jesteśmy zespołem nie to co wy jak zaobserwowałem w tym krótkim czasie. Ja już się nie będę wypowiadał w żądnych tematach poza st z wami, bo to nie ma sensu. Pozdrawiam wszystkich którzy to czytają i bawmy się tym co pozostało z tej gry. 8o

Ps. paczki w promocji, więc do dzieła bo mi stocznia staje i nie maja chłopaki co robić nawet na urlopach. ;)

• Nie lubię [FIVE] a raczej [FOUR] (bo tyle ich jest), ale w sumie to jest ich aktywnych trzech, ...więc nie lubię [THREE], a jeśli ten pogrom będzie trwał dalej, to być może zostanie tylko [TWO]. Jeśli zniknie jeden z nich, to zostanie only [ONE]

Jak w Sylwestra : 5,4,3,2,1...

Ten ostatni, który się ostanie, może się zniechęcić do gry na tym uni i co wtedy?

Do tej pory na Ymir, topka była topką (kupiona, ale to nie ważne), spokój był, od czasu do czasu skan (chyba że Ghost, który skanował regularnie), jeszcze rzadziej jakiś atak (chyba że Ghost, bo nie dość że skanował, to jeszcze atakował przy każdej okazji). Z całego [FOUR] to Ghost wygląda/ł na aktywnego gracza

A teraz pojawili się nowi najeźdźcy, którzy ich złomują i wszyscy im przyklaskujemy :graty: itp.

Fajnie się ogląda paczkomaty spakowane w recki :S:)

A co jak już nie będą mieli w co celować na górze? i skierują celownik niżej, na nas maluczkich? :D

No i czy tzw. [FIVE] powiedzieli już swoje ostanie słowo? czy może jeszcze nie?

:/

Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi.

Nikomu nie ujmuję ani nikomu się nie podlizuję, poprostu taka mnie naszła rozkmina :rolleyes2:

Edit: Muszę odstawić alko bo wypisuje jakieś głupoty :P

• Zaczynasz mnie drażnić a uważałem cię za poważna osobę jeśli się mylę to sory. Ale nie ma mowy o multi w naszym przypadku, bo my jesteśmy zespołem nie to co wy jak zaobserwowałem w tym krótkim czasie. Ja już się nie będę wypowiadał w żądnych tematach poza st z wami, bo to nie ma sensu. Pozdrawiam wszystkich którzy to czytają i bawmy się tym co pozostało z tej gry. 8o

Ps. paczki w promocji, więc do dzieła bo mi stocznia staje i nie maja chłopaki co robić nawet na urlopach. ;)

Nie wyssałem sobie tego z palca, ja mam zgoła inne info od ludzi którzy grali na waszym uni wiec jest słowo przeciwko słowu logiczne że się nie przyznacie co do paczek bez obaw ;)

Tak tylko tu zostawiam...

i co z tego wywnioskowałeś? ;)

/doublepost połączony - Administrator Forum Toadie

• Tak tylko tu zostawiam...

i co z tego wywnioskowałeś? ;)

Ze zniszczyles 275 556 719 punktow militarnych, oraz ze straciles 293 462 665 :| Liczylem kilka razy i za kazdym razem wyszlo mi ze netto jestes -17 905 946. Ile to paczek jest ? skoro juz pociagnales watek..

Zeby byla jasnosc, zgadzam sie ze paczki to element gry i kazdy moze je sobie kupowac, tak jak i anty, ufs i inne bajery. Generalnie gra jest fajna kiedy jest zbalansowana i z tym tu jest problem. Ale to raczej do tworco gry.

Czepiac sie moge tylko jednego, co widac na kazdym nowym uni.. Bo rozumiem kupic paczki, zeby byc w topce i walczyc na rowni z najlepszymi. Ale jaki jest sens kupowania paczek zeby miec 2.3..5 razy wieksza flote od przeciwnikow i patrzec jak kolejne osoby rezygnuja z gry przez to. Statystyka pokazuje ze punktow zniszczen z tych paczek niewiele.. I wniosek ten sam z kazdego uni.. nie daje to rzeczywistej przewagi nad innymi tylko eliminuje jakakolwiek rywalizacje. I ile w tym zabawy, a ile powiekszania miecza ? :brawo:

I dlatego bede zawsze kibicowac tym ktorzy mimo wszystko probuja z tym rywalizowac ;)

• Ta farma paczkowa zwana leonem płacze mi na pw ,ze mu pełzacze złomuję ;(...dziś po nocnych wlotach w 8 kolonii tego nooba paczkowego....dowartościował się w tej grze obrazkowej i dokupił za parę koła pln sporo floty. Ogólnie jest nobem a nie graczem...za czasów starego ogame (bez paczek), po pierwsztm złomie, już by nawet nie odbudował się. a teraz kozaczy ten pseudo gracz za paczki, jaki to on jest kozak. To, ze ktoś nie kupuje paczek na obrazki wirtualne ,to jego zdaniem jest biedak :D...to dopiero trzeba mieć sprany berecik i smutne zycie. On nawet nie rozumie co wstawiłeś za cyferki , zniszczonych flot...bo skąd ma to wiedzieć farma paczkomatowa :D. Najbardziej zadowoleni, to są Niemcy ,ze takich naiwniaków nie brak iak ten leon.... Tylko to jest zadowolenie na krótką metę, bo przez takich jak on, sporo normalnych graczy nawet w to juz nie gra...od czasów prawdziwego ogame jakie to było kiedyś. Wbij sobie do tego łba paczkomacie, ze mozna nie kupowac paczek,bo nigdy nie kupiłem i nie mam zamiaru. Satysfakcje daje mi farmienie i złomowanie póki mogę takich noobów jak ty.

P.s. Jakim to trzeba być nieogarem,zeby flote zostawić bez fsa...wiedząc, ze jest fuzja i inni moga w kazdej chwili zawitać. To zawitaliśmy i zawinęliśmy w recki tego paczkomata..:D Takze parę koła pln w plecy był, mozna powiedzieć ze go wywalilismy na parę złotych,ale co to jest, na takiego bogacza.......teraz znowu zainwestował w obrazki parę koła....płacic za grę ileś tam tysięcy zł...no zuch !!!!

20:29
    658 506 726+104 647 608
    4+1

21:29
    802 911 676+144 404 950
    3+1

22:30
    809 118 403+6 206 727
    3

23:30
    840 520 938+31 402 535
    3
    22-03
    00:30
    840 520 938
    3

Total:
    +315 776 067
    +2

idzie jak burza :D

• Ta farma paczkowa zwana leonem płacze mi na pw ,ze mu pełzacze złomuję ;( ...dziś po nocnych wlotach w 8 kolonii tego nooba paczkowego....dowartościował się w tej grze obrazkowej i dokupił za parę koła pln sporo floty. Ogólnie jest nobem a nie graczem...za czasów starego ogame (bez paczek), po pierwsztm złomie, już by nawet nie odbudował się. a teraz kozaczy ten pseudo gracz za paczki, jaki to on jest kozak. To, ze ktoś nie kupuje paczek na obrazki wirtualne ,to jego zdaniem jest biedak :D ...to dopiero trzeba mieć sprany berecik i smutne zycie. On nawet nie rozumie co wstawiłeś za cyferki , zniszczonych flot...bo skąd ma to wiedzieć farma paczkomatowa :D . Najbardziej zadowoleni, to są Niemcy ,ze takich naiwniaków nie brak iak ten leon.... Tylko to jest zadowolenie na krótką metę, bo przez takich jak on, sporo normalnych graczy nawet w to juz nie gra...od czasów prawdziwego ogame jakie to było kiedyś. Wbij sobie do tego łba paczkomacie, ze mozna nie kupowac paczek,bo nigdy nie kupiłem i nie mam zamiaru. Satysfakcje daje mi farmienie i złomowanie póki mogę takich noobów jak ty.

P.s. Jakim to trzeba być nieogarem,zeby flote zostawić bez fsa...wiedząc, ze jest fuzja i inni moga w kazdej chwili zawitać. To zawitaliśmy i zawinęliśmy w recki tego paczkomata.. :D Takze parę koła pln w plecy był, mozna powiedzieć ze go wywalilismy na parę złotych,ale co to jest, na takiego bogacza.......teraz znowu zainwestował w obrazki parę koła....płacic za grę ileś tam tysięcy zł.

Jak byś trochę ogarniał a nie żalił się w tych powyżej wypocinach to bys widział że surowce dostałem od sojuszników na odbudowę, boli Cię to strasznie że nie możesz sobie swobodnie stac jak na swoim uni i że musisz grać ufsem( w sumie nie wiem dlaczego może fsów nie potrafisz robić) Obrażasz mnie tu od samego początku, zarywasz noce żeby poskubać trochę drobnicy tylko dlatego żeby dać upust swoim chorym ambicją, ile poświęciłeś życia grając w te obrazki ? Skąd w Tobie tyle jadu? Sadząc po tym co piszesz w realu musisz być strasznie zawistnym człowiekiem, i to raczej Ty nie ja musisz się dowartościowywać i szukać poklasku na tym forum

• Ja nie powiedzialem, ze nie dostales pomocy, ani ze dostales jej ponad limit :D

Wiec nie wiem w jaki sposob ten screen z supportu mial jakkolwiek udowodnic to, ze oprocz pomocy nie dokupiles paczek ;)

Sam powiedziales, ze to na odbudowe, ja tylko pokazalem ze po zlomie zaliczyles skok pkt w stosunku do przed zlomem, wiec to nie odbudowa tylko juz nadbudowa. Matematyki nie oszukasz :closed:

• Ja nie powiedzialem, ze nie dostales pomocy, ani ze dostales jej ponad limit :D

Wiec nie wiem w jaki sposob ten screen z supportu mial jakkolwiek udowodnic to, ze oprocz pomocy nie dokupiles paczek ;)

Sam powiedziales, ze to na odbudowe, ja tylko pokazalem ze po zlomie zaliczyles skok pkt w stosunku do przed zlomem, wiec to nie odbudowa tylko juz nadbudowa. Matematyki nie oszukasz :closed:

Jak byś był kreatywny i miał podstawy matematyki to byś zobaczył że napisany jest limit surowców ale nie napisane jakich i tu jest klucz do sukcesu ;) z resztą co was to tak interesuje? zajmijcie się swoim podwórkiem:closed:

• No cóż, tak się robi walki na oczach teamu.;)

Traci się flotę, a odbudowuje sie niby to samo plus 1kk pancy i trochę szczegułów i wszystko legalnie. Szkoda że ten który to rozpatruje matematyki się chyba uczył nie tej samej co inni i daje na to przyzwolenie.:goodjob:

Może jak już wyszło szydło z worka skąd się wzięły magiczne surowce to sama kruszynka nam rozpisze przy okazji wzór liczenia na przyszłość takiej "darowizny na odbudowę".