Scofield [Minionki] vs. Kaliber k-4 [N-N] ~ 2.241.40.123% - TOP 3 OGAME.PL X1 SOLO

• Jak ogladam te ST i cala topka z Xanthippe ląduje w reckach paru dniach to nawet mi sie tu nie chce przechodzić :P Ta fuzja z naszym młodym uni to jakaś pomyłka :D Wole teraz grać na OgameX, dużo wiecej graczy rowne zasady. Tu to sie tylko zdenerwować idzie :D na to co robi Ogame. 0 szacunku do ludzi i pieniędzy ktore im przesłali na rozbudowe kont zeby w TOPce być. Tam to przynajmniej nie ma takich patologii, że ktoś ładuje ponad 10 k PLN w konto by za kilka miesięcy być przeciętniakiem na uni po fuzji z kilka razy starszymi uni.

Siedz na xan jak najdłużej, ja prawie od razu flote stracilem po przejsciu xD

• Jak ogladam te ST i cala topka z Xanthippe ląduje w reckach paru dniach to nawet mi sie tu nie chce przechodzić :P Ta fuzja z naszym młodym uni to jakaś pomyłka :D Wole teraz grać na OgameX, dużo wiecej graczy rowne zasady. Tu to sie tylko zdenerwować idzie :D na to co robi Ogame. 0 szacunku do ludzi i pieniędzy ktore im przesłali na rozbudowe kont zeby w TOPce być. Tam to przynajmniej nie ma takich patologii, że ktoś ładuje ponad 10 k PLN w konto by za kilka miesięcy być przeciętniakiem na uni po fuzji z kilka razy starszymi uni.

Nie wiem kogo ty masz na mysli piszac ''topka'' poki co tylko k4

Gratuluje starcia pieknie trzasniecie na bylym sojuszniku ktory nieco ''zbladzil''

• Widzę że trwa prężenie mięśni topowych Sojuszy ze wszystkich połączonych uni. Fuzja zazwyczaj weryfikuje pewne rzeczy :) Scofield póki co wyszedł na prowadzenie bezsprzecznie 8) Graty i przetapiaj bo jest co :graty:

Obrońcy powodzenia w realu chyba, jeżeli zdecyduje się jednak odbudować to SZO.

A to że młode uni to tak na prawdę ogranicza możliwości złomowania a nie jest to kwestia czy kogoś zezłomują czy nie - trzeba się pilnować i mieć choć trochę umiejętności :)

Ciekaw jestem kiedy padnie jakieś RW między topką.... Bo wtedy to coś czuję pęknie top1 ogame.pl x1 :P

uni MENSA - 26 ST - OFF (fuzja z Kalyke)

uni KALYKE - 43 ST - do 06-03-2022 (fuzja)

uni KALYKE - 72 ST - do 13-05-2024 (fuzja)

uni KALYKE - 55 ST - od 14-05-2024

PB Solo

6 751 253,27 %

PB ACS

53 164 402,46 %

• Nie myślałem, że już tak szybko zaczną takie floty padać, ale jak ktoś wspominał wcześniej przyzwyczajenia sprzed fuzji zrobiły swoje 8o Taki % i zysk, że wypadało się wpisać i pogratulować ;) Gratulacje :goodjob:

Pokonanemu co tam będzie sobie życzył :P

UNI KALYKE - 45 ST - DO 13-05-2024 (przed fuzją) :closed2:

UNI KALYKE - 8 ST - OD 14-05-2024 (po fuzji) :rebels:

• Widzę grube walnięcie się na uni pojawiło. Jedno z największych po połączeniu.

Procent wymiata i ilość sury też.

Flota agresora niezła. :rebels:

:4stars:

:goodjob:

Gratulacje starcia i takiego walnięcia. Oby więcej takich padało teraz.

Obrońcy :szo: bo jest z czego nawet i coś dobudować też.