Nowe progi w ST

• Chyba coś się komuś pomyliło bo to jakiś absurd skok progu do ST - Starcia Tytanów np.: na u68 3k% do 8k%.

Czy już na prawdę liczą się tylko ci najwięksi z największym portfelem ?

Jak mają malutcy osiągać swoje ST ? Dla niektórych ciężko o te 3k% a co dopiero teraz 8k%. Nie każdy posiada 1kk panckow lub 5kk krążków by nabijać takie ST.

Ja wiem. Zaraz ktoś odpowie że jest też dział mST ale czy naprawdę o to chodzi?

Ja rozumiem że próg z biegiem czasu musi być wyższy bo coraz większe floty się robią ale czy aż takie duże skoki ?

• w ST u68 progi byly juz od dluzszego czasu nieadekwatne do tego, co tam prezentowano. Pokazuje to chociazby ostatnia akcja Vana. Wielokrotnie gracze domagali sie podniesienia progow. Zawsze znajdzie sie ktos pokrzywdzony. "Malutcy" moga latac w ACS lub swoje podboje prezentowac w mST.

• Na kalyke też przesadziliście ,na Nekkar było 1.200k a tu nagle 10k chyba ktoś przesadził, wymrze uni z nudów ,,bo wklejać nie bedzie , w mST wstawiać żart jakiś ? wy macie coś w tych głowach ?

• Na Kalyke jest pz 70%, na Nekkarze jest 30% to różnica przy wstawianych starciach.

Dopasowaliśmy progi do flot latających na uniwersach i ich możliwościach. Tak jak kasai wspomniała pozostała reszta może zostać umieszczana w minist.