Klasa sojuszu po fuzji? :(

Prace techniczne (07.04.2025) Blokada ataków będzie aktywna w godzinach od 04:30 do 10:00.

• Mam takie delikatne pytanko za 500k antymaterii!!! :D

Co z klasą sojuszu, którą na Galatei mieliśmy, a tutaj nie mamy możliwości jej ustawienia ponownie bez wydawania dziengów?

Dziękuję za uwagę i oczekuję w miarę szybkiej odpowiedzi?

Mam nadzieję, że to nie kolejny sposób na... wiecie co :cursing::0stars:

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• 14d. rozumiem, że to oznacza 14 dni?

A co jeśli ktoś nie zdobył takiej nagrody za logowanie?

Edit:

Aha i jeszcze jedna rzecz - tą darmową klasę jeśli sojusz ma 14d. otrzymuje oczywiście tylko jego założyciel na poprzednim uni, tak?

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Ta klasa z eventów się nie aktywowała. Dlaczego?

Członek sojuszu, który miał uprawnienia do zmiany klasy sojuszu, kliknął i się klasa nie zmieniła, a z ekwipunku ją stracił. Też musimy czekać te 14 dni?

Edit:

Coś lipa z tymi zmianami! Kolejny z sojuszników, który też ma uprawnienia ma taki komunikat:

xxxxxxxxx07.03.2022 20:43:05
    Chcesz aktywować klasę sojuszu Handlarz? Aktualna klasa sojuszu przepadnie.
    Nowa klasa sojuszu: -
    Ostatnia zmiana dnia: 07.03.2022 20:32:02

Edited 2 times, last by Peper_SMT* ().

• Osoba uprawniona do zmiany klasy powinna:

1. Wejść w zakładkę "Sojusz"
    2. "Zmiana klasy"
    3. Wyświetlają nam się 3 klasy do wyboru. Jeżeli posiadamy w ekwipunku klasę np. "Wojownik" wyświetli nam przy niej aktywuj. Klikamy.
    4. Klasa zostaje aktywowana.

Mi tak klasa zadziałała.

• Nam też, ale po kilku minutach dopiero! Teraz jednej osobie klasa przepadła, bo aktywował najpierw jeden a potem drugi uprawniony do zmiany klasy.