ProSkaner [N-A] vs. Krisdi [TIME] - 42052.12%

• Właśnie wyrzucając mnie z Time otrzymałem feedback że daję lajki za ST na mnie, ja odpowiedziałem że kultura tego wymaga ponieważ nie zjechaliście mnie mentalnie w poście a ja to szanuję.

gra to gra, forum to forum, a Ty zawsze kulturalnie pogratulowałeś czy nam, czy pod RW na nas, nie wiem jak można się o to przyczepić

Szkoda mi bardzo, że na schyłku unii, nie możecie sobie Panowie powiedzieć, zróbmy Sojek Dorado i rozwalmy ekipy na nowym uni!!!

sojek dorado? to już w ogóle nie byłoby co robić, na kogo latać...i co miałbym czytać RW z orania bunkrami GS'ami bez zysku, chyba tylko po to żeby mieć topke pkt zniszczonych :P

o fuzji ani widu. ani słychu, a co przyszłość przyniesie zobaczymy :)

Bardzo nie chcę siedzieć na urlopie, ale jak Twój ex Sojusznik z którym siedziałeś od startu Time lata na Ciebie to się najprościej w świecie nie chce...

heh, no tak domyślam się kto :lool:

btw. mógł trochę odczekać, trafiłem większość co stała, ale niektórzy to i po 20kk polecą :trollface:

wracaj do gry i tak nas mało tu jest, każdy gracz na wagę złota, a jak będą Cię nękać napisz pw, coś się pomyśli :)

• W temacie sojka Dorado, miałem na myśli sojek Dorado po UF, taka moja utopia, nie wiem czy wyjdzie! Może kiedyś!!

Cała ta akcja dała mi kopa do powrotu do realu i nie wiem cze ja będę chciał wrócić.

ProSkaner dzięki za wsparcie, jednak pomimo rys jestem lojalny wobec Time, dużo tam mega absolutnie pozytywnych Osób! Nie mogę się od tak od nich odwrócić mimo że ktoś tam był anty mnie.

Niemniej, Kibicuję Tobie ProSkaner, Olszynkowi olszyn4, a ponad wszystko @Time każdego z Was Panowie długo by wymieniać!!! I celowo nie wymieniam żeby nikogo nie skrzywdzić pominięciem :)

• Cała ta akcja dała mi kopa do powrotu do realu i nie wiem cze ja będę chciał wrócić.

wiem jak to jest, sam miałem nie wracać już do aktywnej gry, ale jednak wróciłem :P

jeżeli to miałby być koniec Twojej gry, to szczerze życzę powodzenia w realu, zdrowia przede wszystkim i możliwe, że do zobaczenia gdzieś kiedyś na innym uni :)

Pozdro

• No cóż, orkan mnie pokonał, a agresor to wykorzystał.

12 godzin bez prądu, nawet sieć komórkowa padła więc telefon na nic się zdał w tej sytuacji.

Bywa, to tylko transport - luzik.

Ja jestem z tego samego województwa faktycznie sam bylem bez prądu 3 dni a z zasięgiem było kiepsko to fakt ja tam byłem na urlopie wiec bez problemu ;) niema co sie przejmować masz eko to w 3 dni postawisz ;p No Agresorowi gratki wyczucia momentu bo wiadomo zysk jest bardzo ładny ;)