ProSkaner [N-A] vs. Krisdi [TIME] - 42052.12%

• Krisdi zaspał i nie odebrał FSa, więc mu w tym pomogłem :trollface:

Pozdro dla soja i znajomych z Dorado oraz starych wyjadaczy z Wezn i Dione

Dnia 19-02-2022 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ProSkaner [N-A]

Pancernik 55.555

Pathfinder 78.441

Krążownik 77.777

Obrońca Krisdi [TIME]

Mały transporter 13.007

Duży transporter 464.234

Lekki myśliwiec 61

Krążownik 25

Okręt wojenny 311

Recykler 11

Gwiazda Śmierci 12

Pancernik 59

Reaper 416

Pathfinder 3.089

Po bitwie...

Agresor ProSkaner [N-A]

Pancernik 55.078 ( -477 )

Pathfinder 76.572 ( -1.869 )

Krążownik 76.034 ( -1.743 )

Obrońca Krisdi [TIME]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

586.225.681 Metalu, 586.225.682 Kryształu i 586.225.682 Deuteru

1.154.054.913 Metalu, 1.154.054.913 Kryształu i 1.154.054.914 Deuteru

641.856.677 Metalu, 1.394.946.376 Kryształu i 1.370.455.816 Deuteru

Agresor stracił łącznie 149.031.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.929.997.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.108.518.999 metalu i 2.096.693.199 kryształu.

Agresor przejął łącznie 8.628.100.654 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.845.000.000 Metalu i 1.845.000.000 Kryształu

263.519.000 Metalu i 251.775.100 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

2.108.519.000 Metalu i 2.096.775.100 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.426.534.271

Kryształ: 5.172.686.071

Deuter: 3.085.143.412

agresor zyskał łącznie 12.684.363.754 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.330.185.271

Kryształ: -6.071.186.971

Deuter: -3.156.725.412

obrońca stracił łącznie 14.558.097.654 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• No ci powiem zatankowany na maxa jesteś

jakiś mały bak :)

torino podobno konto rozgrzewa na powrót . Covid mu minie i wraca

juz chyba z pół roku go ten wirus trzyma:)

A tego wiecznie coś boli .

Nie dziwię się, padacie jak muchy ;):trollface:

Odkąd wróciłem dział wraca do swojego porządku, przyjdzie czas i na powrót Toriego, pilnuj się tam lepiej motylku 8):6stars:

• A tego wiecznie coś boli .

Nie dziwię się, padacie jak muchy ;):trollface:

Odkąd wróciłem dział wraca do swojego porządku, przyjdzie czas i na powrót Toriego, pilnuj się tam lepiej motylku

mnie cos boli:)? na twoja indolencję (sprawdź w słowniku) już dawno jestem znieczulony,

jak muchy? cos mi to przypomina:) olszyn4 czapką nakryty :)

powrót Toriego? ooo tego śliskiego lame to bym na dłużej pooglądał w reckach, ale po paru godzinach zazwyczaj pielucha pełna i znowu na kwarantannie siedzi:)

mam się pilnować? ok:) a jak u ciebie grajku? kulki juz postawiłeś z powrotem?

Krisdi pospawasz te trampki w 1-2 dni, ProSkaner w życiu tyle nie miał:) może teraz dłużej pogra niz 2 dni chociaż

• Krisdi pospawasz te trampki w 1-2 dni, ProSkaner w życiu tyle nie miał:) może teraz dłużej pogra niz 2 dni chociaż

pewnie, że nie miałem bo i po co:/

będę chciał to pogram, nie będzie mi się chciało to pójdę na urlop, przez tyle czasu grałem i co??.... i nic

a jak u ciebie grajku? kulki juz postawiłeś z powrotem?

wielkie osiągnięcie - zdjęcie kulek - nowe już stoją, a floty jak nie widziałeś na fali tak prędko nie zobaczysz :P

• ProSkaner wskakujesz na weekend z partyzanta i udajesz prograjka na kupionym koncie łapiesz bfsy, brawo mistrzu 3 kroków:)

po 1 konta nie kupiłem tylko dostałem - nie wiesz jak było więc się nie wypowiadaj

po 2 gram jak mi wygodnie, a Tobie nic do tego ogejowy kozaku

po 3 bfs czy nie bfs - ważne, że jest zysk

po 4 mistrzu finezyjnych akcji, ściągasz te kulki i co?? nawet zawrotkę stacji musi Ci liczyć loox (sam mi to pisał na pw), ostatnie co trafiłeś to olszynka w okienku, a poza tym farmienie planet z 20kk surki...brawo Ty

• ProSkaner (czy tam New User) fajne cyferki strzeliłeś i zamiast stanąć na wysokości zadania i napisać że temat ucinasz, to sikasz sobie (dosłownie) po butach, ale widocznie tak lubisz,

zatem sprowokowany odpowiadam w skrócie:

1. czy konto kopiłeś ? czy dostałeś ? to już twój biznes, dla mnie to samo znaczy = dostałeś konto, flotę, która na tamte czasy coś znaczyła, szybko jednak pokazałeś ze cie przerasta

2. grasz wygodnie znaczy weekendowo, znaczy walisz bfsy z partyzanta,

3. "bfs czy nie bfs - ważne, że jest zysk " tu chyba sam pokazałeś swoją filozofie dodaj jeszcze konto kupione czy nie ważne że jest:)

4. ja mistrz finezyjnych akcji? pierwsze słyszę, ale dzięki, o tobie nie mogę tego napisać, a że loox1 jest w topie w temacie zawrotek to nie tajemnica, wszyscy to wiemy :)

apropo's ty na pewno ProSkaner tego nie potrafisz, patrz stacja u Leszka, która się chwaliłeś, oj tam to pokazałeś:)

co do mojego trafienia @olszynka w okienku? hmm, no... trafiłem tego lame, którego lobię od tej pory nazywać "the best of the bfs":D, po czym przez pół roku siedzieliście na urlopach a RiO, jakie RiO, ktos pamięta taki sojusz:)

a ty co trafiłeś prograjku w okienku, czy w lusterku czy w czym kolwiek? na ponad 500k%? pochwalisz się?

dawaj dawaj masz swoje 5 min:)

• Ostatnio po Twoich wypowiedziach zaczęliśmy się zastanawiać czy czasami dostępu do Twojego konta nie ma Szymon :trollface::trollface:

Zaczynasz pisać w jego stylu Motyl, chwalisz się zdjęciem kulek na które straciłeś czas i gs a ja miałem tylko teleport i to na jednej z nich a nie obu ^^

Gratulacje ,jestes graczem .

Kiedyś był taki sojusz jak TIME... A nie, dalej jest i dalej sponsoruje uni :trollface:

Łukasz nie przejmuj się płaczkiem, dawno nic nie ubil i go ego podgryza bo znowu mu sojusz psujemy,a on nic a nic nie może zrobić chociaż próbuje na biezaco.

P.s.

Wypominac komuś małe st czy loty o małym zysku rozumiem, ale nie jak robisz to sam cały czas, Twój kolega anon tak samo ,loty po 20kk zysku w satki to jego specjalnośc :trollface:

• olszyn4 ty sie lepiej zastanów gdzie twoje stateczki (spójrz sobie w statystyki), a nie zasłaniaj sie Szymonem, który tu gra dla fun

(ty sie co prawda pędzlujesz stekami na nim na 2k% ale to juz twoj problem, wiecej widac nie potrafisz) ?

te twoje kulki ci pekaja jak bańki mydlane, ale to też nie jest mój problem,

na twoje niedobitki przyjdzie jeszcze czas, znaczy TIME:),

a sojusz TIME ? jest i ma się dobrze, looknij sobie w staty to zobaczysz:) jeszcze chcesz cos wiedzieć?

• [ciach]

Co do samego st to moge cię nie lubić ale fakty są takie ze fajny zysk wykręciłeś i tutaj bez cienia ironii pogratuluje czego nikt nie zrobił bo olszyn skradł ci temat tymi wypocinami ( jak zwykle zresztą )

O powodach nie ma co dyskutować , mimo że były one niezależne od obrońcy dlatego też nikt nie ma o to pretensji :)

po 2 gram jak mi wygodnie, a Tobie nic do tego ogejowy kozaku

I tutaj musze się zgodzić , BonDziorno , skaner gra jak umie , jak mu wygodnie nie ważne , coś robi i tutaj przynajmniej ma prawo coś powiedzieć , nie trzeba się lubić żeby czasem przyznać że czasami ktoś ma farta a ktoś jest ofiarą pogody jaką mamy , taka gra

[ciach]

Odemnie graty , mimo że na nieszczęściu kolegi ale jak wyżej napisałem taka gra :)

/obraźliwe i prowokacyjne teksty usuwam - Administrator Forum Toadie

• a sojusz TIME ? jest i ma się dobrze, looknij sobie w staty to zobaczysz:) jeszcze chcesz cos wiedzieć?

tak ja chce coś wiedzieć...co z Andym? został wyrzucony z TIME? szkoda, bo równy z niego gość, mam nadzieję, że nie poszedł na wieczny urlop...

Krisdi do samego końca byłem przekonany, że zalogujesz jak zawsze przed wlotem...SZO

• btw. jak już tak sobie tak przygodnie gaworzymy jak tam twoi koledzy z BOSS i RiO, co tam u nich?

hm zależy u kogo...część na wiecznym u, część odpoczywa czekając na uf, część niedługo wraca do aktywnej gry :)

sam się sobie dziwie, że dałem się namówić na powrót z u - jakie to świetne życie bez konieczności pilnowania obrazków :trollface:

• Krisdi Przyjacielu, jaka szkoda. Ja Wiem że się szybko podniesiesz!!

Zostałem wywołany w międzyczasie w temacie mojej obecności, ProSkaner, dzięki za miłe słowa.

Właśnie wyrzucając mnie z Time otrzymałem feedback że daję lajki za ST na mnie, ja odpowiedziałem że kultura tego wymaga ponieważ nie zjechaliście mnie mentalnie w poście a ja to szanuję.

Nadal kibicuję Time! Zdecydowanie większej jego części. Ale usłyszałem że jestem leszczem a ryb nie lubią, to odszedłem...

Przykro mi, ale to pewnie nie miejsce na analizę mojej psychicznej kondycji...

Szkoda mi bardzo, że na schyłku unii, nie możecie sobie Panowie powiedzieć, zróbmy Sojek Dorado i rozwalmy ekipy na nowym uni!!!

Skąd ta niechęć? Personalne ambicje? Pewnie tak. Jednak trzeba nad tym panować i kontrolować emocje a ponad życzę tego sprawcy mojego odejścia z Time. (Ja nadal wierzę że to był ktoś inny...)

Bezimiennie pokory życzę Panowie!

Wiem że w Time jak i poza są Osoby mogące osiągnąć porozumienie :)

Bardzo nie chcę siedzieć na urlopie, ale jak Twój ex Sojusznik z którym siedziałeś od startu Time lata na Ciebie to się najprościej w świecie nie chce...

Wszystkiego dobrego Koledzy z Dorado!