Nie dam Wam spokoju.
Żądasz pokoju - szykuj się do wojny.

[S_O] Skywalker Odrodzenie 3939,92% vs 6887,86% [PULSAR] PULSAR Zakończona
- Deadpool_One
- Closed
-
-
Zbychu, nie wyolbrzymiaj.
Nokaut to moje konto i to ja chciałem zdobyć % nie doceniłem przeciwnika.
Gratulacje dla lunki.
No i dla Was. Ale wojna cały czas trwa.
Pomimo, że zostałem wyrzucony z soja przez tą akcję. Nie biadolę że straciłem flotę, odbuduję się.Nie takie akcje przeprowadzaliśmy. I nie z takimi kozakami walczyliśmy.
Fajne bunkry macie wszyscy, ale nie będę latał na satelity.
Zresztą wielu z nich nie dałbym rady.
Czasem floty warto przemalować.
A jedynie lunka miała flotę, bo przedzwoniłem Was dziś wszystkich.
No i się rozpierdoliłem, nie pierwszy raz.Ale jakie kozaki, sami chcieliście wojny, sami ją wywołaliście, my jesteśmy sojuszem ekonomów i teraz biadolicie, że same bunkry mamy, no iks de
A nad sojuszem się zastanów, skoro Cię wyrzucili po pierwszym lepszym złomie
-
Cenna uwaga.
-
-
-
Witam jako jedna z Osób decyzyjnych w sojuszu PULSAR - przyjmuję Waszą kapitulacje i Proszę Moda o zamknięcie tematu . Wygrana sojuszu PULSAR .
Ps . Green Lantern vel Mroczny Rycerz było jak było ale jak chcesz to zorganizuje jakąś - Zrzutkę na Psychiatrę bo raczej jakiś specjalista jest Ci potrzebny.
Dziękuje Sojusznikom za zaangażowanie chociaż jak od początku powtarzaliśmy jesteśmy Górnikami
Dziękuje również sojuszowi S_O za zaangażowanie i zmuszenie do obudzenia w Nas lotników .
-
Mroczny Rycerz - proszę zaprzestać zaczepek słownych, miło by było nadto, żebyś nie przeklinał. Nadto proszę o jednoznaczną deklarację czy wojnę rzeczywiście poddajesz czy tylko sobie żarty stroisz, bo tak ciężko wyczuć
-
-
Mroczny Rycerz - proszę zaprzestać zaczepek słownych, miło by było nadto, żebyś nie przeklinał. Nadto proszę o jednoznaczną deklarację czy wojnę rzeczywiście poddajesz czy tylko sobie żarty stroisz, bo tak ciężko wyczuć
Nie ma co z nim nawet gadać to bez sensu kolejne UNI , kolejny sojusz który rozwalił , sojuszu S_O już nie ma , niedobitki które zostały zmieniły nazwę na G_R Grom jest ich 6 osób
-
-
Sojusz S_O już nawet nie istnieje, więc możemy kończyć tę szopkę
-
No to kończcie szopkę.. No i kasuje konto na forum bo już mnie tu nie ma...
-
Skoro sojuszu S_O już nie ma na tym uni to wojnę przegrywa.
Wojna zatem zakończona, temat zamykam.