Nie dam Wam spokoju.
Żądasz pokoju - szykuj się do wojny.
[S_O] Skywalker Odrodzenie 3939,92% vs 6887,86% [PULSAR] PULSAR Zakończona
- ITO _ Dragon
- Closed
-
-
Zbychu, nie wyolbrzymiaj.
Nokaut to moje konto i to ja chciałem zdobyć % nie doceniłem przeciwnika.
Gratulacje dla lunki.
No i dla Was. Ale wojna cały czas trwa.
Pomimo, że zostałem wyrzucony z soja przez tą akcję. Nie biadolę że straciłem flotę, odbuduję się.Nie takie akcje przeprowadzaliśmy. I nie z takimi kozakami walczyliśmy.
Fajne bunkry macie wszyscy, ale nie będę latał na satelity.
Zresztą wielu z nich nie dałbym rady.
Czasem floty warto przemalować.
A jedynie lunka miała flotę, bo przedzwoniłem Was dziś wszystkich.
No i się rozpierdoliłem, nie pierwszy raz.Ale jakie kozaki, sami chcieliście wojny, sami ją wywołaliście, my jesteśmy sojuszem ekonomów i teraz biadolicie, że same bunkry mamy, no iks de xD
A nad sojuszem się zastanów, skoro Cię wyrzucili po pierwszym lepszym złomie xD
-
Cenna uwaga.
-
na szczęście za chwilę się ta wojna skończy, oczywiście wygrana dla nas i będzie po temacie:) bo nie wiem kto już wogole jest w tym S_O co chwila ktoś wylatuje, potem wraca, potem konta kradnie, tu flota padnie i płacz, masakra:p
-
Poddaję wojnę do gadaliście z innymi graczami by wam pomagali.. A nam nikt nie pomagał. I źle wyszliśmy.....
-
Witam jako jedna z Osób decyzyjnych w sojuszu PULSAR - przyjmuję Waszą kapitulacje i Proszę Moda o zamknięcie tematu . Wygrana sojuszu PULSAR .
Ps . Green Lantern vel Mroczny Rycerz było jak było ale jak chcesz to zorganizuje jakąś - Zrzutkę na Psychiatrę bo raczej jakiś specjalista jest Ci potrzebny.
Dziękuje Sojusznikom za zaangażowanie chociaż jak od początku powtarzaliśmy jesteśmy Górnikami
Dziękuje również sojuszowi S_O za zaangażowanie i zmuszenie do obudzenia w Nas lotników .
-
Mroczny Rycerz - proszę zaprzestać zaczepek słownych, miło by było nadto, żebyś nie przeklinał. Nadto proszę o jednoznaczną deklarację czy wojnę rzeczywiście poddajesz czy tylko sobie żarty stroisz, bo tak ciężko wyczuć
-
W sojuszu nie ma. Szefa. Konto oddałem. Bo życie z graczem selavi pod jednym usem na 8:484... Jest mdłe...
Wojnę poddałem. I nie chce jej.
Jesli mam po mongolsku na pisać mogę zrobić nawet angielski umiem i niemiecki..
-
Mroczny Rycerz - proszę zaprzestać zaczepek słownych, miło by było nadto, żebyś nie przeklinał. Nadto proszę o jednoznaczną deklarację czy wojnę rzeczywiście poddajesz czy tylko sobie żarty stroisz, bo tak ciężko wyczuć
Nie ma co z nim nawet gadać to bez sensu kolejne UNI , kolejny sojusz który rozwalił , sojuszu S_O już nie ma , niedobitki które zostały zmieniły nazwę na G_R Grom jest ich 6 osób
-
A coś więcej wiesz. O tym to na pisz tu wszystkim.
Kto tera rządzi tym moim byłym sojem. Co.
Może lepsza historie znasz....
Proszę modek zamknij dział wojenny. Krótka piłka.
Kolejne uni
Kolejny sojusz
Wtf???
Jakie konta miałem jakie sojusze podaj mi tu chętnie po słucham.!!!!
-
Sojusz S_O już nawet nie istnieje, więc możemy kończyć tę szopkę
-
No to kończcie szopkę.. No i kasuje konto na forum bo już mnie tu nie ma...
-
Skoro sojuszu S_O już nie ma na tym uni to wojnę przegrywa.
Wojna zatem zakończona, temat zamykam.