Uniwersum Libra. Od jakiegoś czasu nie ma możliwości rozbudowy Ekstraktora Deuteru. Pojawia się komunikat pod przyciskiem Ładowność - Ta produkcja przewyższa pojemność silosu. Aktualne parametry to poziom produkcji 11,779m w ciągu tygodnia a pojemność magazynu to 110,925m. Taka sytuacja ma miejsce od około połowy listopada po wykonanie jednej ze zmian. To chyba należy naprawić? Wersja 8.6.0-pl1 - ale nie ma takiej na liście wyboru wersji gry.
Kopalnia Deuteru
-
- 8.6.0
- puchatek2608
-
-
Jeżeli korzystasz z jakichkolwiek dodatków do gry polecam je wyłączyć i sprawdzić jak wygląda to na samej grze.
Po ostatniej aktualizacji wtyczki mogą "gryźć się" z grą i stąd problemy.
-
Nie korzystam z żadnych dodatków. Loguję się standardowo w przeglądarce Chrome. Ten problem występuje na różnych urządzeniach na które się loguję.
-
spróbuj wyczyścić pliki cookies dla tej witryny?
-
Niestety, czyszczenie ciasteczek też nic nie dało. Może należałoby to zgłosić jako błąd.
-
Gdzie mogę zgłosić ten problem jako błąd? Przy próbie rozbudowy Ekstraktora Deuteru dostępny jest tylko przycisk Ładowność. Po najechaniu na niego i naciśnięciu pojawia się komunikat: "Ta produkcja przewyższa pojemność silosu. Chcesz teraz rozbudować swój magazyn?" Po naciśnięciu przycisku "Tak" jestem automatycznie przenoszony do sekcji rozbudowy "Magazynu metalu" co też jest dziwne. Zaznaczam, że nie używam, ani nie mam zainstalowanych żadnych wtyczek do tej gry.
-
Zgłoś to na: https://ogame.support.gameforge.com/index.php?fld=pl
-
A nie masz przypadkiem zabudowanej całej planety?