Lieutenant Eridanus [LESZCZE] vs. Poborca z ZUSu [BlackSun] ~ 1418.77%

• tak sie robi 3 St na urlopie :) drodzy gracze zastanowcie sie :) zapewne zaraz bd edytowane tematy by wyciszyc sprawe cala :) gdy wstawialem tu screena wczesniej jak serwer zablokowal mi logowanie to dostalem disable wiecie od kogo?? od Rudej

1 https://i.imgur.com/3twNX7k.png

zwrocie uwage na screen 2 gdzie blad serwera sie pojawia i jak widac Netflix dziala mi w tle na co uzyskalem odpowiedz ze moj net nie pozwolil na zalogowanie bardzo smieszne :)

2 https://i.imgur.com/VWh1e8H.png

a po 3 kolega dopuscil sie bashu atakujac mnie zbyt wiele razy na ciagu doby tez nikt mu nic za to nie zrobi sami zobaczycie

Dnia 31-01-2022 12:12:41 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Lieutenant Eridanus [LESZCZE]

Gwiazda Śmierci 20

Obrońca Poborca z ZUSu [BlackSun]

Mały transporter 1.232

Duży transporter 503

Lekki myśliwiec 22

Krążownik 40

Okręt wojenny 1.398

Recykler 54.933

Sonda szpiegowska 6.206

Pancernik 254.716

Po bitwie...

Agresor Lieutenant Eridanus [LESZCZE]

Zniszczony!

Obrońca Poborca z ZUSu [BlackSun]

Mały transporter 1.230 ( -2 )

Duży transporter 503 ( -0 )

Lekki myśliwiec 22 ( -0 )

Krążownik 40 ( -0 )

Okręt wojenny 1.395 ( -3 )

Recykler 54.871 ( -62 )

Sonda szpiegowska 6.195 ( -11 )

Pancernik 254.409 ( -307 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 200.000.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 27.410.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 76.978.300 metalu i 64.898.399 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -23.021.700

Kryształ: -15.101.601

Deuter: -20.000.000

agresor stracił łącznie 58.123.301 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -9.969.000

Kryształ: -12.712.000

Deuter: -4.729.000

obrońca stracił łącznie 27.410.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

disable wiecie od kogo?? od Rudej

Disable'a dostajesz z automatu, jak za dużo postów nawrzucasz w zbyt szybkim czasie.

dzie blad serwera sie pojawia i jak widac Netflix dziala mi w tle

No nie, nie widać że Ci Netflix działa w tle. Widać wczytaną wcześniej kartę netflixa, Raz wczytana do RAMu karta będzie w nim siedzieć dopóki go nie zabraknie i przeglądarka uzna że trzeba coś chwilowo wyłączyć. Może tam nawet lecieć jakiś film przy chwilowym braku połączenia, o ile się zdążył zbuforować. Plus jakby leciał, to by była ikonka głośnika na karcie.

W sensie gra jest zabugowana i zlagowana jak nigdy wcześniej, to fakt, ale nie róbmy kurtyzany z logiki.

• Może tytuł jak się spier...

Jaki trzeba mieć skill żeby dać mi się zezłomować 3 razy w tym 2 razy jednego dnia i aby nie dostać kolejnego złoma na 20kkk zapiął urlop.

Nie wrzucam nigdy ST bo to tylko zabawa jednak ten "gracz" na prawdę nie wie o co chodzi w bushu na jeden obiekt. A sugestie, że mam układ z Rudą nie obrażają mnie tylko Rudą.

Dzisiejsze PW od Międzynarodowego Mistrza Świata w Ogame

• Poborca z ZUSu30.01.2022 23:34:34 kiedy nauczysz sie grac w ta gre ?
    • Poborca z ZUSu30.01.2022 23:35:12 czy bd tylko usilnie liczyl na lud szczescia :D ze sie uda moze w 5 minut wleciec xd
    • Poborca z ZUSu30.01.2022 23:57:34 wyslij 5 kkk lm
    • Poborca z ZUSu30.01.2022 23:57:42 badz kolega :D
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 00:29:58 gratki :)
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 00:32:07 500 k sond
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 00:32:11 ;)
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 01:22:40 zasniesz to zobaczysz jak Cie sie robi w to co napisales :D
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 01:23:08 rozbuduj
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 01:23:15 postaw obrone
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 01:23:21 by bylo co niszczyc
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 11:25:24 ktora z GO to Twoja panienka ?
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 11:27:44 juz niebawem zgloszenie do niemcow pojdzie wejda nowe zasady ^^ juz nie pograsz sobie
    • Lieutenant Eridanus31.01.2022 11:34:00 dobry gracz z Ciebie :-)
    • Poborca z ZUSu31.01.2022 11:38:30 z Ciebie lepszy Ruda Ci pomaga
  • Dziwnym trafem dzien czy 2 dni pozniej caly serwer padl i to kazdemu :) a mozna bylo poprostu sprawdzic to i poprawic bledy . Czlowiek laduje antymaterie by zbudowac statkow wiecej a traci je przez bledy serwera toz to kpina ! ale zwrotow nie ma bo weryfikuja i uznaja to jako blad uzytkownika i gdzie tu logika ?

a i kolezaka bash zrobil - w sklad bashu to nie tylko ataki na planete ale tez misje niszcz i tak nadal bez kary jest :) chyba o czyms to swiadczy :) ale ocencie sami

• Przecież Ci pisałem, że zdaję sobię sprawę ze stanu technicznego tej gry. Nadal - tym screenshotem tylko się ośmieszyłeś. To tak jakbyś chciał odszkodowania od zarządcy drogi za dziurę, przez którą złapałeś gumę w aucie, i na dowód wysłał im zdjęcie miski z karmą swojego psa. Podobny poziom dowodu.

• Ciemnogrod to okreslenie idealnie pasuje do Twojej osoby :) brawo :) poziom to twoj intelektualny jest dosc niski i to przykre bardzo . Skoro zdajesz sobie sprawe ze stan techniczny jest oplakany to po co komentujesz wypisujac jakies farmazony ?? Kazdy ma prawo zglosic bledy i jezeli jest to przez zaniedbanie osob z suportu to tym bardziej jest to wrecz konieczne ! jak nie potrafia tego ogarnac droga jest tylko jedna odejsc i dac pole do popisu innym ktorzy bd to potrafili zrobic :)

• otoz ma bo Smoki odpisala ze wina lezy po mojej stronie ze internet mi niby nie dzialal a nie problem z serwerem . Pozwole sobie tez zauwazyc ze gdy jest to wina internetu wyskakuje zupelnie inny komunikat na stronce :) nie chce Cie uswiadamiac czym sie zajmuje ale mam pojecie co sie dzieje tutaj , lagi sa i bledy bo kod jest zle napisany zeby wykonac szpiekowanie serwer musi wyslac kod calej strony :D a nie danego elementu 3100 linijek kodu i jak to ma chodzic poprawnie ,,, az glowa boli .. w zasadzie nie dziwie sie tym co uzywaja botow i innych wspomagaczy bo jezeli laduja antymaterie to by tylko tracili kase bez sensownie gdyz moli by flote stracic nie z wlasnej winy .

ps aby pozbyc sie botow wystarczylo by czesciej wymuszac ogowanie jak w wypadku restartu serwera :) badz wprowadzc alert w kodzie by wywalalo gracza i wymuszalo lgoowanie gdy zbyt dlugo gra i ma podejrzane aktywnosci

• Inaczej- napisałeś

jak widac Netflix dziala mi w tle

A na screenie NIE WIDAĆ, że Netflix działa Ci w tle. Widać wczytaną kartę w tle, którą mogłeś wczytać godzinę temu i sobie tak zostawić. Nawet film nie leciał (chrome wyświetla głośnik na karcie jak z danej karty leci audio) .O to mi chodzi, że twierdzisz że na screenie jest coś innego niż na nim faktycznie jest.

lagi sa i bledy bo kod jest zle napisany zeby wykonac szpiekowanie serwer musi wyslac kod calej strony

Ale ja wiem o tym. Sam nie mogę się nadziwić, jak widzę PZ z rozbitych sond w postaci niezaokrąglonych liczb.

Ciekawostka, z rok- dwa lata temu można było dodać sobie surowce poprzez usunięcie paru linijek z fragmentu kodu dotyczącego handlowania surą u handlarza i sprzedać mu ujemną ilość surowców co po refreshu je dodawało xDDD

Plus obecnie po wszystkich nowościach (klasy, paczki sury za anty) gra wyraźnie przyspieszyły i liczby są dużo większe niż jeszcze np. 5 lat temu.

That being said: Twój screenshot z Netflixem gówno ma do rzeczy xD

• otoz ma bo Smoki odpisala ze wina lezy po mojej stronie ze internet mi niby nie dzialal a nie problem z serwerem . Pozwole sobie tez zauwazyc ze gdy jest to wina internetu wyskakuje zupelnie inny komunikat na stronce :) nie chce Cie uswiadamiac czym sie zajmuje ale mam pojecie co sie dzieje tutaj , lagi sa i bledy bo kod jest zle napisany zeby wykonac szpiekowanie serwer musi wyslac kod calej strony :D a nie danego elementu 3100 linijek kodu i jak to ma chodzic poprawnie ,,, az glowa boli .. w zasadzie nie dziwie sie tym co uzywaja botow i innych wspomagaczy bo jezeli laduja antymaterie to by tylko tracili kase bez sensownie gdyz moli by flote stracic nie z wlasnej winy .

ps aby pozbyc sie botow wystarczylo by czesciej wymuszac ogowanie jak w wypadku restartu serwera :) badz wprowadzc alert w kodzie by wywalalo gracza i wymuszalo lgoowanie gdy zbyt dlugo gra i ma podejrzane aktywnosci

Minąłeś się z powołaniem. 3100 linijek kodu i jak to ma chodzić poprawnie ?
    - Otóż powinieneś zacząć od analizy kodu ( bodźców ) , które odpowiadają za poprawność funkcjonowania styków w Twojej przemądrzałej " Kopule " . Gdyż choćby sama składnia Twoich wypocin razi znacząco.
    Więc taka mała rada. Gdy twierdzisz że jesteś takim Specjalistą " Ą , Ę " , wszechwiedzącym w temacie tej Gry ( co wnioskować można po treści Twoich wypowiedzi ) , po prostu oszczędź sobie wstydu i nie rób z Siebie gorszego " pajaca i hipokryty " niż ma to miejsce :)

Zamiast zrzędzić jak " stara baba " - po prostu graj graj graj.

@ co do poprawnego funkcjonowania gry ( oczywiście jest dużo zastrzeżeń )