Laojun [LOG] vs. guff [EkoAfera] ~ 30519.27%

• To już drugi raz w tym miesiącu tak kawa z Toba :P

Dnia 19-01-2022 05:08:59 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Laojun [LOG]

Pancernik 150.000

Obrońca guff [EkoAfera]

Duży transporter 5

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 270.001

Sonda szpiegowska 100

Wyrzutnia rakiet 7.000

Lekkie działo laserowe 2.500

Ciężkie działo laserowe 250

Działo Gaussa 250

Działo jonowe 250

Wyrzutnia plazmy 250

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Laojun [LOG]

Pancernik 149.433 ( -567 )

Obrońca guff [EkoAfera]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 750.000 Deuteru

Agresor stracił łącznie 48.195.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 4.925.088.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.901.941.999 metalu i 1.149.985.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 750.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -17.010.000

Kryształ: -22.680.000

Deuter: -7.755.000

agresor stracił łącznie 47.445.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.738.110.000

Kryształ: -1.638.966.000

Deuter: -548.762.000

obrońca stracił łącznie 4.925.838.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Piękny wlot :)

Lata temu, pewien człowiek wpadł na pomysł usunięcia pewnego narodu z map świata. Mimo wsparcia kraju, który oficjalnie nie brał udziału, jak się potem okazało pchał niesamowite ilosci surowca i funduszy w obie strony konfliktu.

Naród ten waleczny i skupiony początek konfliktu przegrał z kretesem. Mimo braku sojuszników dzielnie stawial opór w wojnie partyzanckiej. Ba! Rzekoma wojne wygrał, chociaż zasługi przypisuje się innym ;)

Znacie to skądś? :S

życzę sobie i całemu log by finał tej rywalizacji był taki sam :D

Jak to datki i pieniadze nic nie znaczą w zataczającym sie kole historii :rolleyes:

• Guffie, tylko i aż ;) przy Twoim puchnięciu które jest niemalże niesamowite to ledwie ułamek. Na uni gdzie celi brak, idlakow nie farmisz bo poznałem Twój styl gry i przez miesiące przyrosty z eko nie dawały Ci aż takich przyrostów nagle flota zaskakujesz w parę dni :)

Są dwie opcje, albo zaprzyjaźnione państwo pcha po cichu swoje zasoby albo dostałeś premie jakąś i zdecydowałeś że tak ja wydasz :)

Nie mnie oceniać :) nie mniej jednak te recki to jednak sukces a nie nic nie znacząca strata jak to próbujesz przedstawić ;)

Aaaa jeszcze jedno skoro tak czytasz co pisze :) nie nabijaj sobie postów wklejając rw za sojuszników ;) nie potrafią naprawić kont, jest support. Można założyć nowe. Jest wiele opcji.

• Wstawianie postów na forum za sojuszników jest dozwolone, a na urlopie nie zrobisz przyrostu.

Zamiast tyle pisać, pograj trochę dłużej niż kwadrans.

Jeszcze raz dobrego dnia obu stronom :)

• Guff odbudowy

Tak w miare przypomnienia na dole z lewej strony jest guziczek zaznacz wszystkie statki

Nie wpisuj ręcznie 😋

Dla laojuna graty w zapomniane recki

A tobie septimel pokaz wiecej grajac bo piszac posta więcej czasu poswiecasz na uni niz grajac na nim 🤣

• pisanie postów nie jest zabronione jeśli nie łamiesz regulaminu tak samo jak darowizny w grze i paczki, więc pozwole sobie komentować wszystko na co przyjdzie mi ochota :)

Bądź tak przydatny i pomóż im w odzyskaniu własnych kont a jak nie potrafią to pozakladaj im. Co to za zabawa jak ciągle Ty wklejasz za kogoś a swoich rw wcale? Do tego pierwszy post z gratulacjami leci od Ciebie hehehe dobre :)

Miłego dnia dla całej ekoafery. Szczerze Wam życzę ;) przekaz proszę jak inni nie mogą tego przeczytać ;) dzięki z góry:*

Edit - Duchu - ja sie świetnie bawię pisząc tutaj. Myślę że swoje pokazałem już w grze. Jeśli nie widziałeś, na dole są cyferki. Można przewinąć.

I tak na koniec, nie odgrazajcue się zapraszając mnie do ponownej gry. Nie wasza sprawa jak spędzam czas i na co go tracę bądź nie.

• Daj API starcia to Ci zrobię. Właśnie piszę z telefonu. Nie byłem zalogowany. To naprawdę proste. Próbowałem to paru wytłumaczyć. Jedynie Isza odzyskała jak trzeba bo słuchała a nie klikała zmian haseł, odzyskania kont itd. To naprawdę proste.

• Z krowa? Cholibka to powiem Ci, że średnio to wychodzi, skoro zwykła krowa swoimi racicami potrafi operować na tyle sprawnie telefonem by dać sobie radę z wklejaniem rw jak trzeba i pod swoim kontem :P

MUUUUUUUUUUUUUUUUU