Do czego ta gra zmierza ,jest jakaś granica? Teraz jest opcja planeta na 8 pozycji i kopalnia metalu.a reszta,co ma robić?Patrzec ,czy ciułać surowce i udawać ,że gra w coś?
antymateria !00% wyprzedaz paczek
-
-
Hmm
Przed paczkami parę lat byłam w top 10 przyrostów rocznych na świecie, nawet jednego roku byłam top3 albo top2. Rok temu mnie nawet w top50 nie było.
Co masz zrobić? Możesz to co ja - olać, graj sobie bez spiny.
Wersja 7 zmieniła ogame i tyle. 2 letnich zmian nie cofniesz. Dodatkowo GF to jest firma i każda firma jest ukierunkowana na zysk. Albo to przyjmujemy jako fakt albo będziesz się niepotrzebnie denerwować o grę. Każdy ma dowolność w wydawaniu swojej kasy. Jeden marnuje na książki inny na grę.
Jak kiedyś policzyłam ile takie top paczusie wydają to chyba pozostaje mi tylko pozazdrościć takich sum.
-
Ta gra stała się maszynką do dojenia forsy z ludzi których rajcują cyferki. Nie zdziwiłbym się gdyby wprowadzili jeszcze bardziej opłacalne promocje. Rozumiem że gra musi zarabiać, ale to jest przesada. Może niech od razu wprowadzą opcję bezpośredniego kupowania punktów za anty. Na pewno znaleźliby się chętni.
-
Lekko zmienie wątek od oczywistego że ogame pay-to-win.
Rozwijam konto bez anty, dałem wszedzie 8 pozycje i jedną na 15 pozycji.Anty spoko się zbiera jako 4 surowiec. Nie kupuję.
Na 8 pozycji boost mety jest duży, do tego kopalnie mety są najtańsze (największy udział mety w stosunku do krisu).
Z tego co liczę to buduję obecnie tylko metale. Nie wiem kiedy zysk z kopalni krs / dexu bedzie większy niż zysk z kopalni metalu (o kilka lvli wyższego niż krs / dex). Nie liczę do przodu tylko na obecny lvl rozwijanych kopalni.
Mam 45 / 38 / 41 i jade z metą 46 bo nie ma co porownywac do krs / dex nawet.Przydalby sie kalkulator do tego bo za kazdym razem musze to liczyc recznie na....dosłownie kalkilatorze.
-
Przydalby sie kalkulator do tego
To zrób.
-
Nie umiem co nie zmienia faktu.
-
Ta gra stała się maszynką do dojenia forsy z ludzi których rajcują cyferki. Nie zdziwiłbym się gdyby wprowadzili jeszcze bardziej opłacalne promocje. Rozumiem że gra musi zarabiać, ale to jest przesada. Może niech od razu wprowadzą opcję bezpośredniego kupowania punktów za anty. Na pewno znaleźliby się chętni.
i tu masz rację! To już nie to samo jak dawny OGame, bez ACS i antyy.... to był czasy