kaps [Srejf] vs. gryzli [bicze] ~ 46687.48%

• Pozdro disco :)

Dnia 02-01-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor kaps [Srejf]

Pancernik 600.000

Obrońca gryzli [bicze]

Mały transporter 243.896

Duży transporter 66.333

Lekki myśliwiec 9.703

Ciężki myśliwiec 4.347

Krążownik 2.965

Okręt wojenny 991

Recykler 6.298

Sonda szpiegowska 1.502.721

Bombowiec 215

Niszczyciel 217

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 313

Reaper 6.331

Pathfinder 33.368

Po bitwie...

Agresor kaps [Srejf]

Pancernik 592.652 ( -7.348 )

Obrońca gryzli [bicze]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

416.983.132 Metalu, 129.084.663 Kryształu i 70.719.819 Deuteru

69.497.189 Metalu, 21.514.111 Kryształu i 11.786.636 Deuteru

34.748.594 Metalu, 10.757.055 Kryształu i 5.893.318 Deuteru

Agresor stracił łącznie 624.580.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.745.840.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.737.228.000 metalu i 2.931.520.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 770.984.517 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.038.016.915

Kryształ: 2.798.955.829

Deuter: -21.820.227

agresor zyskał łącznie 4.815.152.517 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.472.323.915

Kryształ: -3.531.835.829

Deuter: -512.664.773

obrońca stracił łącznie 6.516.824.517 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Mozna liczyć na jakieś okoliczności, genezę? Bo wczoraj jak widziałem jak ta flota stała to zacząłem obserwować. Floty widmo nie widziałem już później mimo obserwacji aktywności do dziś. Gracz, zdaje się, że zdjął urlop dzień przed atakiem żeby puścić "FS". Żadne moony nie spadły. Top 2 zrobił lotkę pod nim, ale jak widać nie on upolował. Pilnował?

Chore to jest kurva co wyprawiacie.

Fajnie Srejf zdominował uni.

Teraz widzę jak.

• Również obserwowane wczoraj, do dziś rana flota na fs. Następnie dziś rano na fali namierzony transport surki. Obserwowanie tego moona, zrobiony słaby fs, do tego nieodebrany. Odebrałem za niego.

Trochę zagalopowałeś się, nie będę opisywał szczegółów :)

• :graty: kapsik !!

dzbanki nie ogarniają :D W sumie to przestałem się tym przejmować ;)

Tak czy inaczej cały czas będą ZŁOTE MYŚLI u innych graczy , no cóż...:beaten:

Fajnego przetopu i kolejnego ładnie wypieczonego STeczka coby innym żal dupe ściskał :D8)

Chore to jest kurva co wyprawiacie.

Fajnie Srejf zdominował uni.

Teraz widzę jak.

Co uni, nie ważne jak sojusz się nazywa uni jest zdominowane przez nas 8) Czasem jest mocna opozycja , niestety na Atlas nie ma nikogo ; (

A takich fanów jakim jesteś ty to mamy na pęczki ^^

Zgadzam się , chore to ^^ Jak można tyle złomować :D ..... pojebańcy :trollface:

WSNR!

• No dobra. Niech tak będzie. Sam śmiałem się z żali na forum, że pushujecie, kupujecie ja potegem

Ale pana gryzli sam obserwowałem.

Być może wam wyszła akcja, choc nie wiem jak, bo flota na pewno nie siadła przed zalogowaniem bo skanowalem.

Do tego macie blusika pod sobą i z tego co widzę to Falco. Bo ta lotka to pewnie był straszak.

• Powinni już dawno podnieść progi ST bo 40k % to żenada i tak po takim czasie jest a w wklepywać już takie raporty to już chyba dal zasady po za tym uni zamiera przez takich graczy teraz wygrywa w ogama ten kto ma grubszy portfel a nie inteligencje. jak kolega z top 1 co w 1 dzień nabija 1 mln pkt a po tygodniu ma jzu 100 mln pkt i jaki jest cel otwierania nowego uni ??? zeby to mial osens po otwarciu nwoego uni kupno antymatieri powino byc na miesiac z banowane

• Powinni już dawno podnieść progi ST bo 40k % to żenada i tak po takim czasie jest a w wklepywać już takie raporty to już chyba dal zasady po za tym uni zamiera przez takich graczy teraz wygrywa w ogama ten kto ma grubszy portfel a nie inteligencje. jak kolega z top 1 co w 1 dzień nabija 1 mln pkt a po tygodniu ma jzu 100 mln pkt i jaki jest cel otwierania nowego uni ??? zeby to mial osens po otwarciu nwoego uni kupno antymatieri powino byc na miesiac z banowane

Ale jaki ma to związek ze mną i moimi STkami? Ja też odcinam się od graczy za pieniądze, gram swoje.

Ale jaki ma to związek ze mną i moimi STkami? Ja też odcinam się od graczy za pieniądze, gram swoje.

To tylko stwierdzenie obecnej rzeczywistości a jedyny cel to ze progi są słabo ustawione.