PGS vs Enigma kontynuacja

• W St skasowali to wchodizmy tutaj dla potomnych

Witam

Wstaje rano patrzę a tutaj nasz top1 król paczek i sprzedaży nie jest już top 1 od dziś mamy nowego top1 Intera króla kupowania paczek i floty :)

Oczywiście nie wstawią rw na forum bo każdy zdrowo myślący gracz pokapuje sie że to wał wielki jak kominy Batorego w Chorzowie.

Enigma gracz z dużą flotą której nigdy specjalnie nie dzielił nagle dzisiaj podzielił tak by agresorzy mogli to ubić.... przypadek prawda??

Zaczynamy:

https://ogotcha.universeview.b…39-5fa8-ba65-76bb78568716

Pancki bez rozpruwaczy?? Nigdy tak nie trzymał - recki też zawsze z flotą główną a tutaj taka niespodzianka

Tutaj kolejne rw tym razem nie wyszło Interowi źle policzył albo zrobił zasłone dymną by nie wyglądało na push

https://ogotcha.universeview.b…82-5b7e-b7c7-553b272df733

Dobitka GS:

https://ogotcha.universeview.b…9a-53b8-996b-03d24da82ec8

A tutaj oto starcie malina . Enigma zawsze trzymał flotę bojową w całości z reckami nagle dziś trzyma osobno w tym osobno rozpruwacze którymi orał wszystko co sie da. Tak dziś stoją osobno przeciez jakby stały tu recki i pance to Inter nie dałby rady:

https://ogotcha.universeview.b…37-5c32-9d9a-0443fe8f1286

Coś jeszcze trzeba dodawać??

Enigma gratuluję mega zarobku pytanie Euro USD czy PLN??

Ta gra zeszła na psy już dawno.

Temat zarzucam tu dla potomnych:)

• Starcia wyglądają na czyste.

Flota zapewne podzielona ze względu na złom Enigmy na Kirisch`u, a pozniej co :), DISCORD usypia czasami :).

Gratulacje panowie z PGS, a Enigma, zapewne wróci silniejszy ;).

PS. Dlatego nie atakuje się HellDogs, nasza zrabowana surka zawiera psylocyble semilanceata :D

Moderator Ruda:
    Nie kolorujemy postów

• Faktycznie ma to sens na jeden moon leci krk na drugi pance na trzeci rozpory... czyli podzielona na 3 moony a atakował z jednego a na drugim trzymał flotę czyli trzeci po co byl? :) Flota zawsze była w całości przez co Enigma nie musiał się tak pilnować bo nikt by go nie ruszył. Proszę ja was wszystkich kity walić to w sejmie nie na boardzie

• top 220 tlumaczy jedno... nie wydal kasy na top 1... tyle w temacie topki:P

bo juz od dawna twoj top w tej grze nie swiadczy o twoich umiejetnosciach a raczej o kasie wydanej... skilla teraz na ogame sie kupuje:trollface:

wiec cicho tam idz waruj gdzies indziej jak nie masz nic madrego do dodania:trollface:

a wez ty mi wytlumacz bo sie nie znam... jak ty to widzisz ze to byly czyste starcia???:P w gwiazdach to wyczytales?XD

Gierus nick w grze ale bardziej znany jako wrozbita maciej:trollface:

ok tam w orginalnym napisales inter by ocenic... takze daje 7...

dobrze podzielona floty u enigmy wiec za to plus...

podobnie jak ilosc pancy (swoja droga bo nie umie w ogame... jak ty to robisz ze nie latasz a flota ci tak szybko rosnie:/)

minus bo mogliscie lepsza historie wymyslic:trollface: ze nie wiem enigma lecial na jednego z twoich chlopaczkow i sie podstawiliscie;)

• Faktycznie ma to sens na jeden moon leci krk na drugi pance na trzeci rozpory... czyli podzielona na 3 moony a atakował z jednego a na drugim trzymał flotę czyli trzeci po co byl? :) Flota zawsze była w całości przez co Enigma nie musiał się tak pilnować bo nikt by go nie ruszył. Proszę ja was wszystkich kity walić to w sejmie nie na boardzie

A skąd Ty możesz wiedzieć czy była w całości czy nie ? Rozumie że obrales sobie go za cel , skanowales namiętnie dzień i noc i stąd te wnioski ? Po obserwacji , tak ? Wystarczyło mi , abym sobie przypomniał ostatnia akcje , gdzie leciał na mnie gsami i w obstawie pościł rozpórki. I już wiem że flota wtedy była podzielona ;) gdzie indziej recki , gdzie indziej rozporki i gdzie indziej reszta . Zresztą tak nawiasem mówiąc co Cię interesuje co się wogole stało ? Była flota , nie ma floty i tyle. Czy ktoś za to zapłacił czy nie ( osobiście uważam że nie ma o tym mowy ) to już nie Twoja bajka.

Nie masz innych zmartwień ?

• Nie no grać to my akurat potrafimy. Nie potrzeba nam do tego pieniążka paczek itd w to akurat musisz na słowo uwierzyć :)

Co do topki to tylko cyfra i nie dziwi mnie że oceniasz kogoś po cyfrze w tym akurat jesteś najlepszy i Tobie podobni dlatego Enigma ubił interes życia daliście mu cyfry w REalu on wam w wirtualu czyli Enigma będąc pokonanym jest wygranym szach mat . Od dawna ta gra spadła na psy szkoda strzępić ryja ale zawsze wypada wspomnieć o kimś/czymś co zrobiione za pieniążka.

Skilla nie kupisz z dupy się to nie wzieło na ogame

Dzban to tylko nick ale prawdziwy dzban to wykupił paczki Gfu i nie tylko na zapas do lutego :) spokojnie GF produkuje nowe kupicie se flote będziecie kozaki i wogóle. Ponoć trzepiecie sobie grupowo po promce na anty im większy % tym większe zebranie :)

• ale glab, trzeba bylo brac chudego i leciec na enigme :D my w przeciwienstwie do was to lubimy wyzwania a nie smarowanie po jajach bo jest wyzej w statach. i pisanie po priv "wez podstaw flote bo na mnie leci" a enigma tak wam podstawiał :D hahaha jak widac skilla nam nie brakuje poza tym zobaczysz to w nastepnych starciach ktorych moge wam obiecac, nie zabraknie.

Fajna akcja byla u Pana kleksa z chudym i enigma w roli glownej, ale ty dawidek pewnie o tym nawet nie masz pojecia co tam sie stało :D zgadłem?

teraz juz nie napiszecie do enigmy a do nas nawet nie macie podjazdu. wiec proponuje uwazac i pilnowac fsow.

• teraz juz nie napiszecie do enigmy a do nas nawet nie macie podjazdu. wiec proponuje uwazac i pilnowac fsow.

No nie napiszemy bo pisząc do Enigmy pisalibyśmy do was to kłóci się z logiką :) czekam na uni bez anty i paczek wtedy by sie okazało kto do kogo podjazdu nie ma ale niestety GF takiego nie zrobi mając taką złotą garść klientów. 1kkk pancków nie latając hehe dobre . W mikołaja też każecie nam uwierzyć? bawcie się dalej uni jest wasze wsadziliście w nie dużo pracy? hajsu oczywiście...

• tomee ale wiesz ze posty można edytować nie?Wydajesz się bardziej podniecony tym złomem niż Detektwy Dawid.

Skoro padła taka flota,rw widać w publicznych to zapewne się pojawi w ST i rozwieje wszelkie wątpliwości :beaten:

Enigma jakiś czas temu niechętnie podchodził do sprzedarzy...całego konta bo to oczywiście człowiek biznesu :beaten:

• dzieci neostrady sie znalazly :trollface:

ewidetny push nie ma co gadac trzeba dzialac....

gratuluje zyskow :graty::brawo::goodjob:

ja jestem nastepny wiec czekam..... trzymam za slowo tylko doladujcie grubo ANTY zeby wymowki nie bylo pozniej ze wam zabraklo czegos do ubicia :thumbup:

dla PGS i wszystkich mega extra super power pro flociarzy za hajs....... :trollface:

[ciach]

:closed::ndmod::ndsmod:

:6stars:

:lool:

Moderator Ruda:
    Obraza

• Dzban vel chudy

... jak ty to robisz ze nie latasz a flota ci tak szybko rosnie

to się nazywa pętla rynkowa, jedni za to wiszą, inni pomalutku idą do przodu ;), a teraz poproszę o teorie spiskowe, te sie najlepiej sprzedają, przerabiałem to juz na Octansie.

• chłopcy malowani, tacy umięśnieni, obłowieni paczkami dopalaczy ;)

skoro rw jest uczciwe, czytaj konto zezłomowane nie zostało kupione to czemu jeszcze rw nie ma w starciach?

od dawien dawna takie mega perełki były powodem chłuby i puszenia się na forum, bo przecież o to chodzi - im większy % tym większa chwała ;)

fakt, że portfel i jego przydupasy (audi chyba gdzieś nawet złomnąłem kiedyś) złomnęli pięknie podzieloną flotę innego portfela można zbyć milczeniem chyba ;)

• Promyczek, jak nie chce nikogo bronić, ale takie screeny to dowód marny. Pozatym zadałeś dwa pytania ;), uzyskałeś jedną odpowiedź - postaraj się bardziej.

Ale RW powinno znaleźć się w ST, to jest pewne, a do teraz go nie ma.

• na chwile obecna mam tylko takie potwierdzenie od wlasciciela floty zezlomowanej ze sie wystawil,... :trollface: jego konto i tak przepada wiec moze udostepni nam lepsze mocniejsze dowody... np screeny wplaty i screeny ustalania transkacji z interem..... to juz jego dobra wola bo wcale nie musi tego robic :P hajs mu sie zgadza i skonczyl gre..... 8)

zapytam.. zobaczymy.. moze sie dogadamy :thumbup: :S:)

• oj dres wez przestan nie udawaj...

kupiles anty zainwestowales realna kase w ta gre wiadomo ze walczyles o to co kupiles prawda???

ja zalozylem konto, zaakceptowalem regulamin (ktory jak mi sie wydawalo jest taki sam dla kazdego) i oczekiwalem dobrej zabawy...

nikt nie plakal a kazdy widzial jak topka rosla na anty bo to dozwolone:P wyglada to troche teraz jak kupowanie swojego topu ale coz takie juz jest to ogame teraz:P

widzisz nikt ci nie pisal ze zal ci dupy sciska wiec i ty sie teraz nie wypowiadaj:P kazdy walczy o swoje... ty o swoja kase a my o przestrzeganie zasad i nie psucie nam wszystkim dobrej zabawy przez oszukiwanie i sprzedawanie kont:P

gramy w ta gre i liczymy na tym to polega... nie ma jeszcze 100% na to ze to byl push... kto wie moze to st jest wporzadku:P

uwierz mi ze bede pierwszy przepraszal jesli sie okaze ze jest starcie jest legit:P