Cześć, UniverseView Extension przestało działać, można to jakoś naprawić?
Nie wiem czy to tylko u mnie czy może to wina aktualizacji
Cześć, UniverseView Extension przestało działać, można to jakoś naprawić?
Nie wiem czy to tylko u mnie czy może to wina aktualizacji
Sporo wtyczek kuleje po dzisiejszej aktualizacji, ale niestety ich naprawa zależy już od ich twórców.
Ehhh szkoda, to był jedyny dodatek, którego używałem. No cóż, trzeba będzie się przyzwyczaić grać po staremu ¯\_(ツ)_/¯
Nie działa podgląd falangi czujników czy to z wtyczką czy też bez coś jest totalnie zwalone w tej aktualizacji nie ma podglądu statów nie ma też widocznego ilościowo pola zniszczeń nie można doszukać sie innych planet i kolonii danego gracza totalna kicha z tym uaktualnieniem
Zapewne wtyczki będą aktualizowane jak zawsze, więc nie ma co się martwić na zapas
Wszystko spoko ale antigame przestało być ulepszane ( dawaliście kiedyś info na forum ) twórcy przekazali kod ale nikt nie wziął się za to więc kto ma to naprawić ?
Jakiś czas temu Riv zabrał się za aktualizacje AGR i o tym też był post AntiGameReborn
AntiGame też nie działa?
Być może będzie to trochę uciążliwe na początku, ale może wszyscy wrócimy do pierwotnego OGame
Jeszcze jakby zaktualizowali antymaterię (żeby przestała działać) to byłbym w piekło wzięty
Rollback do poprzedniej wersji bylby najlepszym rozwiazaniem. Ta nowa wersja to porazka. Zeby cos kliknac trzeba przebyc przez labirynt wyskakujacych, nikomu niepotrzebnych dymkow. Universeview wprowadza w blad (mozna wyswietlic podglad galaktyki w stylu UView, lecz nie ma pokazanych aktywnosci na planetach/moonach). Ja nie wiem po cholere sa te aktualizacje, ktore nic nie wnosza, tylko zamet powoduja...
Błędy z wtyczkami proszę zgłaszać bezpośrednio na Og.en, każda wtyczka ma tam swój temat.