Laojun [LOG] vs. baldi [EkoAfera] ~ 1075967,25%

• Wyszedł z tego piękny % rekordzik uni :evil:

Baldiego miałem dawno w obserwowanych, w piątek w nocy wyskanowałem mu flotę, z racji odległości postanowiłem puścić kolona i ... niestety udało się Badiemu mnie ubiec :P

Dziś 2 x leciały moje kolony, wybrałem najbardziej prawdopodobne miejsce powrotu fs, pierwszego kolona zawróciłem w nocy, postanowiłem poczekać, 2gie podejście było rano.

Postawiłem i zdecydowałem się czekać.

Moonik świecił się co jakiś czas, nie za każdym razem leciał skanik, w końcu jest :D -> no cóż stwierdziłem ogień "lecimy" niestety po starcie okazało się - pusto :(

zerkam na gale na PZ i co widzę znika PZ ... dalej robotę zrobiły moje stateczki i recki - zebrały wszystko :P

Pozdrawiam cały sojusz LOG - dzięki za wsparcie:evil::evil:

Bardzo dziękuje za gratulacje od Baldiego i jego sojuszników oraz graczy tego uniwersum - Panowie nie podajemy się, gramy bawimy się :)

Szerze życzę SzO.

Dnia 02-11-2021 12:39:00 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Laojun [LOG]

Lekki myśliwiec 7.587.701

Ciężki myśliwiec 1.026.467

Krążownik 1.023.628

Okręt wojenny 168.456

Pancernik 577.326

Reaper 418.698

Obrońca baldi [EkoAfera]

Mały transporter 241.220

Duży transporter 295.839

Lekki myśliwiec 2.033.955

Ciężki myśliwiec 141.108

Krążownik 119.088

Okręt wojenny 195.550

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 550.065

Sonda szpiegowska 1.253.308

Bombowiec 14.549

Niszczyciel 100.284

Gwiazda Śmierci 1.000

Pancernik 500.260

Reaper 199.942

Pathfinder 116.356

Wyrzutnia rakiet 10.000

Lekkie działo laserowe 10.000

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Laojun [LOG]

Lekki myśliwiec 4.213.151 ( -3.374.550 )

Ciężki myśliwiec 667.641 ( -358.826 )

Krążownik 828.200 ( -195.428 )

Okręt wojenny 153.703 ( -14.753 )

Pancernik 545.221 ( -32.105 )

Reaper 401.570 ( -17.128 )

Obrońca baldi [EkoAfera]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.040.471.903 Metalu, 222.356.529 Kryształu i 195.487.174 Deuteru

Agresor stracił łącznie 29.108.457.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 142.407.704.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 58.426.571.498 metalu i 41.580.324.202 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.458.315.606 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

4.457.540.701 Metalu i 3.172.289.298 Kryształu

34.191.444.000 Metalu i 34.191.444.000 Kryształu

17.810.867.798 Metalu i 7.388.880.202 Kryształu

6.424.259.701 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

62.884.112.200 Metalu i 44.752.613.500 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 44.656.503.103

Kryształ: 36.349.585.029

Deuter: -1.019.503.826

agresor zyskał łącznie 79.986.584.306 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -71.641.846.903

Kryształ: -55.534.286.529

Deuter: -16.689.886.174

obrońca stracił łącznie 143.866.019.606 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

Edited 2 times, last by Laojun: Dodatłem recki i zbórkę przez rozpruwacze: ().

• Gratulacje Laojun.

Obok takiego starcia nie można przejść obojętnie

Szkoda, że na sojuszniku.

baldi

najpierw kilka słów od Dastana, który nie może odzyskać hasła do konta na forum

"

Czas poświęcony na o game i himalie przekuj na poświęcenie dla pierworodnego, ogame to tylko dodatek do nudy .

baldi nigdy nie zapomnimy o Tobie. Pozdro na rodzinki i życzę mega nieprzespanych nocek niech młody da w kość.

"

i nuta

baldi na dniach został ojcem, ma wspaniałego syna.

To tylko gra, a złom jest w nią wpisany.

Dzisiaj dziękuję baldiemu za wspólną grę,

za zarwane nocki i za to co przeszliśmy razem na hima od pierwszego dnia w Ekonomistach.

Powodzenia i najlepsze życzenia dla Ciebie i rodzinki.

i jeszcze nuta od ekipy

Gramy i bawimy się dalej.

• Mojej wypowiedzi będą dwie części. Przy takim starciu słowo należy się tak złomującemu jak i złomowanemu. A więc zaczynamy.

Lao - pewnie mi to ciachną, ale nie znajduje innych słów, jak zacytować kiksteramotoznafce - starcie jest zajebiste, przewykurwabiste!

Nie dość, że polowałeś i kręciłeś każdą rozmowę, jak bardzo chcesz go upolować to jeszcze zrobiłeś to tak szybko :)

Zbieg okoliczności i wydarzeń, upór i zawziętość, to jest opis Twoich umiejętności :) Dam to, co wrzucają koledzy z Eko, czyli nutkę opisującą Twojego skilla :) Refren w całości opisuje Twoje umiejętności :)

Teraz słówko dla pokonanego. A raczej kilkanaście.

Początki były przyjemne, pełna satysfakcja z rozmów i szczery szacuneczek w Twoim kierunku jak i kilku ekowców. Nic, popsuło się, w grze wyjaśniłem dlaczego. Pamiętajmy, to tylko gra i człowiek powinien być dla innchy dalej człowiekiem ;) - czekałem poniekąd na info od Ciebie, że nastąpiło rozwiązanie :) Z tego miejsca chcę Ci ogromnie pogratulować, tak Tobie jak i małżonce ( to ona odwaliła robotę i męczyła się kiedy Ty zaliczyłeś przyjemność :D dlaczego wszyscy zawsze ojcu gratulują? :D ) i życzyć dużo zdrówka i cierpliwości dla Was. Niech Wam młody rośnie i w zdrowiu się chowa :)

Grę czas olać :) Jak to mówią, są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze :) Tobie należy się szo jak i gratki ;)

Zdrówka :)

• Dobry wieczór,

Na wstępie szczere i zasłużone gratulację dla Lao. Jak widać cierpliwość popłaca :brawo:

Dwa słowa ode mnie, jako że decyzja co do emerytury zapadła.

Z tego miejsca chciałbym podziękować najlepszej ekipie z jaką miałem kiedykolwiek okazję zagrać, a trochę tych uni się przewinęło od kiedy zaczynałem swoją grę na uni35;)

W głównej mierze podziękowania za wspólną grę całemu sojuszowi EKO, a w szczególności:

Guff - najlepszy seff i najlepszy gracz Himalii przed fuzją. Przepraszam, że znowu nie posłuchałem i nie zapiąłem urlopu, kiedy o to prosiłeś. Jeśli nie dziś to pewnie w najbliższym czasie wylądowałbym w rekach;)

Dastan - najlepszy lotnik z jakim miałem okazję grać, życzę żebyś dalej latał i złomował w barwach EkoAfery8)

Duch Puszczy - przeszedłeś Ogame i złapałeś Zgona na piękny RW, nic dodać nic ująć:huh:

BKG - zawsze skory do pomocy czy wspólnych akcji, wzór sojusznika:thumbup:

Nasza piątka tworzyła EKO i raz jeszcze szczególnie Wam chciałem podziękować za ponad 2 lata wspólnej gry:piwko:

Egon dla Ciebie również wielkie podziękowania za wspólną grę. Zawsze skory do pomocy, handlu i dopingujący do złomowania naszych przeciwników.;)

Podziękowania dla Macera, Maciejko, Aegona, Sebulby i Nowenauni

I oczywiście dla nowych sojuszników z którymi połączyliśmy niedawno siiły w ramach Ekoafery.

Zybi, Zgon - Przyjemnością było pograć z Wami pod jednym szyldem.

Zrobilło się ckliwie na koniec i aż się łezka w oku kręci, ale kawał czasu i zarwanych nocy zapadł w pamięci;)

Wystarczy tych pożegnań, dzięki wszystkim za wspólną grę i przepraszam za ten epizod z banem :P

Do naSTępnego :closed:

• Siemanko Szanowni gracze uni Himalia :)

Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili Laojun :D Tak jak Ci mówiłem przez tel zaraz po starciu - wielkie, wielkie i jeszcze raz wielkie gratulacje, za to starcie :) W takich sprawach możesz dzwonić nie zależnie od tego czy jestem zajęty czy też nie :D % kosmiczny... brawo !

Pokonanemu baldi - dużo sukcesów wychowawczych i mam nadzieję, że los gdzieś nas jeszcze skrzyżuje...Są w życiu sprawy ważniejsze co oczywiste :)

...Wind of change...

Himalia - Asmax87 [LOG]

Janice - Asmax [LOG] - (exodus)

U19 - Asmax [TERRA] - exodus

• Mało aktywny człowiek ze mnie na forum. Jednak że kolega Baldi kończy grę , postanowię coś dodać od siebie ...

Baldi miłej emerytury , byle byś nie skończył tak jak Ja na emeryturze klepiąc eko for funny :D :P :P ( i to jest też spoko styl gry :D )

Lao - mało się znamy albo prawie wcale. Jednak gratulacje się należą - mega fajna akcja , szacuneczek :)

Latajcie dalej Wy wszyscy tu z Log i Ekoafery :) Bawmy się i pamiętajmy o kulturze E-sportowej która dzięki wytrwałości jednostek jeszcze jest dostrzegana w tej grze. :)

Pozdrawiam i życzę miłego przetopu atakującemu , a obrońcy hmmm spokojnych nocy ;)

• Baldi wracaj szybko. Sam zadecydujesz kiedy. W tej chwili masz co robić w domu wiec ci sie nie nudzi i pewnie o powrót bedzie ciężko. Ale pewnie z czasem zatęsknisz i tego też ci życzę. Póki ci ciesz sie potomkiem:) Powodzenia w prawdziwym życiu. A dla Lao no cóż gratki